• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
topik kuşları güzel benzetme slogan mı olsun ne? hoşuma gitti. narsude iyisindir inş.
saol canım cok sükür sen nasılsın ben hala meraklar içindeyım...haftaya salı umarım keseyı görurum bana dua et canım:16:
merhaba arkadaslar ben 1 haftadır yazıyorum buraya dün aysegül arkadasımız kendini tanıtınca ben tanıtmadığımı farkettim :)
benim adım funda eskişehirdeyim 34 yasında öğretmenim 3 bucuk yıllık evliyim evliliğimin 6. ayında dr gidip cocuk istiyoruz dedik yastan dolayı ve 2. 3. düsünüyorduk (daha 1. ile uğraşıyorum) pco olduğumu söyledi gittiğim kadın öyle gıcık davranıyordu ki kendimi sorunlu hissetmeme neden oldu sonra simdiki druma gitmeye başladım (cok seviyorum onu :)) aşılama ile dış gebelik geçirdim ilaçla sonlandırıldı sonra hemen tüp bebek yaptık kötü idi çünkü psikolojim iyi değildi ama ısrar ettim negatifi gördüm rahatladım sonra tüplerden operasyon oldum... geçen ocakta tüp bebek yaptım 2.yi hersey iyi gitti 19 yumi oldu 13ü döllendi sonra 10 oldu 3. gün 8di drum 3. gün transfer yaptı 2tane kalan 6 taneden 3ü 5. güne kalmıştı 2si dondurulmaya değermiş simdi bu ay transfer olacak Allahın izniyle... benim ikisi de tutmuştu birinin kalbi atmadı diğeri de 31. haftada erken doğdu ve 10 gün sonra öldü :43:
aralık adetinde vücudumun topladığını eğer ben de iyiysem yapalım dedi drum 4 aydır bunu bekliyordum aralık 24te ilk lucrini vurduk hala vuruyorum ctesi adet olmayı bekliyorum sonra bakalım deneyeceğiz sansımızı kızımın kardesleri iinsallah yüzümüzü güldürür
allahım hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin insallah :)
cok gecmiş olsun tatlım Rabbım bundan sonra yüzünü güldürsün insallh:16::16:

merhaba canım o senin kullandiğin doza ve senin yumurtalarının büyüme hızına bağlı benim geçen yıl ki tüp bebekte adetim 13 idi 23ünde toplanmıştı yumiler ma dozum yüksekti hem gonal f hem menogon kullanmıştım 1. tüp bebeğimde az yumurta oldu ve sol yumurtlamamıstı o yüzden 2.de bu iki ilacı birden verdi ...

anladım canım teşekkür ederim inşallah bu tedavinde sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini

Güldencim kurabiye tarifin için teşekkür ederim tekrar canım. Paketledikten sonra aklıma geldi fotoğrafını çekmek:26:

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 35
Bu arada herkese bol bebişli bir yıl diliyorum.Rabbim bu yıl nasip eder inşallah bizlere. Huzurlu,mutlu,bereketli bir yıl olsun inşallah.:16::16::16:

Kızlar benim kırmızılar geldiii yarın doktora gidiyoruuum :52::52:
Kırmızılara bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi :26: Şimdi de ya olmazsa? sardı beni :43::43:

herkese musmutlu tüm dileklerinin gerçekleşeceği sağlıklı mutlu huzurlu hayırlı seneler arkadaşlar.... :nazar::nazar::nazar::nazar: bi türlü giremedim dünden beri biraz öncede dua mı okudum ve hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar diledim allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun

kızlarrrrrrrrrhepiniz nerelere kayboldunuz yawwwwwwwwwwwwwwwww.................

herkese musmutlu sağlıklı bol bebişli bir yıl diliyorum hepinizi teker teker öpüyorum :16:

merak ettiğim bişi var yumurta geliştirici iğneler ne kadar sürcek ne zaman toplancak yumişler kızlarr :26:
Selam didemcım nasılsın? Hangı aşamadasın merak ettım senı, benım cuma gunu opum var. Sona geldık cok sukur.

Güldencim kurabiye tarifin için teşekkür ederim tekrar canım. Paketledikten sonra aklıma geldi fotoğrafını çekmek:26:

rüca ederim canım ellerine sağlık:16::16::16:

Kızlar benim kırmızılar geldiii yarın doktora gidiyoruuum :52::52:
Kırmızılara bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi :26: Şimdi de ya olmazsa? sardı beni :43::43:

hiç bişe sarmasın seni no şitres yes bebe:1:

herkese musmutlu tüm dileklerinin gerçekleşeceği sağlıklı mutlu huzurlu hayırlı seneler arkadaşlar.... :nazar::nazar::nazar::nazar: bi türlü giremedim dünden beri biraz öncede dua mı okudum ve hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar diledim allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun

Allah kabul etsin canım dualarını...
sanada iyi yıllar:16::16:

kızlarrrrrrrrrhepiniz nerelere kayboldunuz yawwwwwwwwwwwwwwwww.................

dışarlara attım kendimi rahat rahat dolanırım dedim hani millet yılbaşı ertesi uyuklama halindedir dedim bi de ne göreyim çocuğunu alan AVM de:53::53::53::1::1:

bazen hamis arkadaslarmiz topimizi ziyaret ediyor guzel temmennilerde bulunup bizlere moral oluyor destek veriyorlar saolsunlar hepsine saglikli gebelikler saglikli dogumlar dilerim saglicakla bebeklerine kavusmalarini dilerim

Bende sokaklara atmak istiyorum kendimi ama hic halim yoookk bide boğazım agriyoo neden boyle oldu ki simdii:14::14:

Benim 2013 yılım ocak ayı itibarı ile hep sağlık sorunları ile gecti ((( mart 3 te beyin anevrizması geciren annem 5 hazirana kadar yogun bakımda yattı ve 5 haziranda kaybettim (( ardından ben dr..larda idim aysen 79 bunları detayları ile bilir...cok yorucu cok acı gözü yaslı bir 2013 gecirdim..2013 ü geride bıraktıgımız su son saatlerde herkeze önce saglık sonra huzur ve bu huzurun icine bebekler temenni ediyorum hepinizin yeni yılı mutlu kutlu olsun tatlılar:))))

Son düzenleme:
Sana bi kaç şey sorabilir miyim? Ben ilk 14 günlük iğneyi bitirdim yarın kontrole gidecem bundan sonra neler olacak bilgi verir misin?

canım adet oldun mu sen ?şimdi tahlillerin yapılcak hormonlara bakılcak adetin 2.günü yumurta geliştiriciler başlıcak bi sorun yoksa

herkese musmutlu sağlıklı bol bebişli bir yıl diliyorum hepinizi teker teker öpüyorum :16:

merak ettiğim bişi var yumurta geliştirici iğneler ne kadar sürcek ne zaman toplancak yumişler kızlarr :26:

İyi yıllar canım..
iğnelerin süresi yumilerinin ilaca verdiği cevapla ilgili...
17mm civarı olduysa yumiler toplanma aşamasına gelmiş demektir..
en son kaç mm di yumiler hatırlıyormusu?

Benim 2013 yılım ocak ayı itibarı ile hep sağlık sorunları ile gecti ((( mart 3 te beyin anevrizması geciren annem 5 hazirana kadar yogun bakımda yattı ve 5 haziranda kaybettim (( ardından ben dr..larda idim aysen 79 bunları detayları ile bilir...cok yorucu cok acı gözü yaslı bir 2013 gecirdim..2013 ü geride bıraktıgımız su son saatlerde herkeze önce saglık sonra huzur ve bu huzurun icine bebekler temenni ediyorum hepinizin yeni yılı mutlu kutlu olsun tatlılar:))))

zor bir yıl olmuş gerçekten rahmet diliyorum annene:5::5::5:
bende 3 dayımı bir teyzemi ve kayınpederimi kaybettim ard arda tuhaf bir yıl oldu Allah bugünümüzü aratmasın..
iyi yıllar diliyorum sana:16::16:

Back
X