hayırlı akşamlar güzel anneler 10gündür ev taşıyoruz hiç ugrayamadım buralara inş iyidir bütün bebişler. bir sorum olacak kafam öyle dagınık ki ben akşam kahvaltıdan sonra decavit gece yatarken gynoferon içiyodum ama dün öğlen 1 decavit vitamin hapımı içtim gece 1de gynoferon kan hapımı içiyorum diye yine decavit içmişim. sabah aklım başıma geldi. 12 saat arayla vitamin almış oldum.çok korkuyorum o kadar dikkat etmeme ragmen nasıl içtim bilmiyorum avitamini 4000ıu varmış ben 2tane alınca80000ıu oldu:2: internette bakınca 10000 ıu fazlası iyi değil diyor. bugün decavit almadım dengelensin diye ama gynoferonu yatarken içiyim diyorum. Ne yapsam karaciğerde depolanan A vitamini erimesi için decavite 1gün mü ara versem 2gün mü ???inş bebeğime zararı olmaz ne dersiniz ard arda içmedim ama 12saat arayla içmişim:26:çok üzgünüm .Allah tüm bebişleri korusun![]()
Canim uzme kendini..bildigim kadariyla vitaminin fazlasi vucuttan idrar yoluyla atiliyor...oglum bebekken dr 2 damla vermisti..biri kilosu kadar digeri 3 damla veriliordu..ben karistirmistim ve hungur fosurt dra gittigimde gulerek vitaminlerin fazlasini vucut kendi atar demisti...decavitte vitamin sonucta..atmistir vucudun coktan