Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar;
öncelikle içtenliğinize ve samimiyetinize hayran kaldım. Ne kadar güzel herkes burada birbirine destek.
bende 6 yıllık evliyim ve ankarada oturuyorum ve malesef çocuğum yokşu ana kadar sadece 1 kere akay tüp bebek merkezine ve 1 kerede devlet hastanesine gittim oradalarda muayene oldum ve pko hastası olduğumu öğrendim hiç tedavi olmadık özellikle ben hep çalışmak zorunda kaldım maddi sıkıntılar yüzünden doktora gitmek için bile izin alamadım işten ayrılamadım vs. vs..
bu sene kendimizi biraz topladık (tabi ben hala çalışıyorum ama patronlarım çok iyi bu konuda destekleri çok :) )
asıl sorunum şu, ankarada iyi bir doktor ve tüp bebek merkezine gitmeye ihtiyacım var 2 yer arasında çelişkiye düştüm
1. başkent ünv. tüp bebek merkezi hulusi zeyneloğlu
2. medicana hastanesi tüp bebek merkezi tolga ecemiş
yardımlarınıza ve yorumlarınıza ihtiyacım var
hepinize sevgi dolu, umut dolu, günler diliyorum Rabbim hepimizin duasını kabul eder inşallah şu mübarek günde bizde Rabbimin izniyle bebişlerimize kavuşuruz. İnşallah.
iyi akşamlarrrrr kızlar beni de listeye eklermisiniz yaş 28 sebepsiz infertilite lucrin kullanıyorum şuanda memorıalda tedavi yaptırıcam ocakta inşallahallah hepimize yeni yılda meleklerimizi yollar inşallah
iyi akşamlar kızlar Allahtan hastayım dedim bu saate kadar dışarda gezenti bir haldeydim afferin bana dinlenmem lazımdı ama alışveriş denen şey büyülüüüüüüü kendime geldimyeni gelen arkadaşlar var sanırım geçmişi nasıl okuyacam onu düşünüyorum
![]()
benimde test sonuçlarım geldi
amh çok düşük geldi
geçen sene 0.6 bu sene 0.399
zor yaa birazda aciz hissettim kendimi
cnm o neeee demekkk
canım bişey sorucam lucrinin enjektörleri bitti eczaneden insülin enjektörü aldım 10 a kadar çekip yapıyorum ama içinde ilaç kalıyo çıkardıktan sonraa bi fikrin varmı??
nasıl oldun cnm...
benimde test sonuçlarım geldi
amh çok düşük geldi
geçen sene 0.6 bu sene 0.399
zor yaa birazda aciz hissettim kendimi
geçmiş olsun ama dinlen canım
ben çok kötü hastalandım sakın ayakta geçirme
sonra gidersin büyülü alışverişine
canım azcık kalabiliyor merak etme bende yaşadım bunu yaşayanlarıda çok duydum hatta sordum giden gidiyordur sorun olmaz demişti doktorum..
daha iyiyim canım sağol
asıl sen nasılsın bakiimmm gebe kadın
evet düşük ama vahim değil sende biliyorsun zaten tüp bebek sürecine giriyorsun canım gecikmiyorsun ki Allah bu denemende ikizler versin sana inşallah sonra amh fsh umrundamı olur..
sağol tatlım valla alışverişe gittim çok geç artık![]()
Merhaba kizlar bu sabah 10 da transferim oldu 5.gun emriyosu :)) simdi sira test gununde hayirlisi ile guzel haberler vermek nasip olur inşallah 8 ocak test gunum.
Merhaba kizlar bu sabah 10 da transferim oldu 5.gun emriyosu :)) simdi sira test gununde hayirlisi ile guzel haberler vermek nasip olur inşallah 8 ocak test gunum.
bir anda düştüğünü görünce birazcık moralim bozuldu
ama napalım kaderden ötesi yok fsh 16 boşveer
inşallah ikiz olur canım seninde benimde tüm isteyenlerinde
bendeeee alışveriş yapmak istiyoruummmmmmm...................................
azcık sabret bebek mağazaları seni bekleeerrr![]()