Geçmiş olsun arkadaşım. Korkma, iyi şeyler düşün. Sen üzerine düşeni yapacaksın, gerisi nasip kısmet. Kendini rahat bırakan, fazla sıkmayan kadınlar daha fazla başarılı oluyor bu tedavide. Biz hepimiz yanındayız, her aşamada destekçiniz. Güzel şeyler olacak Allah'ın izniyle. :)
Hoşgeldin ayçiçeği, tam da doğru yerdesin. Yaşınız çok genç bu açıdan şansınız yüksek ve inan tüp bebek yaptırmak zorunda kalan binlerce çiftten sadece birisiniz. Bu ayıp değil, kusur, engel hiç değil. Kadınlar kulübünde sadece tüp bebek hakkında konuşulan kaç topik var, kaç kişi aynı şeyleri yaşamış biraz karıştırırsan göreceksin. Eninde sonunda hepimiz başaracağız biz buna inanıyoruz. Her aşamada konuşup dertleşebileceğin, sorularını sorabileceğin, tecrübeli onlarca arkadaşın olacak burada.
Hoş geldin nurumnurr, hepimiz aynı özlemle buradayız ve birbirimize dua ediyoruz. Ben İstanbul'dayım ama Ankaralı arkadaşlardan dediğin isimleri çok duydum. Hulusi Hocanın çok iyi doktor olduğunu ama felaket yoğun olduğunu ve her zaman tüm hastalarıyla ilgilenemediğini duydum. Medicana bu açıdan biraz daha avantajlı olabilir. Eğer fırsatın varsa gidip her ikisiyle de tanışmanı,, kısa bir görüşme yapmanı öneririm. İçine en çok sinen doktorla devam edersin. Allah yardımcın olsun, kolaylıklar versin.