2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ah hüsneeee ahhhhhh
bu gece içmemin bir sebebide sensinnnnnn
ahhhhhhhhh ulan ahhhhhhhhhhhhhhhh

hüsneeeeee hamileeeymişşşş kızlarrrrrrr offff ulannnnn offffff
yandımmmm lannnnnn yandımmmmmmmmmmm

Kız dizi icabı hamileymiş

Canım ben izmire şubesinde tedavı görmüştüm Hakan bey transferıme gırmıstı burdakı doktorumla beraber cok iyi bırıydı ıstanbul subesını bılmıyorum malesef

Canım ben izmire şubesinde tedavı görmüştüm Hakan bey transferıme gırmıstı burdakı doktorumla beraber cok iyi bırıydı ıstanbul subesını bılmıyorum malesef

Saol canım. Zaten doktorun iyi olması yeterli ama benim aklımı kurcalayn acaba her aşamada başka biri mi olacak? Onu istemem. Görmeyen kalmadı artık yeterrrrrr.....

al sana bi sebep daha nenem 45 inde küçük deyzemi doğurmuş:84::84::84::84::84:
biz içmeyekde nenem mi içsin

töb töbeee Allah seni
arap saçınaaa döndümmmmmmm
çöz beni arap saçııııııııııı
çivi çiviyi sökerrrrrrrr
budur bunun ilacı
nerdesin kaçmak yoggggggggggg....içiyozzzzzzzzzz

kaçmadım canım kaçmadım
başka topikte sevdiğim bi arkadaşımın üzüü haberini okudumda ona üzüldüm
hemde çok üzüldüm
içmek için bir sebep dahaaaaa

Ay ben gerçekten anlamadım dizide mi hamile gerçekte mi hamile. Ya bak sana yemin ediyorum kanal ararken diziye denk geldim ama bakmadan çevirdim, dedim bu diziye bir hareket gelse mesela o kadın hamile kalsa bebek gelmesi o aileye çok mu garip olur acaba diye düşündüm hani kadının yaşı geçmiş boyca çocukları var, yemin ediyorum düşündüm hemde bu akşam ve siz bana hüsne hamile dediniz var mı böyle birşey

he ya ben içmiyim de senin ninen mi içsinnnnn
hem günahhh onlarrr içmesinnnnnnnn

behlül kaçarrrr.yarın okul var yazılı sorularını temıze gecırım bu kafayla belki kıyak cekerim benim sıpalara
hersey için çok sağolun güzel bir geceydi.giderken hesabı ödemeyın bu gece bendendi....
canım hersey bı yana hersey gönlunuzce olsun,olursa çoooooooook sevin ama olmazsada biliyoruz dünyanın sonu degil

Verdiğin acıdan değil zaten içesim varmış
Uyku tutmuyor beni sabahı göresim varmış
Suç sende değil çekip gidesim varmış
Kal demek kolay değil elin havada kalmış
Gidiyorum yolcu et unutacağız elbet
Bu şehir bu sonbahar artık sana emanet
Gidiyorum yolcu et unutacağız elbet
O günler o ilk bahar hiç yasanmadı farz et

Saol canım. Zaten doktorun iyi olması yeterli ama benim aklımı kurcalayn acaba her aşamada başka biri mi olacak? Onu istemem. Görmeyen kalmadı artık yeterrrrrr.....

Valla tatlım o konuda bılgım yok burda sadece tek doktor vardı mecburen her aşamadı o vardı Hakan beyde buradaki şubeyi zıyarete gelmış benım transferımde bulunmak istedı doktorumla beraber oda girdi konuk oyuncuydu

bakkk yaaaaaa
içmiyonmuuu sen bakimmmm hala ayıksınnnnnnnnn

he yaaa o zaman yarın gecede içeriz ne olcakkk kafa bulmak bedava nasılsa dimi..
aaaa valla bırakmam ben ödicem.ben davet ettim çünküü olmazzzzzz

ben seni yerim uleennn hep böyle tatlımısın kız sen,benim hiç boyle saf dogal arkadasım kalmadı...gidecektim senin hatrına bıraz daha oturacam kız

Doldur meyhaneci bir daha doldur
Beşlira borç aldım paralıyım ben
Dolusunu getir boşunu galdır
Bugün sabahçıyım buralıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…