• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Su zibinlar yok mu ayni kadina asigiz baba die bitiorum onlara gecen bi sitedede bu kasaba ikimize dar baba yazisini gorup face koydum benimki dior isterseniz aksam ewe gelmiyim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde çok hoşuma gidio onlar, bi tane sipariş verdik,kızlar siz beni bi de 20 yıl sonra görün yazılı :1::1: bi tanede şeyden istiyorum babama benziyorum ama annemin oğluyum :1: hep bi laf sokmalar hahahha :1:

ben parfüm de kullanıyorum ama onu tenime sıkmamaya çalışıyorum. bir de kalitesiz parfümlerden kullanmamaya çalışıyorum ama deodorantı resmen boca ediyorum canım yaa hem de gün içinde kaç kere, inşallah bir zararı olmaz :(
Yok ben o kadar değil :1::1: Sabah gerekliyse bir de akşam o kadar. :1::1: Sende azalt canım ya kendine de zararlı o kadarı :20:
Ablamin oglusu annesiyle babasinin beraber uyumasina katlanamiyor 5 yasinda ve annesine bosa bu adami ben seninle uyurum demis. Enistem ogluna gicik oluor bazen gizleyemior adam sinirini :)

:1::1: sizin ki de hepten veletmiş yani. Ne demek boşa :9::9::9: Kocam oğluma gıcık olursa o zaman o kocayı boşarım işte :19::19:
:9::9::9: Ne sinir bozucu bir durum enişten için. Düşünsene bi sarılacak, bi öpecek çocuk uyusun diye bekle dur :1::1:
öyle oluyolarda,işler değişebilirr :1: hehehh evet hemen trip atarlarr, sende ataydınn :1:
Hamileyim ben triplerimle meşhurum zaten atmam mı alasını atarım valla. Yollayaydın bir x kromozomu da sana aşık olaydı :19::19:

Hamileyim ben triplerimle meşhurum zaten atmam mı alasını atarım valla. Yollayaydın bir x kromozomu da sana aşık olaydı :19::19:

at kızz :1: benimkide her gördüğü akrabaya yanına yaklaşılmıyo sinir küpü oldu diiye anlatıyo,bi bakış atıyorum,anında susuyo hahaha :1::1: demii onlar göndermezse kromozomları biz napakk :33:

Su zibinlar yok mu ayni kadina asigiz baba die bitiorum onlara gecen bi sitedede bu kasaba ikimize dar baba yazisini gorup face koydum benimki dior isterseniz aksam ewe gelmiyim :)

:1::1::1: doğuma kadar gel de, oğlum doğduktan sonra gelmesen de olur deseydin :9::9::9:
benimde çok hoşuma gidio onlar, bi tane sipariş verdik,kızlar siz beni bi de 20 yıl sonra görün yazılı :1::1: bi tanede şeyden istiyorum babama benziyorum ama annemin oğluyum :1: hep bi laf sokmalar hahahha :1:
:9::9: Adamlara da acıdım yani hep laf sokuyoz, her işi yaptıryoz, tüm nazımızı çektiriyoz :9::9: Geçenlerde benim ki diyor. aşkım istersen ben doğurayım valla bu kadar naz yapmam sana :)

Yok ben o kadar değil :1::1: Sabah gerekliyse bir de akşam o kadar. :1::1: Sende azalt canım ya kendine de zararlı o kadarı :20:

:1::1: sizin ki de hepten veletmiş yani. Ne demek boşa :9::9::9: Kocam oğluma gıcık olursa o zaman o kocayı boşarım işte :19::19:
:9::9::9: Ne sinir bozucu bir durum enişten için. Düşünsene bi sarılacak, bi öpecek çocuk uyusun diye bekle dur :1::1:

Valla velet benim yegen, bi kiz bi erkek cocugunun oldugu evlerde kiskancliklar tavan yapior canim. Enazindan bizimkilerde boyle. Tam opecekken uyaniormus napiorsunuz siz diye :)

zararlı tabii :( işte o yüzden nispeten daha zararsız ürünler var mı bilmek istiyorum aslında. sebamed geldi aklıma. internetten baktım üründe "alüminyum içermez" yazıyor. buna mı dikkat etmek gerek bilmiyorum ki?

at kızz :1: benimkide her gördüğü akrabaya yanına yaklaşılmıyo sinir küpü oldu diiye anlatıyo,bi bakış atıyorum,anında susuyo hahaha :1::1: demii onlar göndermezse kromozomları biz napakk :33:
hiç yani bizde zaten kocaman 2 tane XX var onlar da yollıyaydı bir tane olardı :9::9::9: Şİmdi paşa paşa paylaşacaklar bizi :9::9:
Ama çok zevkli olacak eminim ben :9::9::9:

:1::1::1: doğuma kadar gel de, oğlum doğduktan sonra gelmesen de olur deseydin :9::9::9:

:9::9: Adamlara da acıdım yani hep laf sokuyoz, her işi yaptıryoz, tüm nazımızı çektiriyoz :9::9: Geçenlerde benim ki diyor. aşkım istersen ben doğurayım valla bu kadar naz yapmam sana :)

Yok ben benimkine acimiyorum valla :) bizde nazli olan trip atan hep odur. Biyerim agrior desem hizmette kusur etsem reklam kokan hareketler bunlar dior :) ama solugu hastanede aldigimiz zamanlar hemen aksam yemegini kendisi yapior. En fazla ilgi alaka bigun ertesi gun hooop yine ayni adam :)

Valla velet benim yegen, bi kiz bi erkek cocugunun oldugu evlerde kiskancliklar tavan yapior canim. Enazindan bizimkilerde boyle. Tam opecekken uyaniormus napiorsunuz siz diye :)
:1::1: şimdikiler de uyanık nasıl anlatacan :9::9::9: o yüzden 1 yaşında sonra çocuğun odası ayrı olmak zorunda :9::9::9::9:
zararlı tabii :( işte o yüzden nispeten daha zararsız ürünler var mı bilmek istiyorum aslında. sebamed geldi aklıma. internetten baktım üründe "alüminyum içermez" yazıyor. buna mı dikkat etmek gerek bilmiyorum ki?
Hiç bilmiyorum ki ne içermeli ne içermemeli. Belki bilen birileri vardır.

Ay onlarda cok guzelmis :) saglikla yipratsin insallah :)

Yok ben benimkine acimiyorum valla :) bizde nazli olan trip atan hep odur. Biyerim agrior desem hizmette kusur etsem reklam kokan hareketler bunlar dior :) ama solugu hastanede aldigimiz zamanlar hemen aksam yemegini kendisi yapior. En fazla ilgi alaka bigun ertesi gun hooop yine ayni adam :)

aaa yok ben kocamın hakkını yiyemem sadece bu aralar temizliğe yardım etmiyor. O etmeyince bende yapmıyom :19::19: Oruçlu olduğu için kıyamıyorumda bir şey demiyorum ama her konuda anlayışlıdır sağolsun :21::21: Sadece ben çok kıyafet düşkünüyümdür bebişe de alırım eminim çok çok onda çatışacağız sanırım. :18::18: Ama ben oturduğum yerden de alırım eve gelince yapacak bir şey yok :1::1:

olacak o kadar,onların bebişlerini taşıyoruz bizz 9 ay :1::1::1: heyy gidi heyyy :1::1: deseydin ne iyi olur diyee :52:

hareketleri iyice kuvvetlensinde o zaman dokundurayım. Güzellikle olmazsa zorla :d kızımda bi kerecik dokundu sonra hemen geri çekti. Doğduktan sonrada aylarca kucağına alamadı. Ama şuan çok güzel ilgileniyor.erkekler bebek 6 aylık olana kadar farkına varamıyorlarmış baba olduklarının :)

bizimki sıkıntılı bi bebkte mecburan kucağından hiç indirememişti:9:

valla ben hiç trip atamıyorum. eşim bebeği öğrendiğimiz ilk ay o kadar başka bi adam oldu ki. yok efendim bebekle bir olup onu dışlıyormuşuz biz, ben bebeği severmişim onu sevmezmişim. bu arada bebekle dışladığımız zaman da bebek 4 haftalık daha.:52: en son dr a bi kahve keyfim vardı eşimle o da kalmadı bebek yüzünden dediğinde dedim kızım olmayacak bu iş böyle, hem korktum da heralde sevmeyecek bebeği dedim. bebeğe karşı bir şey hissetmiyorum falanlar, yok bana trip atmalar filan. Allah ım ne makaralar ne film ler:52::52::52: sonra bebek babasını her sabah öptü, akşam öptü babayı çok özledi, babaya hediyeler aldı falan derken alıştırdım şimdi:9::9::9::9: şimdi de çok düşkün, yaptıklarını anlatıyorum da kendisi de gülüyor

:1::1: şimdikiler de uyanık nasıl anlatacan :9::9::9: o yüzden 1 yaşında sonra çocuğun odası ayrı olmak zorunda :9::9::9::9:

Hiç bilmiyorum ki ne içermeli ne içermemeli. Belki bilen birileri vardır.

Var canim odalari olmaz mi plazmasina kadar koydu veletin odasina ki ben cok karsiyim. Babasi isten gelince tv paylasamiorlar die. Baba isten gelince kendi odasindan cikmior cizgi flim izlior sabah babasi uyanir uyanmaz gidip annesine sarilip yatior :)

yuppiiiii gözün aydın. belirsizlikten kurtulmuşsun ne güzel. allah hayırlı evlat etsin inşallah. ben de bugün gidicem bakalım. 2 gündür uyuyamadım heyecandan :21::21::21::21:[

ben çatladım meraktan git artık yahu:) yarına da ben aldım randevu bakalım cinsiyet değişcek mi ? 5 hafta geçti aradan bence bi gol yiycem :2: haber ver hemen ha.

Back
X