olsun senin az kalmış benim taaaaaaa 6 ağustosdaaaaa aman bebişler sağlıklı olsunda geç olsun güç olmasın be bacım
güle güle kullanın bacım analı kızlı

bu arada bende ilk ve şuanlık tek pantolonumu defactodan aldımki normalda ordan bir ürün almışlığım bile yoktu ama uygunluk ve yazı geçirmek adına bir pantolon çok iyi geldi 19.90 a almıştım 2 hafta önce hamile kıyafetlerinde abartmamak gerek bence
bacımmm bol su iç dikkat et beslenmene yorma kendinide aman dikkat rabbim korusun ikinizide
bende başlık açmıştım ama ankara içindi bacım o bakıma yardımcı olamayacağım bilmiyorum istanbulu hiç
yooo yapıyor be bacım hatta 16. haftada benim kendi doktorum yaptı beyin kafatası omur el parmak bacak böbrek kalp herşeyi taradı ama 20.ci haftalarda yine ikinci bir göz görsün dedi elinde 4 kişinin olduğu liste vardı hepside kadın doğumda prof ve doçentler baktım ücretleri fazla
bende bir radyologa gitmeye karar verdim... bu ay normal doktoruma muayene yerine ona gidicez
illa radyolog olacak diye bir kural yok ama işin ehli adına radyologlar tutuluyor bacım:13: