Yok canım üzülmüyorum sağlıklı olsun da kiloyu çıkınca aldırırız almazsa içerde

Doktorum da dedi zaten her hafta aynı performansı görmek zor. Belki birden atağa geçer belli olmaz falan dedi. Kısmet artık :)
Aynen bir şekilde çıkacaklar
Herkes katılabiliyor mu ki ? Birde şu doğum kursları nerelerde var biliyormusunuz. İzne çıkıyorum ya gidip katılayım dedim :)
Maş Allah bebişine nasıl önden gidiyorlar hiç anlamıyorum bende :) Eğer şeker çıkmadıysa sende doktorlar önden gitmesini normal karşılıyor Şeker çıktı ise şekere bağlıyorlar iri bebeği. Sağlıklı olsunlar inş allah.
evet katılabiliyormuş canım. kayıt yaptırmanıza gerek yok diyo. yer sıkıntısıda yokmuş. mehtup'ın attığı linke tıkla bak isteren. facebboktan yorum yazsan yeterlimi diyodu öyle bişey. ama gerek yok sanırım. herkes katılabiliyor.
HASSAS ANNE BURSA BULUŞMALARI
Hassas Anneler Bursa Acıbadem Hastanesi’nde Buluşuyor
10 Kasım Pazartesi 13:00-15:30 Bursa Acıbadem Hastanesi
13.00 -13.30 Hassas Anneler tanışıyor
13.30-13.40 Açılış Konuşması – Ece Kumkale
13.40-14.10 0-6 yaş çocuklarda sağlıklı beslenme ve gelişim- Çocuk Hastalıkları Hekimi Dr. Ahmet Memeşa
14.10-14.30 Dr. Ahmet Memeşa ile Soru Cevap
14-30-15.30 Annelerin Hassas olduğu konular: Çocuklarımızın bilişsel, sosyal, fiziksel ve psikolojik gelişimini nasıl destekleyebiliriz? Nelere dikkat etmeliyiz? Hangi konularda Hassas olmalıyız? –Ece Kumkale
Seminer ve etkinlik ücretsizdir. Tüm anne ve babaları bekliyoruz. Etkinlik çocuksuz olacaktır. ACIBADEM HASTANESİNDEKİ ETKİNLİĞE KATILMAK İÇİN MESAJ ATMANIZA GEREK YOKTUR, HERKES KATILABİLİR. Burada yer sorunumuz yok.
Kesin gelebilecekler lütfen yorum olarak geleceğinizi yazın ki hazırlık yapalım.
Bursa'daki Hassas Anneler lütfen paylaşa basıp paylaşalım ki Bursa'daki tüm Hassas Annelerin haberi olsun. Şimdiden teşekkürler.
Bursa'daki Annelerle buluşacağım için çok mutluyum.