• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canının istediğini al ve mutlu ol basit bir önlükde olsa seni ne mutlu ediosa onu yap:34:

öyle yapcam canım kocacım aldığımı beğenmedi hiç te karışmaz aslında ama bu kez görünce olmamış sanki kahve almışsında yanında eşantiyon olarak vermişler gibi durmuş dedi:53::53::53::52::52::1: önlüğün üzerinde kahve çekirdekleri var desen olarak kahve resmi vs.. bende ilk beğendiğimi alcam artık..

öyle yapcam canım kocacım aldığımı beğenmedi hiç te karışmaz aslında ama bu kez görünce olmamış sanki kahve almışsında yanında eşantiyon olarak vermişler gibi durmuş dedi:53::53::53::52::52::1: önlüğün üzerinde kahve çekirdekleri var desen olarak kahve resmi vs.. bende ilk beğendiğimi alcam artık..

canım sıkılıyo güldenim hemde çok :31::31::31::31::31::31::31::31:

mrb editörüm. evet benim doktorum hulusi bey. 2 denememide başkentte yaptırdım tutmadı ama 3. yü de yine orada düşünüyorum.

dek gelip muhabbet edemedik bir türlü..
geçen gün listeye eklerken farkettim hulusici olduğunu:1:
yaşlarımızda aynı seninle...
2 deneme yaptım bende biri kimyasal biri negatif oldu..
3.kez orda deneme ihtimalim büyük bakarsın karşılaşırız orda...

ikramaya ya üzülüyorum zaten eşi dolayısı ile burda yazmıyorum biliyorsun özelden görüştüğümden detaylardan haberim var...sende üzerine buna benzer bişi deme sakın malum bir ara hastanelerdeydiniz:5::5::5:hastalık olmadıkdan sonra gerisi hallolur canım neyse canını sıkan nolur yıpratma kendini..

dek gelip muhabbet edemedik bir türlü..
geçen gün listeye eklerken farkettim hulusici olduğunu:1:
yaşlarımızda aynı seninle...
2 deneme yaptım bende biri kimyasal biri negatif oldu..
3.kez orda deneme ihtimalim büyük bakarsın karşılaşırız orda...

tabikiiii. çok memnum olurum. işte tanıdık bir arkadaş derim. her ne kadar birbirimizi görmeden konuşuyor olsak da ( bu forumdaki bütün tüp bebek adayları da dahil) aramızda bir muhabbet var ve bu çok güzel.

ikramaya ya üzülüyorum zaten eşi dolayısı ile burda yazmıyorum biliyorsun özelden görüştüğümden detaylardan haberim var...sende üzerine buna benzer bişi deme sakın malum bir ara hastanelerdeydiniz:5::5::5:hastalık olmadıkdan sonra gerisi hallolur canım neyse canını sıkan nolur yıpratma kendini..

biliyorum ikramayayı canım ona üzülüyorum inşallah eşinin sonuçları güzl çıkar ve yarın güneş onlar için doğar bunu çok istiyorum gerçekten

bizim sağlık sorunumuz yok çok şükür ama yakında bende bi sağlık sorunu çıkacak bu gidişle :14:

tabikiiii. çok memnum olurum. işte tanıdık bir arkadaş derim. her ne kadar birbirimizi görmeden konuşuyor olsak da ( bu forumdaki bütün tüp bebek adayları da dahil) aramızda bir muhabbet var ve bu çok güzel.

aynen canım..
ben bir çok tüpçü hatunla özelden görüşüyorum aile gibi olduk artık çok kişiyi hulusi hocaya yönlendirdim maşallah çifter çifter gebe kalıp dopurdular yalnız bi bana bir de kdr arkadaşımıza yaramadı hoca henüz anne yapamadı bizi aşkolsun yani:9::9:

Merhaba arkadaşlar ... Bu gün dr görüşmeye çağırdı gittim ndn negatif olduğunu anlayamadım dedi değerlerin çok güzel yükseliyordu ndn bi anda düştü dedi .. Bi takım genetik testler verdi .. ve tekrar tüp bebek yapmadan önce histereskopi yapalım dedi daha önce histereskopi olan varmı aranızda nasıl bir işlem.

Kizlaaar, yaw bugun islerim cok yogundu sayfalar yine cosmus..keske biri ozet gecse :P
Bu aksam kocam geldi, sabahlar olmasin :) 15 gundur yok adam..optum sizi.

Merhaba arkadaşlar ... Bu gün dr görüşmeye çağırdı gittim ndn negatif olduğunu anlayamadım dedi değerlerin çok güzel yükseliyordu ndn bi anda düştü dedi .. Bi takım genetik testler verdi .. ve tekrar tüp bebek yapmadan önce histereskopi yapalım dedi daha önce histereskopi olan varmı aranızda nasıl bir işlem.

ben histereskopi yaptırdım canım histereskopi operatif ve ofis histereskopisi olmak üzere ikiye ayrılır ofis histereskopisi herhangi bir sorun varmı yoku diye tanı amaçlı yapılır operatif histereskopi ise herhangi bir sorun varsa operasyon sırasında giderilir 15 - 20 dakikalık bir işlem korkmana gerek yok genel anestezi yada spinal anestezi ile yapılıyo benimki spinal anestezi ile oldu operatif histereskopi yapıldı aynı gün evine dönebilir bir iki gün sonra normal hayatına devam edebilirsin bi kaç gün lekelenme tarzında kanaman olabilir korkma bu normal bi durum bir hafta on gün kadar ağır kaldırmamaya özen göster dinlenmeye çalış kafi :34:

ben histereskopi yaptırdım canım histereskopi operatif ve ofis histereskopisi olmak üzere ikiye ayrılır ofis histereskopisi herhangi bir sorun varmı yoku diye tanı amaçlı yapılır operatif histereskopi ise herhangi bir sorun varsa operasyon sırasında giderilir 15 - 20 dakikalık bir işlem korkmana gerek yok genel anestezi yada spinal anestezi ile yapılıyo benimki spinal anestezi ile oldu operatif histereskopi yapıldı aynı gün evine dönebilir bir iki gün sonra normal hayatına devam edebilirsin bi kaç gün lekelenme tarzında kanaman olabilir korkma bu normal bi durum bir hafta on gün kadar ağır kaldırmamaya özen göster dinlenmeye çalış kafi :34:

Bakalım hayırlısı tabi henüz karar veremedim ... Tekrar aynı merkezzde yapıp yapmamak arasında kararsızım .. Başka yerlerdede görüşmeye gidicem. Belkide gerek kalmaz.

Bakalım hayırlısı tabi henüz karar veremedim ... Tekrar aynı merkezzde yapıp yapmamak arasında kararsızım .. Başka yerlerdede görüşmeye gidicem. Belkide gerek kalmaz.

inşallah gerek kalmaz canım ama tekralayan düşüklerde üstüste gelen negatif tüp bebeklerde histereskopi kaçınılmaz oluyo malesef genetik testlerde öyle :34:

inşallah gerek kalmaz canım ama tekralayan düşüklerde üstüste gelen negatif tüp bebeklerde histereskopi kaçınılmaz oluyo malesef genetik testlerde öyle :34:

Genetikleri yaptırcam zaten benden 5 tane eşimden 1 tane istediler . İlk negatifim gerçi ama tabi 9. gün 71 çıkan sonucum 13 gün 14 çıkınca dr da şaşırdı tedavim başından beri çok iyi gidiyordu. 5 gün embriyosuydu.

eşime 2 kazak 1 tane spor üst
kendime mutfak önlüğü:1: ve bir kazak
aldım gıda alışverişide yaptım ohhhh rahatladım:1::1:

ah biz kadınlar, illa eşe 1 fazla alınacak,aldıklarınız eskisin siz eskimeyin sayın editörüm.bu arada önlüğü kırmızıyla değiştirmeliisn:)

Genetikleri yaptırcam zaten benden 5 tane eşimden 1 tane istediler . İlk negatifim gerçi ama tabi 9. gün 71 çıkan sonucum 13 gün 14 çıkınca dr da şaşırdı tedavim başından beri çok iyi gidiyordu. 5 gün embriyosuydu.

geçmiş olsun canım zor bi sınavdan geçmişsin Rabbim yardımcın olsun ve bebeğini göndersin inşallah

Cnm Devlet hastanesinde cok iyi bir hoca asla genetik testlerden kromozom testlerini yaptırmadan Tup b. Yaptırmayın, genellikle drlar basarisiz sonuclardan sonra yaptiriyorlar bosuna zmn kybi oluyor dedi bana.Ozellikle ailelerde genetik problem,sakat cocuk,olu dogum,dusukler vb varsa mutaka ustunde durulsun diyor..beni ilk denemem olacak ancak insallah bu testleri talep ettik yaptıracagız ama cok korkuyorum, genetik testler sıkıntılı cikarsa hem surec zor hem maaliyetli fakat hersey duzeltilirse bebeklerde anomali,rahatsızlık kusur hasar nekdr guzelki olusmuyor..Aman genetik testlere onem verin derim, ozellikle döllenmelerde esit olmayan kromozom bölunmelerinde tekrarlayan dusuk,olumsuz tup ve daha kotu neticeler olusuyor,
Selamlar

arkadaşım nerelerdesin?ben mi göremiyorum acaba?umarım herşey yolundadır
Iyı akşamlar hanımlaarrrr

Teşekkür ettım arkadasım uyayım saol canım sen de ıyısındır ınsallah canım gündüz apartmanda merdıvenler yapılıyor ınsaat pıslığını temızlemele gecıyor akşamları gelebılıyorum ama karşılaşmıyoruz sabahtan aksama burda oldugum günler üşürüz hasta okuduğum ıl güç yapamadığım laf yetıstırdığım günlerdı :9: sımdı ıs güç ancak canım supurgenı aldın mı senın tedavın ne asamadaydı canım

Bakar mısınız iyiym dıyorum Uyuyum yazıyo:9:

Ikramaya gecmıs olsun Allah şifa versın

Yenı gelen arkadaslarımızın tedavılerı de hayır olsun ınsallah

Ben bugün ovulasyon testı yaptım lakın pek uçuk bu cızgı çıktı bakalım yarın nasıl cıkıcak gercek test cızgısıde ondan az bısı koyuydu enteresan :9:

Back
X