2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Slm Kızlarrrrr.............. gunaydinnnnnnnnnnn...............gununuz aydin olsun insallah........

Kizlar bu yiyecek meselesini abartmisim sanirim.... ishall oldum... ölüyorum sancidan sabah beri.... (

günaydın şekerlerrr ben geldim
ancak gelebildim yanıma sağlıkçı alınacak mülakat var soru hazırlıyorum onun için

saol canım inşlh allahın izniyle olmam ve güzel geçer, aslında ilk tüp denemede olmadım ama ikincide oldum farklı dr.lardı ikiside. şimdi fakültede başladım herşeyi söyledik şimdiki dr.umuza ama ne biliyim yine olurmu diye korkularım var yarın yine hatırlatıcam
bugün adet oldum nasipse yarın başlıycaz çağırdılar yarına bakalım..

inş gelmediği günde olur bigün
en büyük umudumuzben artık takip etmiyorum hiç yumurtlama günü falan

günaydııııııııın

bende takip etmeyeli epey zaman oldu ama kendisini farkettiriyor ağrım oluyor yumurtlama zamanı ve ıslaklık çamaşrımda o zaman da dikkat ediyorum ekşınlara haliyle...gün gün saymıyorum hesap yapmıyorum eskisi gibi..

olmazsın inşallah...
dozu kaç verecek bakalım...
bi de ilk bir kaç gün sonunda çıkacak e2 değerin belli eder nasıl bir süreç bekliyor bizi anlarız..
doktorunda ona göre dikkat eder gözardı etmez bence...

Çok TSK ederim kuzum ananas ben günde 1tane yiyorum dilim olarak niye yarım :26:Hergün fetih süresi okuyorum dediklerinide yapmaya hemen başlıyorum değerin cok güzelRabbim bebişleri kucağına almayı nasip etsin degere göre ikizler geliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…