2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ayy gördümmm o ne kızzzz hahahahaha koptummm
ne biçim oynamak o valla yaglarını eritıyo bence o oynamıo yani

Çok yavaş yazıyorum çünkü int gidiyor bazen sayfa kapanıyor bazen tıklıyorum açmıyor donuyor sinir oldum kapatıp gidersem şaşırmayın

Çok yavaş yazıyorum çünkü int gidiyor bazen sayfa kapanıyor bazen tıklıyorum açmıyor donuyor sinir oldum kapatıp gidersem şaşırmayın

hımmm bizde onu diyorduk geriden geliyorsun diyee
öyle olunca çok sinir bozucu oluyo

hımmm bizde onu diyorduk geriden geliyorsun diyee
öyle olunca çok sinir bozucu oluyo

Bu tabletlere sinir oluyorum ekran klavyesi bir gıcı, dokunuyorsun açılmıyor vs vs iş yerinde takır takır yazıyorum valla

Sizinde dilinize düşmeyi vereyim hemen hakkım da konuşmuşsunuz oysa ben burda neler çekiyorum

yok kız sen geç yazınca ondan öle dedikdi
sen neler çekiyormuşsun söleyince farkettik tabiki
parsenle melindam çaktırmadan kaçtılar farkettin mi

Son düzenleme:
Amin canım
Daha mail gelmedi

Geldim geldimgeçmişi okuyordum :126:ben bir Türk Kahvesi manyagiyim günde 4 kere olur genelde her gelenle içerim topikte yogun bir pasta kokusu var

yok pasta masta sizeolmadı ya bı arkadaşımdan almıştım tarıfıde onun kı gıbı olmadı ya..fırını fanda calıstır dedı ama olmadı işte:84::84:

yok kız sen geç yazınca ondan öle dedikdi
sen neler çekiyormuşsun söleyince farkettik tabiki
parsenle melindam çaktırmadan kaçtılar farkettin mi

Melindam geldi ama canım, güzelim bende çıkıyorum hem sinir oldum doğdürüst yazamıyorum hem çamaşır toplayacağım yarın da iş var saçıma birşeyler yapmalıyım, oradan daha rahat yazıyorum yarın konuşuruz olur mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…