canım kıyamam sana üzülme nolur..
tedaviye kistle girenler var yumurta toplamada kisti alıyor doktorlar belki sende de böyle olur.
kızlar duanıza ıhtıyacım var yarın 2 kan testım umarım ılk sonucum dogrudur ve güzelce artar simdiden ALLAH RAZI OLSUN.
Allah yardımcın olsun canım..
hayır anlamadığım bende de kıst var rahımde ama yumurtalıklarda değil..
doktor onemlı değil dedi..hiç tedavi falan görmüyorum onun ıcın yanı.
Arkadaşlarım beklettim kusura bakmayın, öğle yemeğinden hemen sonra toplantıya girmem gerekti...
Allaha çok şükür 20. gün değerim 961 çıktı... Mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım.
Doktoru aradım, haftaya pazartesi gel ultrasonla bakalım dedi. Yolk kesesini ve belki kalp atışını da görme şansımız olur dedi.
Merak eden, dua eden, benimle heyecanlanan tüm dostlarım, Allah razı olsun hepinizden. Tek tek hepinizin güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah.
Öpüyorum hepinizi...
kistim malesef tamamen kaybolmamış doktor perşembe tekrar çağırdı lucrine devam et dedi ama benim hiç umudum yok7 yıl oldu kist var yok ameliyatlar aşılamalar rahim filmleri bi kabusta yaşıyorum artık çokkk yoruldum[/QUOTcnm
cnm Allah yardımcın olsun..... söylenecek söz bulamıyorum.. sadece burada bulunana herkesin seninle birlikte üzüldüğünü bilmeni isterim... bizi ancak biz anlarız...RABBİM BİZİ İSYAN EDENLERDEN ETMESİN.... rabbim yardımcın olsun...
kistim malesef tamamen kaybolmamış doktor perşembe tekrar çağırdı lucrine devam et dedi ama benim hiç umudum yok7 yıl oldu kist var yok ameliyatlar aşılamalar rahim filmleri bi kabusta yaşıyorum artık çokkk yoruldum[/QUOTcnm
cnm Allah yardımcın olsun..... söylenecek söz bulamıyorum.. sadece burada bulunana herkesin seninle birlikte üzüldüğünü bilmeni isterim... bizi ancak biz anlarız...RABBİM BİZİ İSYAN EDENLERDEN ETMESİN.... rabbim yardımcın olsun...
isyan etmiyorum hayırlısınıda istiyorum ama göğsüme taş koyuyorlar sanki dermanım kalmadı dediğin gibi bizi ancak biz anlarız bunu yaşamayan bilemez,çooook düşük bi ihtimal belki perşembeye doktor başlayalım der tamam başlayalım ama yinede dermanım olmuyo o kadar aksilikler çıkıyoki umudumu yitiriyorum
maşallah arkadaşım allah bizede o günleri göstersin ama benim umutlarım tükendi artık inşallah sizler burda bizlere dua ettikçe kabul olur
canım üzülmemek elimde değl bu güne kadar hep sabretmeye çalıştım perşembe gidicem yine bakıcak içim şişti beklemekten yada sorun çözmeye çalışmaktan yoruldum dermanım kalmadı artıkben 19 yaşımda altı ay içinde üç ameliyat geçirdim tek yumurtalığım var ve bence doktor bu sebeple kisti alma riskine girmek istemiyor rabbim hayırlısını ver diyorum ama durduramıyorum göğsümde bi nokta hep sızlıyor
anlıyorum seni tüp bebek yapmak bile bir nimet oluyor öyle şeyler yaşıyoruz ki tedavi olma aşamasına gelemiyorsun..
çok yakın arkadaşım benzer bir durumda kaç kez tüpe başladı ama yarım kaldı ya da başlayamıyor umarım tez zamanda yoluna koysun rabbim
amin inşallah şu anda duyduğum fiziksel değil ama manevi acıyı sizden başkası anlayamaz sağolun desteğiniz için rabbim bana savaşacak güç versin
amin canım inşallah zor ve kötü günler geride kalmıştır artık.
kistin boyutu nasıl ve ne kistiymiş birşey söyledimi doktorun.
Arkadaşlarım beklettim kusura bakmayın, öğle yemeğinden hemen sonra toplantıya girmem gerekti...
Allaha çok şükür 20. gün değerim 961 çıktı... Mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım.
Doktoru aradım, haftaya pazartesi gel ultrasonla bakalım dedi. Yolk kesesini ve belki kalp atışını da görme şansımız olur dedi.
Merak eden, dua eden, benimle heyecanlanan tüm dostlarım, Allah razı olsun hepinizden. Tek tek hepinizin güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah.
Öpüyorum hepinizi...
darısı başına arkadaşım, inşallah sen benim gibi günlerce muallakta kalmadan kapı gibi bir sonuç alırsın test gününde :)
isyan etmiyorum hayırlısınıda istiyorum ama göğsüme taş koyuyorlar sanki dermanım kalmadı dediğin gibi bizi ancak biz anlarız bunu yaşamayan bilemez,çooook düşük bi ihtimal belki perşembeye doktor başlayalım der tamam başlayalım ama yinede dermanım olmuyo o kadar aksilikler çıkıyoki umudumu yitiriyorum
cnm her birimizin durumu farklı...... ama birbirimizi biz anlarız... Bende tedavi olurken eşimde sperm bulunamadığında yıkıldım... tedavi iptal olurken gecenin bi yarısı şehirden şehire yolculukk.... rabbim beterinden esirgesin..... şimdi ise gün sayıyorummm... pozitif evet hamilesin kelimesini duymak için..... :)))
basit bi kist dedi adetle patlardı ama küçülme var kaybolma yok dedi 3 gün lucrine devam et yumurtalıkları baskılar belki bi sonuç alırız perşembe gel dedi emin ol sormaya dilim gitmiyor artık 19-20 yaşımda arkadaşlarım üniversite kafetaryasında partilerde göbek atarken ben tek yumurtalığımdaki kanser şüphesiyle uğraşıyordum o yumurtalık alındı şükürki kötü hastalık ilerlemedi ama kistlerim hep oldu onlar büyüdükçe ilaçlar tedaviler kansere çevrilme şüphesi vs vs vs, artık sormuyorum kist var dedikleri an beynim dönüyo gerisini duymuyorum yemin ederim
selam kızlar okuldan geldim yemek yaptım
bizimki uyudu kalksında yemek yiyip sizin yanınıza geleyim dedimssz
okuldayken merkezden aradılar nur hanım 2 ocakta yokmuş
7 sine gün verdiiler bende vardır bir hayır dedim herzamanki gibi
biraz canım sıkılmadı değil ama napalım geç olsun güç olmasın demi
editörümmmmmmmmmmmm nereye kayboldunnnnnnnnnnnn....................... soracaklarım vardı............... bu migren beni öldürcekkkkk.......................... ne ilaç içsem kiiiiii.....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?