canım depolarda yada eczanelerde kamışsa diyorlar köşede bucakta ama buradaki tüm eczaneleri aradım yok yani
Cnm bizlerde şansımızı deniyelim bulanda kargoyla sana yollar olmaz mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım depolarda yada eczanelerde kamışsa diyorlar köşede bucakta ama buradaki tüm eczaneleri aradım yok yani
Beni de listeye eklesenize![]()
Canım inşallah bugün pozitif haberlerle gelirsin heyecanla bekliyoruz seni![]()
canım bilmiyorum ki 3 aydır falan yok geldi geleck diyorlar sağlık bakanlığı ucuz ilaç kapsamına almış firmayla sorun varmış İTAL İLAÇ ECZACILAR BİLİĞİNİ ARIYORUM GETİRTEMEYİZ DİYRLAR SAĞLIK BAKANLIĞINI ARIYORUM AÇMIYORLAR![]()
Merkez
İnfertilite sebebi
ve hangi aşamada olduğunu yaz ekleyim canım![]()
Benide :)))
37
Dr. numan bayazıt
cuma gunu (Yarın) yumartalarım toplanacak
Kızlar ilk sayfadaki listemizde olmak isteyenler bilgilerini yazsın lütfen![]()
özelden bi yazsana bana ismini bir arkadaşıma soracam![]()
egunalcımmm, ya sana demeyeyim demeyeyim dedim ama dayanamadım deyivercem: listede benim deneme sayım 3 gözüküyor ama ben 2 kez denedim. hazır eğer listeyi düzenleyecekken bi el atar mısın? şimdiden TEŞEKKÜRLEEEER :)
benım da tanıdıgım 2 eczacı var bende sorabılırım
cnm bizlerde şansımızı deniyelim bulanda kargoyla sana yollar olmaz mı?
Elam88 sen daha küçükmüşsün canını sıkma olur kadında sorun yoksa tüp bebekte ilk denemede tutar sen çalışıyormusun
kendimden örnek vereyim gonal f 8 gün vurdum ve opu oldum..
hahahaha. benim yumiler seninkileri döver :)
bugün 10. günüm ve opu tarihim hala belli değil..göbişime yazık değil mi ama, her gün 3 tane iğne batıyor. bebişler bir olsun, sorucam bunları onlara :))
bu iş en çok eczaneye yaradı, sürekli ilaç alıyorum. hayırlısı bakalım.
ayy hiç çalışasım yok, bütün gün sizlerle takılsam keşke, offff.
günaydın kızlarrrr nasılsınız eşimin kulandıı ilaçlrdan bir tanesi yok 3 aydır (ben fazla alıp elimde bulundurduğum için şimdiye kadar ulanmıştık)sabahtan bu yana ilaç arıyorum eczacılar birliğine kadar aradım yok yok olmaz böle bir şey yaa ucuz ham madde için devlet ödeme yapmıyormuş sıkıntı bu yüzden çıkıyormuş
canım olur tabiki
iyiki dedin bende bu sayede aydınlatayım
deneme sayısı başlanılacak olan denemenin sayısı mesela bende 3 deneme yaptım ama 4 yazıyor..
dondurulmuş transferi olmakta denemeden sayılıyor bu arada...
kızlar sağlık bakanlığında aradılar yarın göndereceklermiş ilacı sağolun canalrım