Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm çok güzelll olmuş tekrar eline sağlık bacımmkavanozları kazanabil diye bir siteden aldım
Stickerları da oradan aldım. Hazır satılıyor, sadece "hoşgeldin efe" yazarmısınız diye rica ettim. Hepsi de çok güzel geldi. Düşünenlere tavsiye ederim. Hem kendinizi de oyalamış oluyorsunuz. Zevkli bence çok :)
Oldu galiba koca gobusum ve tac terlik takimim:)
Benim de ağrı eşiğim yüksektir. Lazerde bile en yüksek dozda çalışırdı dr'um gıkım çıkmazdı. bu öyle ağrı gibi bişey değil. sanki elini, ayağını ya da bilmiyorum poposunu karnının bi tarafına dayayıp orayı ittiriyo gibi. o anda zaten karnın o tarfı da yukarı çıkıyo ama benim öle dakika falan sürmüyo. en fazla 5sn. değişik bişey yani ağrıyla alakası yok. tabi orda öle 1 dk kalsa ağrısı da olur sanırım. değişik bi duygu. ben de oyun oynuyo kızım diyodum:) meğer kaslıyomuşumhakkaten canım ya valla kasılmayı anlayamadan doğumama gidicez napıcazbenim ağrı eşiğimde yüksek galiba ben ne ağdada ne iğnede gıkım çıkmaz. ağdayı bile iğne batması gibi tarif ederim
acaba diyorum oluyoda pek anlamıyomuyum.
inşallah güzel haberlerle gelirsin bacım acil şifalarGünaydın kızlar,
dün bütün günüm ve gecem kötü geçti. Kafamda kurmaktan uyku uyuyamadım. 2 gündür çok afedersiniz feci ishalim ne yesem durmuyor. Kusmalar bitti ishal sıkıntım başladı o yüzden beslenemiyor işte çocuk sanırımdün sancım ve kasılmalarım oldu. 10da randevum var, n'olur dua edin kızım iyi olsun kızlar çok tedirginim
![]()
Hayır olsun inş Allah ama hamişlerin rüyaları yorumlanmazmış diye biliyorum.Kızlar günaydın Rüyamda nişan denen kan varya o gelmiş oluyor benden ama kimseyi hastaneye götürmeye ikna edemiyorum herkes normal kan gelmesi diyo annem eşim deli ediyolar beni Bağırıyorum herkese ama kimse beni tınlamıyo falan Bir uyandım nasıl yorgun bütün vücudum iyice gerilmişim
Ben ağdada zor dayanıyorum valla. Senin kolay olur o zaman yani acı hissetmezsin ne güzel.hakkaten canım ya valla kasılmayı anlayamadan doğumama gidicez napıcazbenim ağrı eşiğimde yüksek galiba ben ne ağdada ne iğnede gıkım çıkmaz. ağdayı bile iğne batması gibi tarif ederim
acaba diyorum oluyoda pek anlamıyomuyum.
Ohh maş Allah. Aldıklarınızı da güle güle kullanın inş Allah.bende dün dr gittim. 2550 dedi. suyu muyu normal dedi. 36 da gel dedi. önce nstye git, nst sonucunla gel muayeneye dedi.
sonra kızılaya gittim. kendime iki takım pijama, nene donu, bissürü normal atlet ve emzirme atleti, emzirme sütyeni ve normal sütyenler evde günlük kullanım için. abimize çamaşır , babamıza çamaşır, ananemize çorap çamaşır. abimize pike takımı. yaz boyu aradım bulamadım, kış geldi pike takımı buldum, aldım seneye kullanırım diye. veeeee gariban bebeğime de bir paket ağız mendili aldım:)))))
dolap içine çekmecelere kapitone yaptırdım. bursa kumaş pazarından aldım, hemen yan pasajda terzi dikti 15 dkda. bu akşam daha önce arielle yıkadığım abimizden kalan kotümleri durulama yaptırıyorum. cuma ctesi ancak biter yıkama kurutma. pazarda paso ütü yapar bitiririm . pteside hasta bezi bebek bezi lansinoh humana vs ihtiyaçları alıcam. bebeğime de iki üç tulum , 5-6 body ve örgü battaniye aldımmı hazırız doğuma inşallah.
Hadi inş Allah hayırlı haberlerle gelirsin. Sen içini ferah tut gerisi gelir.günaydın kızlar, bugün doktor kontrolüm var.. inşallah her şey yolundadır. dün geceyi biraz stresli geçirdim, iki farklı kişi karnımın aşağıda olduğunu söyledi tedirgin oldum. bir de gece bebik çooook hareketteydi hatta acaba pozisyon mu değiştiriyor yoksa aşağı doğru mu ilerliyor diye düşündüm. vajinada bıçak saplanmaları tarzında sancılar da var.. doğumdan korkmuyorum aslında çok fazla, sadece iki üç hafta daha durmasını istiyorum en azından.. hayırlısı olsun hakkımızda. sağ salim doğsun da.. umarım bugünkü kontrolde içimi ferahlatacak şeyler söyler doktor.
Resmen bir top sokuşturmuşsun gibi :) Bayıldım valla. Benim ki minnak bir göbiş :)Oldu galiba koca gobusum ve tac terlik takimim:)
uffff çok geçmiş olsunCanım ben kaşıntıdan ağladım dün akşam deli oldum ya kaşıdıkca kaşınıyor eşime bağırdım oda ben napayım doktora söylemedin mi dedi Bugün söylücem krem yada losyon yazsın
Canım sende mutlaka karaciğer enzim değerlerine baktırdım Benim 300 lerdeydi o zaman çok kaşınıyordum yine böyle Düşmüştü değerlerim kaşıntıda azalmıştı şimdi yine çıktı sanırım
ah bu kabuslarrr :)Kızlar günaydın Rüyamda nişan denen kan varya o gelmiş oluyor benden ama kimseyi hastaneye götürmeye ikna edemiyorum herkes normal kan gelmesi diyo annem eşim deli ediyolar beni Bağırıyorum herkese ama kimse beni tınlamıyo falan Bir uyandım nasıl yorgun bütün vücudum iyice gerilmişim
teşekkür ederim canım. bakalım nasıl gidecek bu göbüş:)oooyyy çok güzel göbüşün, maşallah... :)
evet öyle diyo herkes basket topu gibi :)Resmen bir top sokuşturmuşsun gibi :) Bayıldım valla. Benim ki minnak bir göbiş :)
Taç terlik takımın da süper güle güle kullan canım.
oyy maşallahhhhhhOldu galiba koca gobusum ve tac terlik takimim:)
hey maşallahhh...kilosuda hazır yani doğuma diyorsun 3 le doğucak belkide 3ü devirecek sizin ardacıkbende dün dr gittim. 2550 dedi. suyu muyu normal dedi. 36 da gel dedi. önce nstye git, nst sonucunla gel muayeneye dedi.
sonra kızılaya gittim. kendime iki takım pijama, nene donu, bissürü normal atlet ve emzirme atleti, emzirme sütyeni ve normal sütyenler evde günlük kullanım için. abimize çamaşır , babamıza çamaşır, ananemize çorap çamaşır. abimize pike takımı. yaz boyu aradım bulamadım, kış geldi pike takımı buldum, aldım seneye kullanırım diye. veeeee gariban bebeğime de bir paket ağız mendili aldım:)))))
dolap içine çekmecelere kapitone yaptırdım. bursa kumaş pazarından aldım, hemen yan pasajda terzi dikti 15 dkda. bu akşam daha önce arielle yıkadığım abimizden kalan kotümleri durulama yaptırıyorum. cuma ctesi ancak biter yıkama kurutma. pazarda paso ütü yapar bitiririm . pteside hasta bezi bebek bezi lansinoh humana vs ihtiyaçları alıcam. bebeğime de iki üç tulum , 5-6 body ve örgü battaniye aldımmı hazırız doğuma inşallah.
haydi gözün aydın bacımmmbiz kontrolümüzden geldik kızlar, çok şükür her şey yolunda görünüyor. suyu iyi, 1700 gr olmuşuz haftasıyla uyumlu dedi. biraz minik bir bebek olacak gibi görünüyor ama bu özellikle normal doğum isteyen biri için kesinlikle iyi bir haber dedi doktorum. zaten en baştan beri söylüyordu, ona alıştırdım kendimi :) itmeler olabilirmiş, kasılma gibi ani sancılar olabilirmiş ama dinlenince falan geçiyorsa ve günde 3-4 kez oluyorsa yani düzenli değilse sorun teşkil etmiyormuş, normalmiş.
artık 2 haftada bir gidecekmişiz, 36dan sonra da haftada bir çağırıp nst ye bağlayacakmış.
hemşireyle de görüştüm, kendin için 3 gecelik (kanama kontrolü yaptığımız için gecelik daha rahat oluyor dedi), yüksek belli çamaşır, emzirme sütyeni ve birkaç tane atlet getir dedi. bebek için 3 tam takım yeterli dedi zıbın, eldiven vs.
bebeğin ilk kıyafetini kendileri veriyormuş, bebek bezi, ped ve gerekirse hasta bezini de onlar veriyor. bez getirmene gerek yok dedi. biberona da getirme dedi, mama takviyesi gerekirse şırıngayla veriyorlarmış.
bu durumda gecelik ve yüksek belli çamaşır da ihtiyaç listeme eklendi. onları da alıp çantamı hazırlarım artık.
Çok teşekkür ederim bal anneler :)
sevindim bebeğinin ve senin iyi olmanıza, darısı başımıza, bakalım bana ne diyecek doktor, akşam üzeri 4.30 gibi bizim randevumuz bugün
Oldu galiba koca gobusum ve tac terlik takimim:)
evet cnm ya ben 8 haftalıkken hamile pantolonu giydim düşün. içerde yerim az heralde öne veriyo. kızımda da öyleydi. ama sonrası kötü oluyo. hemen inmiyo o göbek. bence karnı küçük olanlar şanslıoyy maşallahhhhhhne büyümüş göbiş öleeee
![]()
yok canım kız. ama karnım sivri.saol canım inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin
oyy çok tatlı göbiş maşallah :) bebiş erkek miydi canım?
bu arada taç ve terliğine bayıldım, güle güle kullan hepsini. ya ben dün anneme terliğimi gösterdim tabanı ince rahat edemezsin bu terlikle dedi kafamı karıştırdı![]()
Taçın terliğin çok güzel ama siz daha güzelsiniz göbüşünle maşallah ya :)))Oldu galiba koca gobusum ve tac terlik takimim:)
haydi gözün aydın bacımmm![]()