Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydınnnnn...................söyleyin bakalım hepiniz dün nerelerdeydiniz.....
günaydın canım..
dün anneme gittim önce sonra dışarı çıktım epey bi dolandım gezdim yani..
akşama eşimle AVM ye gittik yine saat 23.00 gibi geldik eve çok yorulmuşum koltukta sızmış kalmışım![]()
hımmmmm. 2014 te inşallah ben yaza doğru başlarım 3. denemeye. baharda bi hulsi beye gitmem lazım fsh ım anca ilaçlarla düşer kaliteli yumurta içinde ilaç kullanmam gerekecek. önceki denemelerimde de öyle oldu. 4 ay ilaç kullandım 5. ayda fsh 8 e düştü 1. denemem oldu. bu arada hulusi bey sana da bios.... ile başlayan DHEA içerikli ilç kullandırmış mıydı? ben daha bu ilacı piyasada bulamıyorum son 2 aydırda hiç sormadım çünkü bu ilacın firmasıyla olan anlaşmazlık sonucu piyasadan kalktığını söylediler. yani bazı ilaçlar gerçekten piyasadan kalkabiliyor. bulamazsan testesteron jel el omuzlarına sür demişti. daha öyle bişey yapmadım. 3. denemeye daha var çünkü. çok uzun oldu yazdıklarım bari okuması kolay olsun sana inşallah anam daha hala yazıyommm göndereyimm
yaaa walla cok heyecanlıyım randevun 13:00 da idi sanırım.... senin için dua ediyorum cnm... hayırlı haberlerle gel inşallah...
sanada günaydın canım...kızlar günaydınnnnn...................söyleyin bakalım hepiniz dün nerelerdeydiniz.....
bak ben saat 13.00 de olduğunu bilmiyordum o saattemi kan verecek acaba:44::44:
günaydın canlar..
musmutlu yıllar olsun hepimizeee
hazırlanıp birazdan çıkıcam kursa gitcem şipşak foto kursuna
yarında bir özel hastaneden iş görüşmesi için çağırdılar
gidip birde ona bakayım görüşeyim şartları uygun olarsa çalışayım biraz tüp parama destek çıkayım![]()
Günaydınlar güzel anneler, anne adayları ve aday adayları
Kızlar iğne faslı bu akşam bitiyor son iğneleri yapıyorum ctesi opu olacak
Dualarınızı bekliyorum :18:
ooooo iş görüşmeleri falan baya baya iş hatunumu olcan sen...
foto kursunun sonunda doğum fotoğrafçısı ol epey iş çıkar sana![]()
Kızlar moralim cok bozulduKahverengi akıntı geldi ilaçla beraber sanırım Regli olucam
Saat 13:00 te kan vericem kendimi negatife hazırladım
![]()
Günaydınlar güzel anneler, anne adayları ve aday adayları
Kızlar iğne faslı bu akşam bitiyor son iğneleri yapıyorum ctesi opu olacak
Dualarınızı bekliyorum :18:
Kızlar moralim cok bozulduKahverengi akıntı geldi ilaçla beraber sanırım Regli olucam
Saat 13:00 te kan vericem kendimi negatife hazırladım
![]()