• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cnm neden dondurmuyorsun.. allah korusun olmaması durumunda tedavi olmuyorsun sadece transfer oluyor... yazık değilmi sana.. hatta bebeğin olsa bile bi kaç yıl sonra düşünsen tekrar tedavi olmadan dondurulmuşlarla sadece transfer olursun...
öğretmenim, ara tatılde memleketımıze atanacagız, suan uzak bır şehırdeyım memleketıme.
gelıp gıtme olasılıgımızın olmadıgı uzaklıkta. o yuzden dondurma işi kalacak :(

bol bol su tüket protein içerikli beslen..mesela bir tane haşlanmış yumurta değil bir kaç tane ye tavuk vs..tüketmen lazım..
bu yumi sayısı ile ohss olmaman nerdeyse imkansız mide bulantısı ve nefes darlığı yaşıyorsan doktora gitmen lazım..kilo aldınmı mesela ani bir şekilde...lütfen ihmal etme ciddi bir durum bu...

doktor da öyle dedı, bol su iç, zaten yumurta süt tuketıyorum. proteın olsun dıye et yıyorum bır ögun muhakkak. nefes darlıgım yok cok sukur. kılo almadım, aynı kılodayım. ciddi oldugunun farkındayım. korkuyorum :43:

aslaaaaaaaaaaa.......rabbim ne yazmışsa o... zaten bebeğim olacaksa eşimden olsun.....yanlışşş.... eşimde benzer şeyler söylüyor ama aslaaaa böyle düşünmee... ben eşimi seviyorumm... bebeğim olsun istemiyorum... eşimden bir bebeğim olsun istiyorum ben....

Öyle tabiki canım işte geliyo gidiyo bu düşüğnceler
Allahım tez zaamanda bebekö nasip etsin inşallah

tatlım bak burada tecrübeli ablalar war.. :))) sen dondur... eğer memleketinde böyle bir merkez warsa oraya nakil ediyorlar senin gidip gelmene gerek kalmıyor...

Herkes iyimiiiiiii:16::16::16:

cnm konuıştuk baya bi ben burda özetledim... epey uzun konuştuk...alternatif tedavi yöntemlerini felan sordum onları yüzyüzer konuşacaz... ankara ve kendisindeki doz farkına kadar sordum..şubat reglinde gel hem seni göreyim hem yüz yüze konuşalım dedi.. bu süreçte folik asite devam et ama bırakma.. sigara yine yok..

ok en çok sevindiğim sigara konusu oldu:))) zaten bırakmıştın içmiyordun ne güzel bu bir sebep olsun bırak alma eline birdaha...bende bırakıyorum yavaş yavaş...çok azalttım:(((( sanki erken olucam ağrılarım var olsada gitsem:))

evet ayşene katılıyorum sakın bu kadar yumurtayı heba etme....henüz fırsatın varken ve kaliteli yumurtalar elde etmişken dondur tatlım bak bize sadece 5/6 yumurta alabiliyorlar oda kaliteli olan içinden en fazla 2 tane çıkıyor..bu uyarıları dikkate al...yaşın ilerledikçe yumurta kalitesi çooook düşüyor...bu günleri ararsın ama bulamssın tatlım benim...yolun açık olsun rabbim gönlünün muradını versin...inşallah...bak oğlun olacak heralde muraaaaaaddd dedim:))))))))

Son düzenleme:
ok en çok sevindiğim sigara konusu oldu:))) zaten bırakmıştın içmiyordun ne güzel bu bir sebep olsun bırak alma eline birdaha...bende bırakıyorum yavaş yavaş...çok azalttım:(((( sanki erken olucam ağrılarım var olsada gitsem:))

bence de olsan da gitsen artık kendi tedavim başlayana kadar seni takip etmek beni teselli edecek wallaaa.... hoş bu arada bu iki gün içicem hafta sonu için tatil werdim kendime... :))) pazartesi tekrar bırakırım... zaten isteyince bırakabiliyormuşum onu anladım... :)))
bu arada zaten taşıncam canım yeni eve.... bebek olursa diye bekliyordum odasını döşerim belki diye olmadı... :(((
bunlarla meşgul iken kafam dağılır marta kadar... alışveriş tadilar derken şubat ortası taşınırım... marta bebekimi alır yeni evime giderim...:))

evet ayşene katılıyorum sakın bu kadar yumurtayı heba etme....henüz fırsatın varken ve kaliteli yumurtalar elde etmişken dondur tatlım bak bize sadece 5/6 yumurta alabiliyorlar oda kaliteli olan içinden en fazla 2 tane çıkıyor..bu uyarıları dikkate al...yaşın ilerledikçe yumurta kalitesi çooook düşüyor...bu günleri ararsın ama bulamssın tatlım benim...yolun açık olsun rabbim gönlünün muradını versin...inşallah...bak oğlun olacak heralde muraaaaaaddd dedim:))))))))

ayy teşekkur ederım arkadasım, dikkate alacagım bu söyledıklerınızı.
hepımıze muradını versın Allahım ınş. :16:

iyiyim canım tedavimin başlaması için gün sayıyorum:))) bu arada verdiğim bilgilerde sebepsiz infertilite olduğunu sanırım yazmamışım...birde...merkezi eurofertil yazmışım ama tr..geneli eurofertiller nova fertil oldu atlamışım:)))afedersin .....
umarım yarışmanın birincisi olursun başarılar:)

tamam canım düzeltirim:16::16:
gün saymalar hiç bitmiyor tedavi için gün say opu ya kaç gün kaldı acaba test gününü say bekle bi geleydi nazlı kuzular saymaktan kurtulsak artık :1:

ewwweeetttttttt halaaaaaaa iyiyizz cnm sen nasılsın....

maşallahhhhhhhhhh Allah daha iyi etsin inşallahhh..
bende kocacım yüzünden yarışmada buldum kendimi:1:
akşama yemek yapma aparatif takılalım dedi bende kek börek işine giriştim yapmışken yarışayım bi de dedim :1:
iş çıkardım yani kendime yap temizle kaldır derken yorgun düştüm akşama beyimiz bayram edecek ama:1:

öğretmenim, ara tatılde memleketımıze atanacagız, suan uzak bır şehırdeyım memleketıme.
gelıp gıtme olasılıgımızın olmadıgı uzaklıkta. o yuzden dondurma işi kalacak :(

doktor da öyle dedı, bol su iç, zaten yumurta süt tuketıyorum. proteın olsun dıye et yıyorum bır ögun muhakkak. nefes darlıgım yok cok sukur. kılo almadım, aynı kılodayım. ciddi oldugunun farkındayım. korkuyorum :43:

kilo ve nefes darlığı yoksa korkma canım hafif atlatırsın..

ben geldim bugün ilk kontrolümüz vardı ve çok şükür kesemizi gördük dr şuanda tek kese var eğer tek yumurta ikizi çıkmazsa tek gebelik görünüyor dedi olsun tek olsun sağlıklı olsun kucağıma alıymda hayırlısıyla haftaya cumartesi kalp atışını dinliycez kısmet olursa inş rabbimden dileğim burda bu hasretle yanan tüm bacılarıma tez zamanda bu duyguyu tatmayı nasip etsin her gün yalvaruyorum rabbime kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin

canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin :)

Kızlar bugün kırmızılar geldi sanırım hamile değilim:1::1:3. Deneme için bu Regli sayılıyormu yoksa Şubat reglisimi sayılacak :26:

canım hayırlısı olsun üzüldüm :( benim drum bu adeti sayarak 3. de gel diyordu seninki ne diyecek bakalım :) Allahım inşallah yüzümüzü güldürür kuzularımızı gönderir :)

kızlar paylaştığıma pişman oldum ve sildim:(((( hamile arkadaşların ve tedavideki arkadaşların etkilenmesinden korktum...

Son düzenleme:
kızlar diyelim 2 yada 3 transfer edildi biri tuttu diğerlerine ne oluyor kanama gibimi atılıyor

birde bir şey duydum tüp bebek yapıştırıcısı varmı böyle bir şey gerçekten

benim iki transferdi iki kese görmüştük sonra birinin kalbi atmadı biri attı druma ne olacak dediğimde kendiliğinden kaybolur dedi canım

Kızlar bugün kırmızılar geldi sanırım hamile değilim:1::1:3. Deneme için bu Regli sayılıyormu yoksa Şubat reglisimi sayılacak :26:

yok yok bence hamilesin üstüne görüyorsun adet değil o:1::1:
bu regli sayılır canım daha doğrusu buna doktor karar veriyor aslında daha öncede yazmıştım rezerv sorunu olan arkadaşlarda üst üste 2 ay da tüp yapan doktor var..

Bolşans güldenim 1. Belli :21::16:

sağol bebeğim:38:

bir iki ay dinlene bilirisn
Teşekkürler canım:16:
darısı başıma cnm... :)) şimdi dr umla konuştumm.. dr bey bu istikrarlı başarısızlığımın sebebini bana açıklarmısın dedim... :)) adam çok güldü... psikolojik olarak yeni tedaviye hazırsın ancak... mart adetini beklemek zorundayız dedi... yani ocak şubat olcam.. martta başlıycam.. ama şubat adet bitimi çağırıyor histereskopi yapacak... çünkü bi öncekinde yapmıştım.. oldu.. sonra düştü.... hatta cok şaşırdı... ebriyo çok kaliteliydi.. blast olacak kadar ama bi tane diye riske atamadık ... bende bu sonucu beklemiyordum dedi....
İnşallahhh Mart'ta herşey güzel olacak:16:
ewet söyledim.... çok ağladı yazık cnm benim.. tel de söyledim... sonra eve geldi... bana bi buket çiçek yaptırmışşş ... kıyamam yaaaa....
Son gözyaşlarınız olsun o gözyaşlarınız bidahaki tedavinde sevinçten aksın yeni evinde bebişlerinle beraber her zaman mutlu olun hadi artık üzülmek yok Mart'a hazırlanıyoruz 2reglim kaldım bugün 1tanesi başladı Rabbim yüzümüzü güldürecek inanıyorum hep dualarımdasın sen ve buradaki bütün arkadaşlarım iyiki varsınız :16::16:

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar canlar:3:
Biliyosunuz ki iki defa randevum iptal oldu ve ben en sonunda yarın
Yola çıkıyorum

İyi akşamlr kızlar nsılsısınız? Öncelikle negatif gören arkadaşlr gerçekten çok üzüldüm 2 gün önce gördüm ve çok üzüldüm sizlere cevap bile yazamadım kapattım pc,yi hemen:(( geçmiş olsun canlar Rabbim tez zamand kuzularınızı saglıkl kendiliginden yollar İNŞALLAHHH.Benimde tranferimin 5,günü bekliyoruz kızlr sagolsun ailem,arkdaşlrım ve apartmndaki komsularım yalnız bırakmıyorlar yat yat çok sıkıldı gerçektenn

3 ocak itibariyle gonal f 450 450ml olarak ilk ignemi oldum.tup bebek tedavisine baslamis olduk sonunda.7.aydan beri cerrahpasa tip fakultesine git gel yapmaktan bunalmistim.yasim 34 oldugu icin fsh duzeyim artik risk grubuna girmeye basladi esimde hareketli sperm azligi ve morfoloji bozuklugu mevcut.hepimiz icin hayirli olsun arkadaslar.Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin...

Back
X