• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cnm şöyle olucakk..ben hazıran reglı ıle baslıycam tedavıye yumurta toplama döllenme olucak ve donduracaklarr...bu surecte yıne hafta ıcınde bellı gunlerde klınıge gıdıp serum baglanıcam kı bagısıklıgım dussun..sonra kı reglım ıle donmus transferı olucamm...hısteroskopımı de olmustum bılıyorsunn...ne bıleyım hısteroskopı sonrası taze taze transfer olurum dıyordum ıcım kıpır kıpırdı sankı tutacak dıye cok umıt baglamıstım...ama maalesef test cok gec cıktı ve ben nedenını ögrendım...cok sukur bı nedenım var bılıom artık bunu..zaten hamıle kalsam bıle bebegın ölumune ve dusmesıne de neden oluyormus bu killer denen hucreler...Rabbım hayırlısını versın ne dıyecegımı de dusunecegımı de bılmıorum:50::50::50:

Arkadaşım sen ne diyorsun, bak tedavisi varmış ve ne kadar kolaymış, hem dondurulma işlemi yapılacağı için rahmin dinlenecekte. Yani rahim transfer olmadan sapa sağlam hale gelmiş operasyondan kurtulmuş bir halde olacak. Daha ne istiyorsun, şükret ve demek hayırlısı bu olacak ki böyle bir şey yaşadın. Ne olur sevin artık.

süpersin valla az kaldı zaten biz gibi stres olmazsın :21:

Yooo hiç fark etmez bende en az sizler kadar stresliyim yani stresli demeyelim heyecanlıyım. Biz stres yaşamıyoruz heyecan yaşıyoruz bunu da unutma

evet cnm cok sukur buldum ama cok bılınen bısye degıl buu...ben herseyı yapıp oyle baslayım deyınce doktorum bunu da yapalım bakalım bu blastlar neden tutunmuyor demıstı..meger yavrucuklarımı yıyormus benım katıl hucrelerımm:14::14::14:...bakalım regl ıle baslıycak benım yolculugmdaa..Canım guzel haberlerını beklıyorummm...kocamannn betahcg lerrrr:16::16::16:

ben mesela sbepsiz interfiliteden korkardım sebepsiz olması çok üzücü derdim benmkide kisttenmiş.yani sebebini bilmek bilmemekten daha iyi..sen regl ile beraber bomba gibi başla veo katil hücreleri sen öldür hadi bakim :52:

nasip olurda güzel bi değer görürsem evde söyliycem akşam sürpriz olsun :1:

Ne yap biliyor musun, masayı hazırla ama fazladan bir tabak koy (istersen bebek tabağı çatalı al) soracaktır hayırdır diye misafirimiz var dersin :34::34:

Ne yap biliyor musun, masayı hazırla ama fazladan bir tabak koy (istersen bebek tabağı çatalı al) soracaktır hayırdır diye misafirimiz var dersin :34::34:

kız hiç sorma taşınıyoruz ya masa tabak çanak yokki evde :1::1: bi çift bebek ayakkabısı almıştık diğer tüp bebekte pembiş minicik onu vermeyi düşünüyorum ..hele bi sonucu alim burdan konuşuruz yine napcamızı :1::1::1:

cnm slm..sende bu testı yaptırmıstın sonrasında nasıl bı tedavı uyguladılar sana...benım bağışıklık yuksek cıktı:14::14::14:

kaç çıktı canım sonucun benim 29.50 çıkmıştı..
beni bahcecide sonrasında Murat Bersoya gönderdiler o adama 6 ay boyunca iki tüp bebek parası ödedim boşuna değerlerimi düzeltecek diye.. sonra Murat bey değerlerin düzeldi dedi gittim birde tüp yaptırdım en kötü tedavimi yaşadım canım 1 tane 2. kalite embriyo oluştu.. sonuç negatif.. değerlerim düzelmedi dahada bozulmuştu.. ama benim tüp doktorum hatalıydı bahcecide bunun için serum varken beni gidip Murat beye yönlendirdi birazda o kazansın diye yakın arkadaşlarya.. senin doktorun serum vermiş bu en güzeli canım kesin faydası olur..

Son düzenleme:
kız hiç sorma taşınıyoruz ya masa tabak çanak yokki evde :1::1: bi çift bebek ayakkabısı almıştık diğer tüp bebekte pembiş minicik onu vermeyi düşünüyorum ..hele bi sonucu alim burdan konuşuruz yine napcamızı :1::1::1:
Tamam canım benim, sen gel biz planlar yaparız

yaparsan erkenden testi şimdi belirti ararsın tabi, sana çok kızdım yani

yok yok ondan değil bitanem
ben o testi unuttum bile
hani 7 gün fln yapsaydım üzülürdüm ama
5.gün olunca onun rahatlığı oldu
8.gün kana karışan bhcg idrarda 5.gün nasıl çıksın dimi ama :1::1:
kızma bana hiç test yapmadım sayabiliriz bu durumda:54:
sen nasılsın bakalım takipteyim seni:10:

Iyidir gebe hatun senden naberrr..
Bendede hic bir beliti yok.biraz akinti var sankim ama o da jelden o kadar..
ne yapcaz boyle.....iyimi kotumu...

hımm ben kuruyum jelde geri gelmiyor artık :1::1::1:
Allah sonumuzu selamete çıkarsın canım
iyi olcak inşallah

Dualarım seninle Allahın izniyle güzel değerler alıp bizimle paylaşacaksın arkadaşım

haklısınız kızlar kanımı verdim geldim bileeeeeeeeee öğlen çıkar 1 gibi.hayırlara vesile olsun inşallah :1:

Allah yar ve yardımcın olsun canım.. hayırlı haberlerle bekliyoruz umut ol bize inşallah.

bende kan verdim yine aynı anda öğrencez haha hayırlısı olsun :1:

kızlar gıttım verdım geldım benmkı 4 gıbı cıkacak ama doktor benı korkuttu yok ıdrarda pozıtıf cıktı dıye kandada cıkmaz ıdrar yanıltıcıı olabılır dedı durdu:14::14::18::18:

Amin canım inşallah
hiç belirtim falan yok valla:50: korkmaya başladım desem yeridir
ama korkunun ecele faydası yok bi şekilde gidip o kanı verip göreceğim değerimi

hadi güzel sonuçlarla gel inşallah:46::46::46:

canımmmm:16::16::16::16:
beni unuttun mu yoksa:19: iyiki mesajlarına denk geldim yoksa haber alamıcaktık senden
çok sevindimmmm demek prenses geliyor :46::46::46::46::46:
maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım
bu arada bende transfer oldum 6.günümdeyim :18::18::18:
kendine çok çooook iyi bak öptüm:54: :emir_bebek::nazar:

canımmm hadi inşallah kanda da seviniriz
hayırlı uğurlu olsun:16:
merak içindeyim:18:

canımm saol sen nasılsın nasıl gıdıyorr

kızlar gıttım verdım geldım benmkı 4 gıbı cıkacak ama doktor benı korkuttu yok ıdrarda pozıtıf cıktı dıye kandada cıkmaz ıdrar yanıltıcıı olabılır dedı durdu:14::14::18::18:

doktorda çok biliyor yanii boşver canım sen onu.. idrarda çift çizgi görülünce genelde pozitif çıkıyor.. inşallah meleğin seninle ve güzel haberlerin gelecek..

Back
X