- 14 Nisan 2014
- 991
- 115
- 53
Annem beni ve oglumu sevmiyor...bunu itiraf etmek cok acikli ama her konuda gelinleri ve abilerimin cocuklari on plandadir..hepsinin cocuguna bakti benimkini bakici buyuttu..bi yere gidilse ortak bisey yapilsa oglunu getirme diyor..karnimdaki 5 aylik bebegi ise bir kere bile sormadi...dogum yaptigimda yanimda 3 gun kaldi sezeryanliydim.ustelik..gelinlerinin her dogumunda 40ini cikardi torunlarinin..dun cok feci tartistik asla kabul etmiyor..abilerim bile farkinda davranislarinin ama islerine geldigi icin kimse sesini cikarmiyor..kafayi yiycem.annedir ustumde hakki coktur ama boyle davranmasina dayanamiyorum.. Dun bagirdim cagirdim..karnim agridi :'( bebegime bisey olmasin...cunku umrunda bile olmaz...geecn yaz yaptigim.dusuk..evde tek basima kopekler gibi yasadim dusugumu..arayip sormadi bile :'( esime memleketini terkettirdim..benim ailemin yanina yerlestik ev aldik duzen kurduk ama esimin ailesi bana daha iyi..kaynanam hergun ariyor yorma kendini gel biz sana bakalim diyor..esimin memleketine gitmek istiyorum ama butun duzenimiz bozulacak..biraz anlatip rahatlamak istedim sadece..dua edin bana..aileyle imtihan nede zormus..dun kavgadan sonra eve geldim..agladim zirladim saatlerce..esim onu aramis o gezmeye gitmis...umrunda degilim :'( anne..insanin herseyi olmali ama benim hic birseyim :'(
Canim uzulupte bebeginide uzme bence bazi anneler duygusuz oluyo evlat ayiriyo malesef keske esinin memleketinde kalsaydin orda daha kiymetli olurdun eminim..
Bence sen bi sure annenle arana mesafe koy taaki o senden ozur dileyene kadar tamam duygusal donemden geciyoruz ama anne ya bi kizini anlayamiyo kola kanat geremiyosa uzak olsun gercekten.ben senin yerinde olsam esimin memleketine donerdim nerde deger goruyosam orda olurum dogurmakla anne olunmuyo iste..
Bebegini dusun sakin uzme kendini birak ne halleri varsa gorsunler..