2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

aynen öyle canım ben 3.tedaviye başlamadan istedim histeroskopi ama gerek yok dediler şimdi benim söylediğime geldiler ben ona kızdım sadece benbaştan uyardım ikikere tüp bebek düşük oldu 3.yapmadan araştırmalıydılar işte olmadı bunda çocuk tutunmadı bile inşallah yüzün güler canım mutlu haberini alırız

anladım canım ama tup almak rezerv azaltmaz ki ben öyle biliyorum yumurtalık almicak ki sonucta..peki sen şimdi sonuc bekliyorsun o zaman degil mi?hayırlısı olsun bakalım inş.pozitif olur..

Canim vallahi bende korkuyorum ama oyle ha diyince düşmüyor herhalde

anladım canım ama tup almak rezerv azaltmaz ki ben öyle biliyorum yumurtalık almicak ki sonucta..peki sen şimdi sonuc bekliyorsun o zaman degil mi?hayırlısı olsun bakalım inş.pozitif olur..

Canim yumurtayi almıyor ama sonuçta az da olsa etki edermiş bayağı araştırdım da.evet sonuç bekliyorum ama umutsuzum bide hiçbir belirtin yok((

Canim yumurtayi almıyor ama sonuçta az da olsa etki edermiş bayağı araştırdım da.evet sonuç bekliyorum ama umutsuzum bide hiçbir belirtin yok((

benim kistler alındı hemde 4saat sürdü yaklaşık laporoskopi ve rezervim düşmedi arttı hattadoktorum cok laporoskopi yapıyor diye herhalde..

Amh 1.1 drum düşük dedi.iki çocuk dusunuyorsan önünde 5 yılın var dedi.malum zaman da su gibi geciyor

benimde amh 1.2 canım.. aynen çok düşük denildi..
Allahın yardımı ile bir tane olsun yeter bana..
gerçekten benim doktorumda rezervin çok çok azalmış yakında hiç yada en fazla 1 tane yumurtan toplanır oda zor döllenir hiç ara vermeden devamlı denemen gerekli dedi..
ben zaten bu gidişatı anlamıştım 29 yaşındayken 9-10 tane toplanan yumurta şu anda 3-4 tane zor toplanıyor ve hepsi döllenmiyor.. tedavi iptalim bile oldu..

geçen ayki denemem negatifle sonuçlanmıştı bu ay tekrar 7. yi deniyorum şu anda.. bu yılı aralıksız denemelerle geçirmeye karar verdim..

Son düzenleme:

Ibrahim saracoglunun Amh arttırıcı kuru varmis hiç duydunmu sitesindede satılıyor.benim bi aklım onu dene diyor ama zamanimida bunlarla boşa kaybetmek istemiyorum ufffffff ya

Ibrahim saracoglunun Amh arttırıcı kuru varmis hiç duydunmu sitesindede satılıyor.benim bi aklım onu dene diyor ama zamanimida bunlarla boşa kaybetmek istemiyorum ufffffff ya

canım ben amh sorunumdan dolayı 7 ay yumurta sayı ve kalitesi artımı için üreme koçuna gittim.. adı Murat Berksoy bu tarzda tonla şeyler uygulattı bana üzerinede tonla dogal ilaçlar vs.. neler neler hiç fayda etmedi değerlerimi daha çok bozdu yumurta sayım dahada azaldı..
yıllardır kendimde o tarzda çok kürler yaptım hiç fayda etmedi yumurta kalite ve sayısına..
en güzeli düzenli beslenmek bolca bakliyatlar yemek, bol bol ceviz fındık yemek ve incirinde kürünü değil kurudan kendisini yemek.. incir kürü şekerin yükselmesine ve yumurtaların erkenden çatlamasına sebep olabiliyor..

Ama bu ıbrahim saracoglunun kurunu uygulayıp hamile kalan çok fazla kişi olmus.ıbrahim saracogluda kendinden çok emin.neyse araştırıp olumlu olanları seninle paylasirim.

ınsallah yuzunuz guler..

Ama bu ıbrahim saracoglunun kurunu uygulayıp hamile kalan çok fazla kişi olmus.ıbrahim saracogluda kendinden çok emin.neyse araştırıp olumlu olanları seninle paylasirim.

ben o tarz adamlara artik asla inanmiyorum cnm cunku hepsini denedim.. kendinden gebe kalanlarin yuzeysel sikintilari vardir agir infertilitesi yoktur..
hic bir sikintin yoksa sadece amh azsa zaten kendinden gebe kalma sansin herzaman var.. sizde esinde baska bir sorun varmi cnm..
tabi herkezin bunyesi farkli oluyor sen dene insallah faydasi olur canim.. umut dunyasi..

uzuuun zamandır ortalarda yoktum malesef bulantı mulantı uyku muyku yata yata büyüyoruz. maşallah

herkesler iyidir umarım. arada bir girip okuyordum güzel haberleri alıyorum listeyi de takip ediyorum umarım herkes bir an önce gebiş olur

biz de 12 haftayı bitiriyoruz bugün herşey yolunda çok şükür. ikili testimiz yapıldı ve düşük risk çıktı çok şükür. bu arada erkek olduğunu

öğrendim bebeğimin ve sizinle paylaşmak istedim. hepinize sevgiler

Canım şöyle anlatayım, yumurta atıldıktan sonra hemen bir daha ki adetin için folikülde yumurtalar oluşmaya yani kendini göstermeye başlar. Benim yumurtalar zaten atıldı çünkü bir hafta sonra adet olacağım işte mayıs ayında kullanılacak yumurtalar şuan bende mevcut durumda hazır bekliyor, adet olmamla birlikte yumurtalar gelişmeye başlayacak. Senin kullandığım doğum kontroller folüküldeki yumurtaları baskılıyor kullanmaya devam edersen sürekli baskılanır gelişme göstermez ovulasyon döngüsüne giremez. Adetinle birlikte hapını bırakacaksın ya o andan itibaren yumurtaların büyecek. Yani sende bende ister hap kullan kullanma folikülde yumurta olur ikimizde adet olduğumuz anda yumurtalar kendini gösterecek

Son düzenleme:
Kizlar iyi aksamlarr aldim geldim bebegimi...cok minnak ama 5 hucreli insallahhh ra bimin izniyle guzel güzel büyüyüp hep benimle kalacak...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
HAYIRLI OLSUN 12 GÜN SONRA DEĞERİN ÇOK ÇOK ARTMIŞ OLUR İNŞLH.
cnm bende yeni tedavime basladim iki gun oldu.. bakalim ne olacak kismet diyorum..
hepimizin hakkinda hayirlisi olsun..
tedaviye başalmışsın demek hayırlı olsun sonu bebişli olsun rabbim bu sefer yüzünü güldürsün cnm benim
test sonuçalrın temiz çıkmış gözünaydın tedaviye de az kalmış güzel günler yaklaşıyor
ooomaşallah değerlerin çok güzel bak üzülüyordun ne güzel artık keseyi göreceğin günü bekle...
yarın kolay geçsin umarım parça dan temiz sonuç çıkar...
cnm dr. görüşmen olumlu geçmiş çok sevindim sen yumurtaya takılma nasılsa 1 tane döllenmesi gerek dimi
hem onlar iğnelerle 3 veya 4 tane olurlar bak gör sen ileriyi düşün yumurtaya takılma ki yoluna rahat devam et sıkıntı senin iiçin iyi olmaz..dualarım hep seninle mayıs ayı senin gibi deneme yapacakların ayı olsun arada bende girsem şu aya ama...

cnm sabırlar dilerim sana inşlh diğer denemen de yüzün güler :26:
maşallh gözünüzaydın erkek bebek geliyor demek işlh düşük riskinde ortadan kalkar..

Ben bu günden itibaren kürleri bırakıyorum, sadece kuru inciri ağzıma atarım o kadar ama incir kürünü aslan pençesini artık yapmayacağım, neden dersen hem hazırlama stresinde uzaklaşmak istiyorum hemde yakında ilaçlara başlayacağım başka birşey karışmasın artık belki kürleri ilaçlarla birlikte kullanırsam hormonlarım iğnelerin faydasını göremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…