2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Aynen şekerim benimde hesaplar alt üst oldu 5. Gün derken 4. Günmüş hayal kırıklığı içindeyim

Canım gerçekten böyle şeyler duyunca durumumuza şükür
Büyü ne. Yaa. Allahım bildiği gibi yapsın. Onları
Eşinin durumu ne peki önemli bişey yoktur umarım

Aynen şekerim benimde hesaplar alt üst oldu 5. Gün derken 4. Günmüş hayal kırıklığı içindeyim

eguel bütün hesaplarımızı alt üst ettin bacım melindam canım günde yarım ananas ye bebeğin tutunmasına çok faydası varmış dene derim ben denedim vede devam ediyorum bide günde elini karnına koyup 7 defa ayetel kürsü oku sık sık salavat getir ve eşin hergün abdest alıp işaret parmağını karnına koyup 20 defa ya mübdi çeksin canım inş rabbim yüzünü güldürür ve bebişib sana sıkısıkı tutunur

var tabii canım birazdan ses verirler sana hemde epey var
benden mi bahsediyosun hayatımm:44::44:....arkadaşın mesajını bulamadımm senin vasıtanla yazıyım dedim..81 den 72 ye düştümm ben lahan diyeti yaptımm 6 kilo verdim toplamda 2 seferde..sonrasında az az gitti çyı şekersiz içip arada spor aptıkçaa.ama daha verilecek 15 kilom var bencee ne kadarını versek kardır

minecanımm hoşgelmişsen minik paşan nasıl maviş gözlerine kurban olurum ben onun

İyi geceler canlarım bende dinleneyim
Yarın final maçımız var görüşürüz haber veririm sonraaaa sonucu

he yaa sormaaa bacımm bu yılı da böyle kapatacazgibi gorunuyor ikince cerrah randevumuzda yılın son günü bakalımm...
canım benim uuzn zamandır takip ettiğim bir dua topiğim var orda düzenli okuyoruz sırayla bu hafta benim için okuyorlar sağolsunlar eşimin Mr sonuçları nda ufak bir kistimiz çıktı...onun için beyin cerrahlarıyla görüşüyoruz...inşallah şikayetlerinin önemli bir nedeni yoktur diye dua ediyorum...burda takip etmek zor olabilir haklısın..sonuçta kimler katılır nasıl olur bilemiyorumm...dua topikleri dışında iizin verilmeyebilir de..talebe göre değerlendirelim yer gök dua ile inşaallah katılım çok olursa okuruz herbirimizee
o şişko sekreter pek kimseyi terslediğini görmedim bana çok yardımcı oldu her gittiğimde...sendne neler istediler..ben çapada çıkarıyordum histereskopi kararı çıkardılar kuruldan herşeyi bırakıp bu tarafa geldimm bakalım inşallah istemezler ..yapılmış histereskopi raporlarımı ve rahim filmimi kabul ederlerse..alırım çabucak raporumu inşaallah:26::26:
benim yelkenli hazır yelken açmaya
enişteye bak sen daaannnnnn diye denirmi yaw
zaten kistlerin bebesizliğin herşeyin sebebi sensin bilmemmi ben seni haklı kv cin
he yaaa her halukarda kara kaşlarımdan kızıl saçlarımdan ben suçluyumm

Son düzenleme:
Kızlar muhabbetiniz çok güzel lakin reddedemeyeceğim bir teklif aldım çıkmalıyım
oooooooooRabbim geceniiz berektlendirsin şekerimm..2014 e boş girmeyesiniz inşaalah
''Yüzünüzü güldürmeyi başaran hiç bir şeye sırtınızı dönmeyin''
iyi geceler...​
iyi geceler bebişimm
Canım gerçekten böyle şeyler duyunca durumumuza şükür
Büyü ne. Yaa. Allahım bildiği gibi yapsın. Onları
Eşinin durumu ne peki önemli bişey yoktur umarım
inşaallah yoktur önemli bir şeyi şimdilik beyin cerrahını Mr yorumunu bekliyoruz randevumuzda öğreneceğiz inşaallah

ben de yatıyorum güzeller....günlerdir bana reddemeyecğim teklifler sunmayı düşünemeyecek kadar kafası karışık kocişime sarılıp uyuyayımm Allah Rahatlık versin

Güüüünnnaayydddıınnnnnn
Yorgun ama güçlü kadınlar uynanıııınnnnn bir gün daha yaklaştık bebeklerimize az kaldı

Günaydın Güldencim, nasılsın bugün?

Kızlar hepinize günaydın; eylemmmm değerin süpermiş tekrar tebrik ederim.
usa2013 çok geçmiş olsun. Ben de transferden sonra çok kötü grip olmuştum, bol bol dinlen canım.

hayırdır ne teklifiymiş bu eniştedenmi

teklifi etti gitti bende yarım saat geç gittim yanına teklif sahibi çoktaannn uyumuş

Tamam canımın içi sen dediğinde başlarız

Yaaa yarın 4. Gün Ozaman ben kendimi 5 e ayarlamıştımOgünki gibi şiddetli değil ama arada hissettiriyor inşallahh sonu güzel olsun

ağrıların öyle ara ara devam etsin inşallah..
evet şekerim hesaplar şaştı

Hadi bakalım rast gele

uyumuştuuuu

üzerinemi alındın seeeennnnnnnn

ne bereketi yaw uyumuş teklif sahibi ben sizinle takılınca umudunuz kesti zaar

günaydın canım..
iyiyim çok şükür adet oldum olacam inşallah olmam sıpam gelmiştir diye umut ediyorum her ay ki gibi...
asıl ben seni merak ediyorum testi yarınmı yaptırcaksın...

günaydın kızlar

bu sabah bir kilo daha verdiğimi görünce günüm güzel başladı inşallah hep böyle güzel devam eder

sizlerinde günü güzel geçer inşallah

günaydın kızlar

bu sabah bir kilo daha verdiğimi görünce günüm güzel başladı inşallah hep böyle güzel devam eder

sizlerinde günü güzel geçer inşallah

takipteyim seni burdanda tebrik ediyorum
süpersin canım çok sevindim e o zaman devaammmmmm

günaydın canım..
iyiyim çok şükür adet oldum olacam inşallah olmam sıpam gelmiştir diye umut ediyorum her ay ki gibi...
asıl ben seni merak ediyorum testi yarınmı yaptırcaksın...

inşallah adet olmazsın bebeğin vardır inşallah canım

olmazmı bunlardan biride benim ama bugün bi kilo daha vermişim oysa bi kaç gündür diyeti salmıştım demekki bedenim salmamış diyeti

zaten öyle olur ki bugün yemedim yarın farkeder diye bişi yok zamanla belli olur...
bana normal geldi bu durum...
sallama sen devam canım..

eveeeeet devam yoğurt kürüne başlayacaktım bugün ama midem az daha düzelsin diye bekliyorum

ikramaya lahana diyeti yapıyor kilo verdi sen yaptınmı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…