• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
3 ocak itibariyle gonal f 450 450ml olarak ilk ignemi oldum.tup bebek tedavisine baslamis olduk sonunda.7.aydan beri cerrahpasa tip fakultesine git gel yapmaktan bunalmistim.yasim 34 oldugu icin fsh duzeyim artik risk grubuna girmeye basladi esimde hareketli sperm azligi ve morfoloji bozuklugu mevcut.hepimiz icin hayirli olsun arkadaslar.Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin...

Hoşgeldin:16:
Tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşallah..
Tüp bebeğe karar vermekle en doğrusunu yapmışsın zaman çok kıymetli bizler için..

amaannn beni boşver hatta hiç sorma böyle iyiyim ben yakındır bunalıma bi gircem kimse çıkaramayacak:27::27::37::37:

Bunaalım yoook sakın sakınn :20:
Başlamak için bence kendini hazır hissetmen yeter canım:54::54:

calisma bakanligi 16 haftalik dogum izninin 20 haftaya cikartilmasini kabul etmemis sebebi isverenler madur oluyormus.. konu rafa kaldirildi deniliyor haberlerde.

isverenler sakin madur olmasin biz basimizin caresine bakariz... yazik onlara:)) komikk

3 ocak itibariyle gonal f 450 450ml olarak ilk ignemi oldum.tup bebek tedavisine baslamis olduk sonunda.7.aydan beri cerrahpasa tip fakultesine git gel yapmaktan bunalmistim.yasim 34 oldugu icin fsh duzeyim artik risk grubuna girmeye basladi esimde hareketli sperm azligi ve morfoloji bozuklugu mevcut.hepimiz icin hayirli olsun arkadaslar.Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin...

canim hayirli olsun:)) insallah tedavinle altin yumurtayi yakalar bebisine tutunursun..

merhaba,
5 gunluk ıgne tedavısının ardından bugun doktor kontrolum vardı. yumurtalarda beklenen buyume olmadıgı ıcın ıkı gunluk ıgne tedavısıne devam kararı verıldı. pazartesı kontrolde ıstenen buyume olmazsa sonrakı aya ertelenebılecegını soyledıler. kendımı psıkolojık olarak sonrakı asamaya hazırlamısken erteleme yasanırsa nasıl hıssederım bılmıyorum. Rabbımden herkez ıcın hayırlısını dılıyorum ve ınsallah cıktıgımız bu yoldan elımız bos donmeyız... ama kendımı ıyı hıssetmedıgımı bılıyorum:(

O pisikolojiyi biliyorum eşin için ağladım
Bende diyorumki eşim benle değilde başkasıyla evlense şimdiye baba olurdu
Gerçekten bu eksiklik duygusu bazen benide esir alıyo
Bizde ki sorun esimde ama ben hic baskasiyla evlenseydim demiyorum..kizlar bence boyle dusunmeyin, bol bol dua edin, lutfen :(

merhaba,
5 gunluk ıgne tedavısının ardından bugun doktor kontrolum vardı. yumurtalarda beklenen buyume olmadıgı ıcın ıkı gunluk ıgne tedavısıne devam kararı verıldı. pazartesı kontrolde ıstenen buyume olmazsa sonrakı aya ertelenebılecegını soyledıler. kendımı psıkolojık olarak sonrakı asamaya hazırlamısken erteleme yasanırsa nasıl hıssederım bılmıyorum. Rabbımden herkez ıcın hayırlısını dılıyorum ve ınsallah cıktıgımız bu yoldan elımız bos donmeyız... ama kendımı ıyı hıssetmedıgımı bılıyorum:(

Canm, benim yumislerim de cok zor buyuduler. Ilk 4-5 gunden sonra ignemin dozu iki katina cikartildi. Bugun 12.gunum ve istenen kivama hala pek gelmis degiller. Sakin moralini bozma, gec olsun ama guc olmasin. Opuyorum

Hoşgeldin:16:
Tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşallah..
Tüp bebeğe karar vermekle en doğrusunu yapmışsın zaman çok kıymetli bizler için..
Tesekkur ederim canim.
evet zaten asilamaya direkt karsiydim.
hem yas hem kosullar asilama bana gore oyalama gibi geldi.
Gerci verecek Rabbim verecek oda ayri bir konu :emir_bebek:
Rabbim hepimizin aklindakini hakkimizda hayirli kilsin...

calisma bakanligi 16 haftalik dogum izninin 20 haftaya cikartilmasini kabul etmemis sebebi isverenler madur oluyormus.. konu rafa kaldirildi deniliyor haberlerde.

isverenler sakin madur olmasin biz basimizin caresine bakariz... yazik onlara:)) komikk

hadi yaa kötü olmuş cidden :5::5:

merhaba,

canım inşallah iptal olmaz tedavin..
üzülme lütfen daha belli değil:29::38:

Bizde ki sorun esimde ama ben hic baskasiyla evlenseydim demiyorum..kizlar bence boyle dusunmeyin, bol bol dua edin, lutfen :(

Elbetteki sorun bende olmasa bennde öyleedüşünürüm canım
Ama bazen insan acaba haksızlık mı yapıyorum dediğişm oluyo yani
İnşallah ben daha çokö delirmeden bebeğim gelir
Ama bizim açımızdan bakınca daha zor

Tesekkur ederim canim.
evet zaten asilamaya direkt karsiydim.
hem yas hem kosullar asilama bana gore oyalama gibi geldi.
Gerci verecek Rabbim verecek oda ayri bir konu :emir_bebek:
Rabbim hepimizin aklindakini hakkimizda hayirli kilsin...

Bende hiç aşılama istememiştim ama 2 aşılama şartı vardı tüp bebek raporu kullanabilmem için..
hem 2 aşılama oldum paşa paşa yetmedi 2 rapor hakkımıda 2 tüpte kullandım raporsuz tüpte yaptım sonuç olarak 2 aşılama 3 tüp Allah sonumuzu benzetmesin sen ilk denemende gebe kal inşallah:1:

ben geldim bugün ilk kontrolümüz vardı ve çok şükür kesemizi gördük dr şuanda tek kese var eğer tek yumurta ikizi çıkmazsa tek gebelik görünüyor dedi olsun tek olsun sağlıklı olsun kucağıma alıymda hayırlısıyla haftaya cumartesi kalp atışını dinliycez kısmet olursa inş rabbimden dileğim burda bu hasretle yanan tüm bacılarıma tez zamanda bu duyguyu tatmayı nasip etsin her gün yalvaruyorum rabbime kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin

Canimmmm..cok sevindim :)) çok şükür çok şükür. Minnacık kalbinin atışını yerim ben onun.

Elbetteki sorun bende olmasa bennde öyleedüşünürüm canım
Ama bazen insan acaba haksızlık mı yapıyorum dediğişm oluyo yani
İnşallah ben daha çokö delirmeden bebeğim gelir
Ama bizim açımızdan bakınca daha zor

sözde bizde sebepzi infertiliteydi sonra pko lu oldum bir ara eşime ileri hareketli spermlerde sorun var dediler vs..
dün gece eşim uyudu onu izledim acaba gerçekten sorun bendemi acaba sen baba olurmuydun ben olmasaydım dedim içimden ve gece gece üzdüm kendimi...demekki bu aralar bu psikolojiye sahibiz hayırdır inşallah:27:

sözde bizde sebepzi infertiliteydi sonra pko lu oldum bir ara eşime ileri hareketli spermlerde sorun var dediler vs..
dün gece eşim uyudu onu izledim acaba gerçekten sorun bendemi acaba sen baba olurmuydun ben olmasaydım dedim içimden ve gece gece üzdüm kendimi...demekki bu aralar bu psikolojiye sahibiz hayırdır inşallah:27:

Üzme artık kendini bizi alırken iyi günde kötü günde diyolar:1:
ben il hastaaığımı örenince istersen boşanalım dedm
Benimki hastalık bende çıksaydı boşayacamıydın beni dedi:30:
Valla sustum kaldım öyle :9:
Bu bir sorunsa birlikte göğüs germek lazım:48:

Back
X