olsun canım yaaa...
bi gün gelicekkkk te çabucak gelsin şu bebişş
Kırmızılar geldi
Gelmeyeydi gebe olaydım iyiydi ama çok şükür adet olmakta bir nimettir diyorum
inş gelmediği günde olur bigünKırmızılar geldi
Gelmeyeydi gebe olaydım iyiydi ama çok şükür adet olmakta bir nimettir diyorum
günaydııııııııın
Slm Kızlarrrrr.............. gunaydinnnnnnnnnnn...............gununuz aydin olsun insallah........
Kizlar bu yiyecek meselesini abartmisim sanirim.... ishall oldum... ölüyorum sancidan sabah beri....(
adet bitince başlanıyor canım sara yazmış detaylarını hatta bende yazdım daha önceki sayfalarda kargo gelmiş diye yazmışsın bende ona cevap verdiydim
önceden ohss olmak bir sonraki tedavide de olma ihtimali var demek ama olmayada bilirsin..
hemen kendimden örnek veriyorum..
ilk tedavimde bi güzel ohss oldum..
ikinci tedavimde doktorum değişti ve ohss oldum önce diyince o zaman çok dikkat etmemiz lazım dedi..
dozu 150 kullandık aynı zamanda lucrin li uzun protokol yapmamız şart yoksa kontrol edemem durumu dedi..
e2 değerim hep yüksek seyretti dozu iyice düşürdük vs..dostinex diye bir ilaç aldırdı her ihtimale karşı e2 değerini düşürmek için kullanabiliriz dedi ve e2 yi belli sınırda tuttuk opu oldum 3 şişe serum yedim ohss olmayım diye transfer oldum yine 3 şişe serum yedim ve hafif şişlikle atlattım ilkindeki gibi hastanelik olup yatmadım..
3.tüpte de sınırda seyretti değerim her zaman stres gerilim haliyle yine olmadan kurtardım...
doktorun azami özen göstermesi lazım e2 değerine bilhassa...
sende bu dönemde maydanoz ve incir tüketme olurmu...
inş gelmediği günde olur bigün
en büyük umudumuzben artık takip etmiyorum hiç yumurtlama günü falan
günaydııııııııın
günaydın şekerlerrr ben geldim
ancak gelebildim yanıma sağlıkçı alınacak mülakat var soru hazırlıyorum onun için
şokun belirtileri nelerdir????Yaz soru bir....... :))
saol canım inşlh allahın izniyle olmam ve güzel geçer, aslında ilk tüp denemede olmadım ama ikincide oldum farklı dr.lardı ikiside. şimdi fakültede başladım herşeyi söyledik şimdiki dr.umuza ama ne biliyim yine olurmu diye korkularım varyarın yine hatırlatıcam
bugün adet oldum nasipse yarın başlıycaz çağırdılar yarına bakalım..
şokun belirtileri nelerdir????
daha böyle 50 ye kadar gidiyo sorularr
günaydın şekerlerrr ben geldim
ancak gelebildim yanıma sağlıkçı alınacak mülakat var soru hazırlıyorum onun için
Çok TSK ederim kuzum ananas ben günde 1tane yiyorum dilim olarak niye yarım :26:Hergün fetih süresi okuyorum dediklerinide yapmaya hemen başlıyorum değerin cok güzeleguel bütün hesaplarımızı alt üst ettin bacımmelindam canım günde yarım ananas ye bebeğin tutunmasına çok faydası varmış dene derim ben denedim vede devam ediyorum bide günde elini karnına koyup 7 defa ayetel kürsü oku sık sık salavat getir ve eşin hergün abdest alıp işaret parmağını karnına koyup 20 defa ya mübdi çeksin canım inş rabbim yüzünü güldürür ve bebişib sana sıkısıkı tutunur
şokun belirtileri nelerdir????
daha böyle 50 ye kadar gidiyo sorularr
beni alarmısın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?