• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ensuece asuorkidemm nfy eguşum sağolun kızlar ilginize

Son düzenleme:
kızlar günaydınnnnn...................söyleyin bakalım hepiniz dün nerelerdeydiniz.....

kızlar günaydınnnnn...................söyleyin bakalım hepiniz dün nerelerdeydiniz.....

günaydın canım..
dün anneme gittim önce sonra dışarı çıktım epey bi dolandım gezdim yani..
akşama eşimle AVM ye gittik yine saat 23.00 gibi geldik eve çok yorulmuşum koltukta sızmış kalmışım :1:

günaydın canlar..
musmutlu yıllar olsun hepimizeee:16::16::16::16:
hazırlanıp birazdan çıkıcam kursa gitcem şipşak foto kursuna:51::51:
yarında bir özel hastaneden iş görüşmesi için çağırdılar:10::10::10:
gidip birde ona bakayım görüşeyim şartları uygun olarsa çalışayım biraz tüp parama destek çıkayım:9::9::9:

günaydın canım..
dün anneme gittim önce sonra dışarı çıktım epey bi dolandım gezdim yani..
akşama eşimle AVM ye gittik yine saat 23.00 gibi geldik eve çok yorulmuşum koltukta sızmış kalmışım :1:

ooooooooohhhhh sokaklar senin dolaşşşşşş....... kısmetse bende c.tesiden sonra gezicem... :)))

yaaa walla cok heyecanlıyım randevun 13:00 da idi sanırım.... senin için dua ediyorum cnm... hayırlı haberlerle gel inşallah...

hımmmmm. 2014 te inşallah ben yaza doğru başlarım 3. denemeye. baharda bi hulsi beye gitmem lazım fsh ım anca ilaçlarla düşer kaliteli yumurta içinde ilaç kullanmam gerekecek. önceki denemelerimde de öyle oldu. 4 ay ilaç kullandım 5. ayda fsh 8 e düştü 1. denemem oldu. bu arada hulusi bey sana da bios.... ile başlayan DHEA içerikli ilç kullandırmış mıydı? ben daha bu ilacı piyasada bulamıyorum son 2 aydırda hiç sormadım çünkü bu ilacın firmasıyla olan anlaşmazlık sonucu piyasadan kalktığını söylediler. yani bazı ilaçlar gerçekten piyasadan kalkabiliyor. bulamazsan testesteron jel el omuzlarına sür demişti. daha öyle bişey yapmadım. 3. denemeye daha var çünkü. çok uzun oldu yazdıklarım bari okuması kolay olsun sana inşallah anam daha hala yazıyommm göndereyimm

bende önümüzdeki adetle gidicem hulusi hocaya..
dediğin ilacı anladım bana vermedi canım ben sadece vitamin kullandım bugüne kadar.
ilacı hemşirelere sor bence bulamıyorum dersen onlar seni bulabileceğim eczanelere yönlendirebilirler.

sanada günaydın canım...
seyy bennnn :17:
dün 11 e kadar uyudum 11 bucuk gibi bursaya gittik gezdik dolaştık alışveriş yaptık sinemaya gittik ve gece 11 bucukta çiğ köfteciye gidip evimize geldikkk:17:
uzun zamandır tatil yapmıyodum iyi geldi:1:

Son düzenleme:
Günaydınlar güzel anneler, anne adayları ve aday adayları :1:

Kızlar iğne faslı bu akşam bitiyor son iğneleri yapıyorum ctesi opu olacak

Dualarınızı bekliyorum :18:

Son düzenleme:
günaydın canlar..
musmutlu yıllar olsun hepimizeee:16::16::16::16:
hazırlanıp birazdan çıkıcam kursa gitcem şipşak foto kursuna:51::51:
yarında bir özel hastaneden iş görüşmesi için çağırdılar:10::10::10:
gidip birde ona bakayım görüşeyim şartları uygun olarsa çalışayım biraz tüp parama destek çıkayım:9::9::9:

ooooo iş görüşmeleri falan baya baya iş hatunumu olcan sen...
foto kursunun sonunda doğum fotoğrafçısı ol epey iş çıkar sana:1:

Kızlar moralim cok bozuldu :5:Kahverengi akıntı geldi ilaçla beraber sanırım Regli olucam:43:Saat 13:00 te kan vericem kendimi negatife hazırladım:43::43:

ooooo iş görüşmeleri falan baya baya iş hatunumu olcan sen...
foto kursunun sonunda doğum fotoğrafçısı ol epey iş çıkar sana:1:

valla bi bakıcaz bakalım işte boş durmaktansa azıcık bişiler yapayım die düşündüm..
nasıl olacaksa onuda hiç bilmiyom:27::27:
aslında benim amacımda doğum fotoğrafçılığı ama onun için daha epey zaman lazım..
bu kurstan sonra bir kurs daha var. onada devam etmem gerekiyooo..
şimdi iş görüşmesi var.. eğer o olursa kurs işi yatıcak biraz.:37::37:

Kızlar moralim cok bozuldu :5:Kahverengi akıntı geldi ilaçla beraber sanırım Regli olucam:43:Saat 13:00 te kan vericem kendimi negatife hazırladım:43::43:

hayır hayır hiçççç olumsuz düşünmüyorsun.......... olabilir böyle şeyler... kahve akıntı pembe lekeeee... korkmaaaaa......

Günaydınlar güzel anneler, anne adayları ve aday adayları :1:

Kızlar iğne faslı bu akşam bitiyor son iğneleri yapıyorum ctesi opu olacak

Dualarınızı bekliyorum :18:

:) benımle aynı zamanlarda yumurtların toplanacak demekki benım yarın senın cumartesi benım iğnelerim dun akşam 21.00 sonuncusunu yaptım göbegim kevgire döndü :)) Allah hayırlısıyla sağlıklı bebek nasıp etsin her birinize

Back
X