• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bende sabahtan beri farkındayım bi farkedemedi seni cnm hatta arkadaşın bile yazdı sesini duyuramadı :))) gülden aslında çok dikkatli biridir gözünden bişi kaçmaz demekki çok işi var ne çektin be aysegulu :) pes etme hemen direnmeye devam :)

hahahha valla doğru diyosun ne çektim:)))) devam zatende ....egunal duyuncaya kadar ben doğuracam:)))))))

melindam, aysengeçmiş olsun :50: Çok üzülüyorum negatif haberi alınca ama bu malesef deneme yanılma işi. Olursa olur olmazsa bir daha deneriz demek lazım. Allah sabır ve yeniden deneme gücü versin. Ben de en çok eşim için üzülmüştüm ama onlar da en çok bizim için üzülüyorlar emin olun. Ne yapalım kısmet değilmiş. İnşallah bir dahaki sefere olur.

Canım nasıl yani 3. gün dondurulanları çözdüler 5. güne kadar bekleyip mi transfer ettiler?

Tebrik ederim :46::46::46: Benim de ilkinde gözlerim kararmıştı şimdi 2 sn'de yapıyorum :)

Hayatım geçmiş olsun. Neyin var?

Sagol canim benim bakalim ikincide bitti:32::53:

slm kızlar... melindamın sonucunu görünce atladım gittim dr.a .... verdim kanı geldim.... değerim 1.2 negatif ama günün dolmamış... 2 gün sonra geri gel dediler... bu değerle gitmem... çok üzüldüm .. ama rabbim hayırlısını versin inşallah... şimdi eşime nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum... bugün söyleyemem sanırım...

:43::43::43::43:en kısA zamanda melegıne kavusman dilegıyle canımm

ahh canım tedavin inşallah hayırla sonuçlanır ...şimdiden kolay gelsin hem sana hem eşine hem etrafına:)))
kolay desem yalan olur çooook zorlu bi sürece giriyorsun hem allah yardımcınız olsun ve inşallah ta ilk ve son tedaviniz olsun bebeğinizi alın bi an önce kucağınıza...rabbim yardımcın olsun bekliyoruz güzel haberlerini:))
Cok teşekkür ederim.
Esim de ben de bebek aşkıyla yanıp ölmüyoruz ama yaşımız gereği denemeye başlayalım dedik.
Sürecin zorlu olmasından kasıt, yüklenen ilaçların fiziksel etkileri mi?
Yıpratıcı olması muhtemel bu süreçte en zor kısım ne ?
Bana aksamın bu saatınde özetleyebilecek bir hemcinsim var mı acep?
:(

Cok teşekkür ederim.
Esim de ben de bebek aşkıyla yanıp ölmüyoruz ama yaşımız gereği denemeye başlayalım dedik.
Sürecin zorlu olmasından kasıt, yüklenen ilaçların fiziksel etkileri mi?
Yıpratıcı olması muhtemel bu süreçte en zor kısım ne ?
Bana aksamın bu saatınde özetleyebilecek bir hemcinsim var mı acep?
:(

vallahi seni bilemiyoruz..ama biz burda hepimiz bebk aşkı ile yanıyoruz hem eşlerimiz hem biz.....
eğerki içinizde bebk aşkı yoksa zaten çok etkilenmessiniz...negatif sonuç alsanızda fazla üzülmeyeceğinizi tahmin ettim...benim verecek bi cevabım kalmadı üzgünüm arkadaşım...(((

İyi akşamlar kızlar.
Bugün irenbeye gittik ve Ahmet bey ile tüp bebek sürecini başlattık.
Yani ilaçlarımızı alıp evimize döndük kocamla.
36 yasımdayım ben.
sperm azlığı ve hareketsizliği sebebiyle tüp dediler.ilk olacak.
Bizi neler bekliyor,neler olacak belirsiz!
Zaten bilmemek endişelendiriyor insanı.
Hayırlısı tabi.
Allahım hayırlılar nasip etsin başa.

İnşallah sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz.Benim 1 oğlum var micro ile oldu ilk denememde.Şimdi 2. için başlıycaz.Hep güzel şeyler düşünün moralinizi bozmayın güzel sonuçlar alın....

yani bence söyle ...tabi tepkisini bilen sensin kalbini kıracaksa sessiz kal...bişey yokmuş gibi cumartesiyi bekle..buna sen karar vereceksin..ben geçen tedavimde söylememiştim gününde öğrendi..ama senin yerinde olsam söylerim.....

walla cnm soylemek istedim hatta işte sonuc olumsuz olursa ne düşünürsün ne yaparız diye başladım ki... ben gittim demek için...bunları konuşmak istemiyorum... son gününe kadar seni hamile düşünmek bunun keyfini yaşamak istiyorum dedi... :(( hiç bişey soylemedim... zaten bu gece de bitti... kaldı bir gün..

walla cnm soylemek istedim hatta işte sonuc olumsuz olursa ne düşünürsün ne yaparız diye başladım ki... ben gittim demek için...bunları konuşmak istemiyorum... son gününe kadar seni hamile düşünmek bunun keyfini yaşamak istiyorum dedi... :(( hiç bişey soylemedim... zaten bu gece de bitti... kaldı bir gün..

kıyamam yaa:((( neyse bilemessin belkide bi süpriz olur senin için..bakarsın yükselir değerin...sende silkelen kendine gel biz ne zorluklardan geçtik biliyorsun hepsinde beraberdik...atlatacağız bunuda ve bi dahakine hazırlanacağız büyük bi umutla inşalalh olacak...o bebek bu eve gelecek...)

tmm ama anlayamadığım şeyler war... biri bana bu tekrarlayan olumsuzluğu açıklasın............neden olmuyor... c.tesi dr u arayacağım.. bi randevu alacağım ve gidip konuşacağım....

kıyamam yaa:((( neyse bilemessin belkide bi süpriz olur senin için..bakarsın yükselir değerin...sende silkelen kendine gel biz ne zorluklardan geçtik biliyorsun hepsinde beraberdik...atlatacağız bunuda ve bi dahakine hazırlanacağız büyük bi umutla inşalalh olacak...o bebek bu eve gelecek...)

cnm çok haklısın... ben toparlanırım yarına kadar... eşimin bilmemesi beni huzursuz eden şu an...neyse benim sıram geçti.. sıra senin heyecanda .... :))

tmm ama anlayamadığım şeyler war... biri bana bu tekrarlayan olumsuzluğu açıklasın............neden olmuyor... c.tesi dr u arayacağım.. bi randevu alacağım ve gidip konuşacağım....

nasip ayşencim...ama tıbben bunun bi açıklamasını yapmalılar bencedesen daha evvelde hamile kaldın ..bence hiç durma hemen yeni tedaviye geç ve bana telde anlattıklarını iste bu defa ...

nasip ayşencim...ama tıbben bunun bi açıklamasını yapmalılar bencedesen daha evvelde hamile kaldın ..bence hiç durma hemen yeni tedaviye geç ve bana telde anlattıklarını iste bu defa ...

kesinlikleeee.... şu c.tesi atlatayım... muhtemelen hemen regl olurum zatn... p.tesi de iş başı ... önümüzdeki hafta sonuna atlar giderim...zaten 3 saat sürüyo.. hemen görüşür dönerim.. bu kez şu diğer yöntemlerden de bi bahsedelim bakalım ne diyecek...

ben cevaplayım mı :))
3 kere deneme sansımız var canımmm.
bana öyle dedilerrrr
Benım telefondan Cvp yazmamadım error yaptı kızlar canım teşekkür ederdim guldencım sana da teşekkür ederım bu konuyla ılgılı gelısme olursa haber beklıyorum:38:

canım ya inan üzüldüm geçmiş olsun inşlh en kısa zamnda hamile haberi alırsın

Canim benim sakin uzulme olurmu bu esinle birlikte atlatacagin bi surec .. sakin benim yaptigimi yapip bi suclu arama.. rabbim gunu zamani gelince yavrunu vericektir sana hep boyle dusun ve Allaha sigin.. cok zor biliyorum ama hemen toparlan .. unutma canim arkadasim her yeni gun yeni umut...

Arkadasim kaderimiz çok benziyo benimde ilk denememden bir oğlum var onun dondurulmuslari negatif sonra yeni bir deneme o da negatif oglumun kardesleri gelmiyor bir türlü

Back
X