2014 Aralık Anneleri

Maş Allah bebişlerinize valla kıskandım resmen. Benim sıpam neden kg almamış ki. Bak yine sinir oldum. 2500 gr bebiş mi olur :KK43: Bakalım çarşamba tekrar kontrolüm var. Bakacağız kilo almış mı almamış mı ? :KK61:

biz de öyleyiz canım 34. haftada 2100 gr minik tefek bir bebeğim var benim de :) küçük doğanlar daha çabuk kilo alıp büyüyormuş, doğduktan sonra iyi besleyeceğiz sütümüz dolup taşacak inşallahhh :KK36:

senin eşin iyi yine canım, ben emzirme sütyeninin mantığını anlattım da eşime, bence çok kötü durur o ne öyle seni öyle görmek istemem dedi. alışırsın alışırsın dedim :KK48:
doğum hemşiresine sormuştum ben neler getirmem gerekiyor diye, hasta bezi veya pedi falan onlar veriyormuş ama yüksek belli çamaşır getirin dedi. o yüzden şu babaanne kilodu gibi olanlardan aldım ben canım 6 tane. 3ünü hastaneye götürürüm 3ü evde durur, sonra da lazım olur belki.

tabi ki canım, önemli olan senin ve bebeğin sağlığı. normal doğumu hepimiz istiyoruz en güzeli belki, en doğalı ama sezaryen de tü kaka değil yani sağlığımız açısından hangisi uygunsa o olacak elbette. sadece şimdiden düşünüp de kafanı bunaltma diye dedim.
:KK48::KK48: Bu erkeklere de iyi malzeme verdik haaa. Bi hamile kaldın evrim geçirdin diyor. :KK48::KK48: Zamanında kilo alayım diye başımın etini yedi. Şimdi de bu kadar al mı dedik sana diyor :KK48::KK48: Geçici bu geçici deyip duruyorum bende :KK48::KK48: Çatlak konusuna hiç girmiyoruz artık aştık onu zaten :KK48: Bizde şu an popüler konu gaz çıkarma olayı :KK23: Siz artık bebişler senfoni kurarsınız diyor. Peşimizde dolaşma canım rahat rahat wc de bile gaz çıkaramıyacakmıyız :KK12:

Kesinlikle sezeryanı kötülemiyoruz. Önceliğimiz normal ha olmadı zorlayacak halimiz yok. Sezeryanımızı olup bebişimize kavuşacağız inş allah.

evet canım aylin hanım gidince ona geçtim ama çok ilgileniyor gerçekten. devamlı bişey olursa arayın beni cepten diye uyarıyor. her kafanıza takılanı sorun bana diyo. çok planlı titiz bir doktor aslında ondan da konuştu bence bunları önceden benimle. sende aylin karahasan'a gidiyordun dimi canım. benimde bir arkadaşım ona gitti çok memnun kaldı. 35-36. haftalarda bile normal doğum yaptırıyormuş kadın. normal doğuma öncelik veriyor. çok güzel bişey.:KK56:

evet, aylin karahasan benim doktorum :) ben de çok güveniyorum, seviyorum resmen doktorumu :) normal doğuma öncelik verdiğini duymuştum ben de.. illa şöyle olsun böyle olsun diyemiyoruz tabi, görücez bakalım artık. hayırlısı.

biz de öyleyiz canım 34. haftada 2100 gr minik tefek bir bebeğim var benim de :) küçük doğanlar daha çabuk kilo alıp büyüyormuş, doğduktan sonra iyi besleyeceğiz sütümüz dolup taşacak inşallahhh :KK36:
Senin ki yine iyi canım benim 36+0 da 2500 gram dı. 2700 civarı olması gerekirken. Senin ki büyümüştür şimdi.
Dediğin de doğru minik olursa biz büyüteceğiz ne yapalım. Sağlıkla gelsinlerde :)

evet canım. küçük doğsalarda doğduktan sonra daha hızlı kilo alıp aynı haftasındaki gibi bebeklerin kilosuna yetişiyorlar.

:KK48::KK48: Bu erkeklere de iyi malzeme verdik haaa. Bi hamile kaldın evrim geçirdin diyor. :KK48::KK48: Zamanında kilo alayım diye başımın etini yedi. Şimdi de bu kadar al mı dedik sana diyor :KK48::KK48: Geçici bu geçici deyip duruyorum bende :KK48::KK48: Çatlak konusuna hiç girmiyoruz artık aştık onu zaten :KK48: Bizde şu an popüler konu gaz çıkarma olayı :KK23: Siz artık bebişler senfoni kurarsınız diyor. Peşimizde dolaşma canım rahat rahat wc de bile gaz çıkaramıyacakmıyız :KK12:

Kesinlikle sezeryanı kötülemiyoruz. Önceliğimiz normal ha olmadı zorlayacak halimiz yok. Sezeryanımızı olup bebişimize kavuşacağız inş allah.

benimkide ben yedikçe o da yiyor. sonrada bana diyorki al kiloları al doğumdan sonra birlikte diyetisyene gideriz diyor :KK48: ya diyorum benim almam normalde sen niye alıyorsun benle birlikte. kendinide katıyor araya. :KK49: sne yedikçe benimde canım çekiyor napim diyor bide. onunda bahanesi birlikte diyet yapmak oldu şimdi :KK45:

SAğol canım hepsini tek tek yazmışsın valla. hayırlısı ile bizde alalım kucaklarımıza inş Allah.

Canım inş Allah ilacı bulursun da kasılmaların engellenir. Ne kadar durursa kar tabi ki ama riskli zamanını atlattın. Dua edeceğim senin için sen de bol bol dua et. Habersiz bırakma bizi.

Maş Allah bebişlerinize valla kıskandım resmen. Benim sıpam neden kg almamış ki. Bak yine sinir oldum. 2500 gr bebiş mi olur :KK43: Bakalım çarşamba tekrar kontrolüm var. Bakacağız kilo almış mı almamış mı ? :KK61:

canımm öle düşünme ya bizimki 15 günde 560 gr aldı bi dr şoklarda soraki gittiğimizde 15 günde 280 gr almıştı her zaman aynı kiloyu alamazlar dedi inş şimdi almıştır bence üzülmek sacma doktorların tam dediği ölcülerde doğmuyorlar ki ona da ayrı sinir oluyorum ..

bizim bebişlerin maşallahı var canım :KK70: sana doğumla ilgili bişey dedi mi doktorun

evet canım bebgın bası asagıda zaten bayadır normal dogum ıcın engellıcek bısey yok gozukuo dıo bılmıorum bakalım kısmet daha senın gıbı bı konusma yapmadı zaten oluruna bırakıo bızımkı bıraz ben sezeyan ıstemıom ama ırı olunca bıraz korkmaya başaldım ama rabbım hayırlısnı nasip etsın

evet, aylin karahasan benim doktorum :) ben de çok güveniyorum, seviyorum resmen doktorumu :) normal doğuma öncelik verdiğini duymuştum ben de.. illa şöyle olsun böyle olsun diyemiyoruz tabi, görücez bakalım artık. hayırlısı.
evet canım bebgın bası asagıda zaten bayadır normal dogum ıcın engellıcek bısey yok gozukuo dıo bılmıorum bakalım kısmet daha senın gıbı bı konusma yapmadı zaten oluruna bırakıo bızımkı bıraz ben sezeyan ıstemıom ama ırı olunca bıraz korkmaya başaldım ama rabbım hayırlısnı nasip etsın

aynen benimde gözüm korkmaya başladı böyle olunca ama olsun rabbim verir kolaylığını. girdi birkere oraya bi şekilde çıkacak :confused:

canım ya birde pazartesi günü acıbademde Hassas Anneler buluşuyor diye bir etkinlik varmış. seminer tarzı bişey. Doktor Ahmet Memeşa geliyormuş. duydun mu bunu. katılsammı diye düşünüyorum:KK51:

kuzum watsons da fiyat neydi ve kaçlıydı şimdi baktım var bikaç yerde ; benim gibi almayanlar için link atıorum;

http://www.hepsiburada.com/liste/mi...n=0&sortBy=lastAllTime&c=Oyuncak&Id=34676&r=0

http://www.e-bebek.com/milkway-tek-kullanimli-lohusa-kulodu_MLK-90152

bi de deneyimli annelere sorum şu bu kullan atlara ped takılıo di mi kagıt gibi yırtılmaz bi de rahat mı ben komun bokserlarıyla geçirdim hamişliği hep şimdi 42 beden aldım yine onlardan hafif yüksek bel hastaneye de onlardan götürmeyi planlıorum ne dersiniz..çok mu kanama olur bi de o hasta bezleri cidden lazım mı aklım cok karısık
Canim bu kullan at kilodun bedeni var mi gitti gidiyorda yazmiyo da.Xl mi alsak acaba?

bu şekilde aras kargo ile geliyor
Canim hangi beden istedin sen denedin mi? Boyum1.72 kilom 76 filan hangisi olur ki bana.

canım ya birde pazartesi günü acıbademde Hassas Anneler buluşuyor diye bir etkinlik varmış. seminer tarzı bişey. Doktor Ahmet Memeşa geliyormuş. duydun mu bunu. katılsammı diye düşünüyorum:KK51:

hayır canım haberim yok, perşembe günleri doğuma hazırlık kursları var, ona katılıyorum ben. bi sormak lazım

Senin ki yine iyi canım benim 36+0 da 2500 gram dı. 2700 civarı olması gerekirken. Senin ki büyümüştür şimdi.
Dediğin de doğru minik olursa biz büyüteceğiz ne yapalım. Sağlıkla gelsinlerde :)

inşallah canım :) biz de dün gittik zaten daha, 3ooo-3100 gr arası doğar diye tahmin ediyorum dedi doktorum. hayırlısı ya, önemli olan sağlıkları tabi ki.

evet canım. küçük doğsalarda doğduktan sonra daha hızlı kilo alıp aynı haftasındaki gibi bebeklerin kilosuna yetişiyorlar.

umudum o canım, inşallah sütümüz dolup taşar ve yarar kuzucuklara :)

canımm öle düşünme ya bizimki 15 günde 560 gr aldı bi dr şoklarda soraki gittiğimizde 15 günde 280 gr almıştı her zaman aynı kiloyu alamazlar dedi inş şimdi almıştır bence üzülmek sacma doktorların tam dediği ölcülerde doğmuyorlar ki ona da ayrı sinir oluyorum ..
Yok canım üzülmüyorum sağlıklı olsun da kiloyu çıkınca aldırırız almazsa içerde :KK48: Doktorum da dedi zaten her hafta aynı performansı görmek zor. Belki birden atağa geçer belli olmaz falan dedi. Kısmet artık :)
aynen benimde gözüm korkmaya başladı böyle olunca ama olsun rabbim verir kolaylığını. girdi birkere oraya bi şekilde çıkacak :confused:
Aynen bir şekilde çıkacaklar :KK70:
Herkes katılabiliyor mu ki ? Birde şu doğum kursları nerelerde var biliyormusunuz. İzne çıkıyorum ya gidip katılayım dedim :)
kızlar merhaba okuyorum burdan bebiş kilolarınızı benim oğlan tosun galiba dün kontrolde 3,500 kilo boy 51 cm çıktı ne bu böyle ben doğurcam galiba baş,uyluk kemiği, karın falan hepsi 40. haftada gösteriyo usg. Zaten suyun falan gelebilir heran dedi nasıl böyle 3 hafta önden gidebiliyo ki?
Maş Allah bebişine nasıl önden gidiyorlar hiç anlamıyorum bende :) Eğer şeker çıkmadıysa sende doktorlar önden gitmesini normal karşılıyor Şeker çıktı ise şekere bağlıyorlar iri bebeği. Sağlıklı olsunlar inş allah.

hayır canım haberim yok, perşembe günleri doğuma hazırlık kursları var, ona katılıyorum ben. bi sormak lazım
sözde gidecektim ben de hiçbişeye katılmıyorum, hiç bişey yapamıyorum. Bu haftasonu Eşim fotograflarımı cekecek. Profesyonel fotografcı. İnşallah hava guzel olur. Ben gezeyim anca alısveriş yapayım. ne temizlik ne canta hazırlıgı.
bebişin kilosu da ilerdeydi en son ayın 1 inde. 32 hafta 3 gunde 1 hafta ilerde demişti. korkuyom sezeryandan ben ,

o doktorun adını duymuştum ben. seminerler veriyor doğumla ilgilide seminer veriyor diye biliyorum. kayıt yaptırmaya gerek yokmuş sanırım. herkes katılabiliyormuş.

evet, herkes katılabiliyomuş. yol gözümde büyümese ben de giderim ama bilmiyorum.

Back
X