2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

iğne kullandıysan tamam canım..
başka birşey yapılmaz zaten pıhtılaşma sorunu olana verilir iğne..
belkide yapılan testler arasında vardır..
doz hastaya göre değişir canım başkaları 150 kullandı diye sende de 150 olcak diye birşey yok..
doz genelde yumurtalık rezervine ve e2 denen hormonuna göre ayarlanıyor fsh hormonun ya da amh kaç acaba..

canım kıyamam sana üzülme nolur..
tedaviye kistle girenler var yumurta toplamada kisti alıyor doktorlar belki sende de böyle olur.

Allah yardımcın olsun canım..
hayır anlamadığım bende de kıst var rahımde ama yumurtalıklarda değil..
doktor onemlı değil dedi..hiç tedavi falan görmüyorum onun ıcın yanı.

Arkadaşlarım beklettim kusura bakmayın, öğle yemeğinden hemen sonra toplantıya girmem gerekti...
Allaha çok şükür 20. gün değerim 961 çıktı... Mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım.
Doktoru aradım, haftaya pazartesi gel ultrasonla bakalım dedi. Yolk kesesini ve belki kalp atışını da görme şansımız olur dedi.
Merak eden, dua eden, benimle heyecanlanan tüm dostlarım, Allah razı olsun hepinizden. Tek tek hepinizin güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah.

Öpüyorum hepinizi...

süpperrrr şahaneeee harkuladeeee çok sevindim canım 2 gün sonra kese görülebilir..çok tebrik ediyorum..
Eki Görüntüle 914090 Eki Görüntüle 914090 Eki Görüntüle 914090 Eki Görüntüle 914090

hımmm hormon tahlillerime bakmadım ama dokktorum troid imin yüksek oldugunu söyledi ve ilaç vermişti.. troid te gebeliğe engel diye duymustum :26:

canımm ya tedavin ertelenmiş çok üzüldümm
neyse hayırlısı olsun bakalım..
bi dünya halaller kurup başlıyoruz ama sonra böyle şeyler olabılıyor maalesef...

çok saol canım, yapacak bişeyimiz yok malesef,Rabbime bıraktım artık

Çooook mutlu oldum canim Allahim saglicakla kucagina alnayi nasip etsin darisi hepimizin basina :))))

Ccok sevindim canim allah devamini saglikli olarak getirsin insallah.

Güldencim ben de en geç cumartesi gider bakarız ultrasonla diye umuyordum ama benim doktor böyle işkenceci çıktı :):) cumartesi erken olabilir pazartesi daha iyi olur dedi. İyi dedik napalım... Ama bu kadar yükselmesini hiç beklemiyordum inanamadım... 16 ile başlamışken nerelere geldik... Allah nasip eder de sağlıkla kucağıma alırsam benden sonra aynı şeyi yaşayanlara da umut olurum inşallah... Diğer topikten selen ve nazan adında iki arkadaş da benzer durumdalar, onlardan da iyi haberler gelmesi için dua ediyorum.

Hayrlı olsun canım.Rabbim sonuna kadar devam ettirsin

Canim Coooook sevindim Allahim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Darisi hepimizin basina :))))

hımmm hormon tahlillerime bakmadım ama dokktorum troid imin yüksek oldugunu söyledi ve ilaç vermişti.. troid te gebeliğe engel diye duymustum :26:

canım anladığım kadarıyla doktorun herşeyi yapmış...
bu denemende bebeğinin geleceğine inanıyorum ben..

cok guzel hayatimmm allah kucagina almayi nasip etsin:)) tebriklerrrrr

Ccok sevindim canim allah devamini saglikli olarak getirsin insallah.

ilk değerini aldığında yazdıklarımı hatırlıyorum evet değer düşük ama ben daha düşük başlayıp doğuranları bizzat gördüğümden gebelik yok diyemem demiştim..hiç şaşırmadım zordu ama başardın çok şükür..doktorun hem kese hem kalp atımı için çağırmış ikisi bir arada olsun diye...diğer arkadaşlarında umarım gebelikleri devam eder..

ne bılım tatlımm yaa..ağzımdan öyle çıkmışş

Uyy gecmis olsunn bebikimmm ..

saoll bitanemmmmmm

süper canımmmmmmmmmm ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNNNNNNN

Yazdıklarınız beni çok mutlu ediyor, benimle birlikte ta oralardan sevindiğinizi hissedebiliyorum. Gözlerim doluyor sürekli :) Çok teşekkür ederim hepinize, ben de her birinizi tek tek tebrik edeceğim inşallah...

süper canımmmmmmmmmm ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…