- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
Ben 3. Denememde olmustum polip vardı ve olumlu kızım oldu o tedavıden inşallah senınde olcak
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
amh değerin kaçmış cnm.. dur bakalım en hassas idrar testine bile güvenim yok benim.. yarın bakarsın güzel bi değerle dönersin..
çok geçmiş olsun.. inşallah bu son negatifin olurr..
İlk negatiften sonra dr.benden istedi cnm hem histereskopi hem tromboli testi.sonuçta rahimde polip varmış histereskopi ile temizlendi vede pıhtılaşma sorunuda çıktı.görünürde sebepsizdi ama bence sebepsiz diye birşey yok sadece araştırılıp bakılması lazım.mayısda da buz bebeklerimi alıcam bakalım tutacakmı.biz elimizden geleni yapalım gerisi allaha kalmış
Ben hsg çektirmeye gittiğimde dr ilacli suyu vermiş ama rahim eğri olduğundan su bile gidememiş(anestezili olmuştu). Yani spermler vajinadan giremiyorlar.tüp bebektede rahim içine embriyoyu transfer edemezlerdi.böyle bi sıkıntı yaratıyordu iste
benimde bir polipim varmış ilk tedavmi olucam
11 nisanda histeroskopi oldum polip çıktı bende de
şimdi kendimce meğer polipten olmamış 4 senedir bebeğim diyorum
oysa laporoskopide olmuştum ama demek bakmamışlar güzelce hiç
nasip kısmet bakalım
inşallah tedavilerimiz vesilelerimiz olur
ayyy benimde 2011 de 1.15 çıkmıştı şuan yıl 2014
bu zamana kdr düşmüştür 1 in altına yaaaaaaa :18::18::18:
ayy bi fena oldummm şimdi
anladım canım ama tup almak rezerv azaltmaz ki ben öyle biliyorum yumurtalık almicak ki sonucta..peki sen şimdi sonuc bekliyorsun o zaman degil mi?hayırlısı olsun bakalım inş.pozitif olur..
Canim yumurtayi almıyor ama sonuçta az da olsa etki edermiş bayağı araştırdım da.evet sonuç bekliyorum ama umutsuzum bide hiçbir belirtin yok((
Canim yumurtayi almıyor ama sonuçta az da olsa etki edermiş bayağı araştırdım da.evet sonuç bekliyorum ama umutsuzum bide hiçbir belirtin yok((
Amh 1.1 drum düşük dedi.iki çocuk dusunuyorsan önünde 5 yılın var dedi.malum zaman da su gibi geciyor
benimde amh 1.2 canım.. aynen çok düşük denildi..
Allahın yardımı ile bir tane olsun yeter bana..
gerçekten benim doktorumda rezervin çok çok azalmış yakında hiç yada en fazla 1 tane yumurtan toplanır oda zor döllenir hiç ara vermeden devamlı denemen gerekli dedi..
ben zaten bu gidişatı anlamıştım 29 yaşındayken 9-10 tane toplanan yumurta şu anda 3-4 tane zor toplanıyor ve hepsi döllenmiyor.. tedavi iptalim bile oldu..
geçen ayki denemem negatifle sonuçlanmıştı bu ay tekrar 7. yi deniyorum şu anda.. bu yılı aralıksız denemelerle geçirmeye karar verdim..
Ibrahim saracoglunun Amh arttırıcı kuru varmis hiç duydunmu sitesindede satılıyor.benim bi aklım onu dene diyor ama zamanimida bunlarla boşa kaybetmek istemiyorum ufffffff ya
Esila senin belirtin var mıydı.öksürükten öldüm bu arada.
canım ben amh sorunumdan dolayı 7 ay yumurta sayı ve kalitesi artımı için üreme koçuna gittim.. adı Murat Berksoy bu tarzda tonla şeyler uygulattı bana üzerinede tonla dogal ilaçlar vs.. neler neler hiç fayda etmedi değerlerimi daha çok bozdu yumurta sayım dahada azaldı..
yıllardır kendimde o tarzda çok kürler yaptım hiç fayda etmedi yumurta kalite ve sayısına..
en güzeli düzenli beslenmek bolca bakliyatlar yemek, bol bol ceviz fındık yemek ve incirinde kürünü değil kurudan kendisini yemek.. incir kürü şekerin yükselmesine ve yumurtaların erkenden çatlamasına sebep olabiliyor..
Merhaba cok sevindim ikizlerinize rabbm bize de nasip etsin inşallah eğer sakıncası yoksa belirtileriniz nelerdi kaçıncı gün test yaptırdınız benm kan testim ptesi ben yarn idrar testi yapıcm dayanamıyorm adetim de 4 gün geçti nolur yardımcı olursanız cok sevinirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ama bu ıbrahim saracoglunun kurunu uygulayıp hamile kalan çok fazla kişi olmus.ıbrahim saracogluda kendinden çok emin.neyse araştırıp olumlu olanları seninle paylasirim.
İnşallahh canım.. Sen rahat ol stres olma bak herşey tıkır tıkır olcak.. Hayırlı olsun şimdiden..
🌸🌸🌸
ben anlamadım
şimdi bana dr dogum kntrol hapı verdi 2 ilaç kaldı biticek bırakcam
mayıs başı adet olucam gelirse
hap kullandıgım için benim yımırtam olmucak mı
yada ne olcAK hiç anlamadım ben
adetine 1,5 hafta varmış o yumurtalar adetle atılmıcak mı zaten :44::44::44:
kafam karıştı cidden
kuzummmmmm
ne kaçtın hemen bakim gece
pek sabırsız çıktın sen
HAYIRLI OLSUN 12 GÜN SONRA DEĞERİN ÇOK ÇOK ARTMIŞ OLUR İNŞLH.Kizlar iyi aksamlarr aldim geldim bebegimi...cok minnak ama 5 hucreli insallahhh ra bimin izniyle guzel güzel büyüyüp hep benimle kalacak...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tedaviye başalmışsın demek hayırlı olsun sonu bebişli olsun rabbim bu sefer yüzünü güldürsün cnm benimcnm bende yeni tedavime basladim iki gun oldu.. bakalim ne olacak kismet diyorum..
hepimizin hakkinda hayirlisi olsun..
test sonuçalrın temiz çıkmış gözünaydın tedaviye de az kalmış güzel günler yaklaşıyorhımm bende bekliyorum o kırmızıgillerden
ama benim daha var mayıs başı başlıcak tedavim az kaldı ya:18:
bgn bazı kan testlerim vardı onları aldım genel hemogram ve elisa testleri istemişti dr.
şükür herşey yolunda
ooomaşallah değerlerin çok güzel bak üzülüyordun ne güzel artık keseyi göreceğin günü bekle...kızlar bu gün ki sonucum 182,7 cıktı.dr aradım dedim bana biraz düşük gibi geldi ama dedim .. yok öyle birşey gayet normal Tekrar bakmana gerek yok dediler. Randevu vericeklermiş. değerlerimi yazayım.
10. gün:70,95
11.gün:132
12.gün:182,7
yarın kolay geçsin umarım parça dan temiz sonuç çıkar...ayyy cokk guzel yaa....İnşaAllah harıka bır deger alıcaksın cnm benımmm...burda bayram yapıcazzzzz :118::118::118::118:
...kuzumm bende yarın tedavıye baslamış gıbı olucam..bi test yapılacak yarın rahımden parca alıcaklar...CD56 testı...Umarım temız cıkar kuzum dua edınn...sonra mayıs da hısteroskopı olucam...
cnm dr. görüşmen olumlu geçmiş çok sevindimCanım şimdi çıktım. Doktor çok güler yüzlü, epey vakit ayırdı. Adetime 1 hafta var bir yumurta gördü ama değişebilir dedi. İnofolic verdi. Adetimin 2. Günü gene gideceğim. İnşallah çoğalır.
cnm sabırlar dilerim sana inşlh diğer denemen de yüzün güler :26:kızlar herkese hayırlı günler olsun doktordan şimdi geldim elde var koca bir sıfır yani negatifmiş 3.kere denediğim için histeroskopi diyorlar bundan sonra onu yaptırmam lazımmış ondan sonra tüp bebek yaptırmam lazımmış bilmiyorum zaten şuan düşünmüyorum hem maddi hem manevi zor bu süreş allah kısmet ederse sonbar kışa doğru hastanemide değiştiricem histeroskopi olup başarı elde eden varmı
maşallh gözünüzaydın erkek bebek geliyor demek işlh düşük riskinde ortadan kalkar..uzuuun zamandır ortalarda yoktum malesefbulantı mulantı uyku muyku yata yata büyüyoruz. maşallah
herkesler iyidir umarım. arada bir girip okuyordum güzel haberleri alıyorum listeyi de takip ediyorum umarım herkes bir an önce gebiş olur
biz de 12 haftayı bitiriyoruz bugünherşey yolunda çok şükür. ikili testimiz yapıldı ve düşük risk çıktı çok şükür. bu arada erkek olduğunu
öğrendim bebeğimin ve sizinle paylaşmak istedim. hepinize sevgiler
canım ben amh sorunumdan dolayı 7 ay yumurta sayı ve kalitesi artımı için üreme koçuna gittim.. adı Murat Berksoy bu tarzda tonla şeyler uygulattı bana üzerinede tonla dogal ilaçlar vs.. neler neler hiç fayda etmedi değerlerimi daha çok bozdu yumurta sayım dahada azaldı..
yıllardır kendimde o tarzda çok kürler yaptım hiç fayda etmedi yumurta kalite ve sayısına..
en güzeli düzenli beslenmek bolca bakliyatlar yemek, bol bol ceviz fındık yemek ve incirinde kürünü değil kurudan kendisini yemek.. incir kürü şekerin yükselmesine ve yumurtaların erkenden çatlamasına sebep olabiliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?