Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geçmiş olsun kene gibi yapışsın bebeğin
8 ocak büyük güüüünnnn![]()
8 0cak 2014 anne olduğun gün olsun inşallah canım
transferin hayırlı olsun![]()
Merhaba kizlar bu sabah 10 da transferim oldu 5.gun emriyosu :)) simdi sira test gununde hayirlisi ile guzel haberler vermek nasip olur inşallah 8 ocak test gunum.
allah biliyor yaaa hep hayalini kurdumm.. nasip olur inşallah...
Teşekkür ederim canim yapissinda birakmasin beni:)
tebrikler.... hayırlı olsun.....hayırlı güzel haberler vermek nasip etsin inşallah cnm...
zaten bebişin durumunu bekliyoruz taşınacazz.. ama bi odayı bebek odası yapsak mı yapmasak mı diye bekliyor.... herşey bi netleşsinn.... nasip olursa sizin Ankara da cok hoş dekoratif ürünler gördüm.... hemen gelcem...
cnm test gunun sorunsuzca gelsin, bebisin once karnina sonra kucagina tutunsun:)
canım azcık kalabiliyor merak etme bende yaşadım bunu yaşayanlarıda çok duydum hatta sordum giden gidiyordur sorun olmaz demişti doktorum..
daha iyiyim canım sağol
asıl sen nasılsın bakiimmm gebe kadın
evet düşük ama vahim değil sende biliyorsun zaten tüp bebek sürecine giriyorsun canım gecikmiyorsun ki Allah bu denemende ikizler versin sana inşallah sonra amh fsh umrundamı olur..
sağol tatlım valla alışverişe gittim çok geç artık![]()
mutfak önlüğünden aldım dayanamadım annem aklımı çeldi kırmızı üzerine beyaz puantiyeli olanı alcaktım ben kötü kadın beni engelledi
şimdi krem kahve bir model aldım havlusu sütlü kahve sözde açık renk olcaktı tabii beğendim aldığımıda asıl itediğim kırmızı olandı üşenmesemde fotosunu çeksem ama nerde bende o enerji
![]()
canım bende climarayı göbek kol sırt bel 2 günde 1 değiştirerek kullanmıstım önemli olan kalp üzerine yapıstırmamak bide sırttayken kalp tarafına yapıstırma![]()
iyi akşamlar kızlar Allahtan hastayım dedim bu saate kadar dışarda gezenti bir haldeydim afferin bana dinlenmem lazımdı ama alışveriş denen şey büyülüüüüüüü kendime geldimyeni gelen arkadaşlar var sanırım geçmişi nasıl okuyacam onu düşünüyorum
![]()
merhaba kızlar..birkaç gündür yoğunum....Az çok biliyorsunuz arada yazıp çıkıyorumm... eşimin rahatsızlığı ile ilgili koşuşturuyoruz hastanelerde falan...teşhisimiz de korkulacak birşey yok diye sevinirken dün akşam görüştüğümüz Beyin Cerrahı farklı bir tespit de bulun du ve Mr görüntülerini inceledikten sonra şikayetlerini ve belirtileri değerlendirip beyincik sarkması teşhisi koydu daha detaylı bir MR çekinmesini istedi gün aldık hemen....araya birilerini daha sokup öne çektik ve yarın Çekilecek....ve ne aşamada Ameliyat olması zorunlu mu gerekli mi bakılack..Ben hala teşhisin sadece şüphe olarak kalmasını diliyorumm ne yerdeyim ne gökteyim..tek yapabildiğim dua etmek...harıl harıl doktor profesör araştırıyoruz...Mr ımız çıksın gezeceğiz doktor doktor...yarın da karşıya geçecem görümcemin sözlüsü tarafı nişan bohçasını getirecekmiş çağırıdlar abi ve yenge olarak bizi....durumlarımızı da merak ediyırlar hergün arıyorlar zaten....haaftaya da nişanı var görümcemin...önümüzdeki hafta da gene sonuçlarımız çıkmış olur onun peşinde dolanıyor olacağız dualrınızı esirgemeyinn Rabbim korktuğumuza uğratmasın hayırlısıyla şifamızı göndersin inşaallah
kim ne durumda ne aşamada inanın takip etmek istiyorum ama dün akşam geç döndük bugün de komşularım geldi kuran okundu evde ..akşam geç saate kadar pasta börek bişeyler hazırladımm sabahın köründe kalktım temzilik falan yaptım...kalakbalıkdı ev çoluk çocuk gene temizlik yapılacak duruma geldi....mutfağı bile öylece bıraktım ..biradan gidip makinayı doldurucam bulaşıklarla..2gün evde olmayacam yaptığım herşeyi komşulara dağıttım kalanlar var hala yarın da dağıtayım barii....uyku akıyor gözümdennn ona bile eriniyorumm yapıştım kaldım koltuğaaa....duş alıp yatabilsem başka da bişey istemiyorumm![]()