Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım![]()
Canim muhtemelen 2 âdet beklersin
İyi akşamlar kızlar.
Bugün irenbeye gittik ve Ahmet bey ile tüp bebek sürecini başlattık.
Yani ilaçlarımızı alıp evimize döndük kocamla.
36 yasımdayım ben.
sperm azlığı ve hareketsizliği sebebiyle tüp dediler.ilk olacak.
Bizi neler bekliyor,neler olacak belirsiz!
Zaten bilmemek endişelendiriyor insanı.
Hayırlısı tabi.
Allahım hayırlılar nasip etsin başa.
canım ne durumdasın yarın transferin var diye hatılıyorum![]()
:)))allahım yaa...bende saf saf iyi temennilerde bulundum teskin etmeye çalıştım aklımca...ardından yazmazmı zaten bizde bebek aşkı yok diyetuğce 76 nın yazını şimdi okudum... bi de sinir yaptım... zaten çatacak yer lazımdı... bu kadar insan acı çekiyor üzülüyorken kurduğu cümle beni kızdırdı... etrafımızdakiler yetmiyor bi de burda karşımıza çıkıyorlar... rabbim yokluğunu kendisine bizler gibi aratmamışş henüz etrafımızdakiler gibi hariçten gazel okumuş.. yanmıyor muşşşşş bebek için...yakmaz inşallah Rabbim...
:)))))duyacak duyacak az kaldı:))))güldennnnnnnnnnnnnnnnn Ayşegülüm paraladı kendini yazmadın kadının adını bir türlüü..... :)))))
ah ah....bu gün defalarca yazdım:))) sağır sultan duydu sana duyuramadım:))))hiiiiiiiii bilgilerini yazdı ve ben görmedim öylemi kınım kınım kınıyorum kendimi Eki Görüntüle 917188
canım kusura bakma yazmışsın ama görmemişim yarın ilk işim listeye el atmak olacak![]()
:)))allahım yaa...bende saf saf iyi temennilerde bulundum teskin etmeye çalıştım aklımca...ardından yazmazmı zaten bizde bebek aşkı yok diye(( salağım ben yaa:)))
:)))))duyacak duyacak az kaldı:))))
ah ah....bu gün defalarca yazdım:))) sağır sultan duydu sana duyuramadım:))))
şaka bi yana olur böyle şeyler sıkma canını şekerim :)))ama ben doğurmadan ekle:))))))))
aysegulucum estafırullah canım yenı arkadaslarımız geldıgınde hepımız senın gıbı karsılısyoruz ıyı temennilerde bulunuyoruz gelen arkadasımızda mutlaka uzuluyodur bu konuda ama herkesın bu uzuntuyu belırtme tarzı farklı bazen daha çok üzülmemek ıcın dahı bu şeklide kamüfle ıhtıyacı duyulanabılıyor hepımız evlat hasretı yolunda buradayız ama herkes aynı şeklide göstermez ozlemını
hoşbuldummm canımtopicin hayırlı olsun sana ve bizlere uğurlu gelsin inşallah
1. tüpte gelen adette dahilmi ki :26: yani ben tüpün adetini geçirdim şimdi 1 haftaya 2. adet gelecek. yani 1 hafta sonraki adetle başlanmaz heralde.. arada 1 ay boş kalmış olurum çünkü :44:
Evet güldencim yarın saat 13:00 de transferim olucak ve ben bir haftadır uyuyamıyorum. Çok heyecanlıyım. En çokta korkuyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Ama hayırlısı herşeyin hayırlısını versin allah . Bu arada kendimi tanıtayım ben gülşen.
Bugün negatif sonuç aldım salı günü 3. Deneme için konuşmaya gidicem sorunun cevabını salı günü verebilirimiyi akşamlar kızlarne kalabalık bi topic bu, sayfalar akıp gidiyor
bi sorum olacak,
iki tüp arası kaç adet veriyor doktorlar :26: tecrübelilerden destek lütfen![]()
slm kızlar... melindamın sonucunu görünce atladım gittim dr.a .... verdim kanı geldim.... değerim 1.2 negatif ama günün dolmamış... 2 gün sonra geri gel dediler... bu değerle gitmem... çok üzüldüm .. ama rabbim hayırlısını versin inşallah... şimdi eşime nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum... bugün söyleyemem sanırım...
Kızlar ben nediyeceğimi bilmiyorum
Nneler hissettiğinizi biliyorum ve çok üzülüyorum ama bu hiçbirşeyin sonu değil canlarım
Herşey biz insanlar için çok üzüldüm defalarca girip çıktım topiiğe
Ama Allahım hepimizin yüzzünü güldürdün inşallah
İki tane arkadaşımız negatif sonuç almış nasıl üzüldüm anlatamam yıkıcı bi durum yaşadım biliyorum bi mucize olurda normal yollardan bebişlerinize kavuşursunuz inşallah allah yardımcınız olsun son negatif sonuçlarınız olur inşallahhhhhhhhhhhhh bundan sonra yüzleriniz hep güler çok mutlu olursunuz inşallah canlar
Kızlar çok TSK ederim inşallahh bundan sonra güzel haberle gelirimBen isten yeni geldim ve simdi okudum ne denilir bilemiyorumki bi kac gun sonra benimde test gunum ve karmakarisik duygular icindeyim Allahim hepimize kuvvet versin ve hayirlisiyla yavrularimiza kavustursun ne olur umutsuz olmayin hatta olmayalim sizi cok öpüyorum.
Gülşen demek bende D sende Ş olmuş
memnun oldum datlum...
buz tuttu bebeler sıcacık göbüşte can bulcaklar annesi dertlenme sen saat 13.00 de dualarımda olacaksın...
İnşallah canım.allah tüm annelerin ve anne adaylarının dualarını kabul eder. Benimde bütün dualarım bebek isteyen tüm annelere. Bu topikte olmak eminim banada uğur getirecek. Sizlerle olmak gerçekten bana moral oluyor. İyi geceler
Ben kaçıyorum eşimin tacizlerine duyarsız kalamıyorum artık
Yarın aktif olacam şimdiden sözünü vereyim
Çalan kapıları açmayacam dışarıda çıkmayacam tüm gün sizınlayım![]()