merhaba arkadaslar ben 1 haftadır yazıyorum buraya dün aysegül arkadasımız kendini tanıtınca ben tanıtmadığımı farkettim :)
benim adım funda eskişehirdeyim 34 yasında öğretmenim 3 bucuk yıllık evliyim evliliğimin 6. ayında dr gidip cocuk istiyoruz dedik yastan dolayı ve 2. 3. düsünüyorduk (daha 1. ile uğraşıyorum) pco olduğumu söyledi gittiğim kadın öyle gıcık davranıyordu ki kendimi sorunlu hissetmeme neden oldu sonra simdiki druma gitmeye başladım (cok seviyorum onu :)) aşılama ile dış gebelik geçirdim ilaçla sonlandırıldı sonra hemen tüp bebek yaptık kötü idi çünkü psikolojim iyi değildi ama ısrar ettim negatifi gördüm rahatladım sonra tüplerden operasyon oldum... geçen ocakta tüp bebek yaptım 2.yi hersey iyi gitti 19 yumi oldu 13ü döllendi sonra 10 oldu 3. gün 8di drum 3. gün transfer yaptı 2tane kalan 6 taneden 3ü 5. güne kalmıştı 2si dondurulmaya değermiş simdi bu ay transfer olacak Allahın izniyle... benim ikisi de tutmuştu birinin kalbi atmadı diğeri de 31. haftada erken doğdu ve 10 gün sonra öldü

aralık adetinde vücudumun topladığını eğer ben de iyiysem yapalım dedi drum 4 aydır bunu bekliyordum aralık 24te ilk lucrini vurduk hala vuruyorum ctesi adet olmayı bekliyorum sonra bakalım deneyeceğiz sansımızı kızımın kardesleri iinsallah yüzümüzü güldürür
allahım hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin insallah :)