- 3 Ekim 2013
- 8.390
- 880
- 248
- 35
cnm şöyle olucakk..ben hazıran reglı ıle baslıycam tedavıye yumurta toplama döllenme olucak ve donduracaklarr...bu surecte yıne hafta ıcınde bellı gunlerde klınıge gıdıp serum baglanıcam kı bagısıklıgım dussun..sonra kı reglım ıle donmus transferı olucamm...hısteroskopımı de olmustum bılıyorsunn...ne bıleyım hısteroskopı sonrası taze taze transfer olurum dıyordum ıcım kıpır kıpırdı sankı tutacak dıye cok umıt baglamıstım...ama maalesef test cok gec cıktı ve ben nedenını ögrendım...cok sukur bı nedenım var bılıom artık bunu..zaten hamıle kalsam bıle bebegın ölumune ve dusmesıne de neden oluyormus bu killer denen hucreler...Rabbım hayırlısını versın ne dıyecegımı de dusunecegımı de bılmıorum![]()
Arkadaşım sen ne diyorsun, bak tedavisi varmış ve ne kadar kolaymış, hem dondurulma işlemi yapılacağı için rahmin dinlenecekte. Yani rahim transfer olmadan sapa sağlam hale gelmiş operasyondan kurtulmuş bir halde olacak. Daha ne istiyorsun, şükret ve demek hayırlısı bu olacak ki böyle bir şey yaşadın. Ne olur sevin artık.