• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Eylemcım doğru söylüyorsun CNN bu arada gelışmelrın ıcın çok sevındım sağlıklı hamıslıkler dılerım cnm

aminnn canım inş hayırlı olur ve rabbim şu hamile kulunun dualarını kabul eder ve bütün evlad hasreti çeken bacılarımın hasretini tez zamanda hayırlı sağlıklı evladlarla dindirir:emir_bebek::emir_bebek: AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Amiiiiiiîiiiin canım duaların ıcın Allah razı olsun canım kendımızın kendımıze duasından çok bırbırımıze olan dularımız daha degerlı o yüzden her aklıma geldıgınde hepsimize düa edıyorum canım

cumartesi gecesi 3D film keyfi yapalım dedik kocamla gün içinde birine bana film çek demiş aksiyon vs..olsun demiş 3D olarak çocuğa güvenmiş haliyle neyse az önce güzelce 3D için gözlüklerimizi taktık filmi koydu kocacım veeeeeeee ÇİZGİ FİLM:52::52::60::60::60::60::60::60::60::60:ben koptum gülmekten ama kocacım çocuğa saydırıyor:9::9::9:
Ayyy güldenim ben okurken koptum o anda sizi düşünemiyorum :1::52::52:Cocuğun kulaklar gece gece çınlamıstır üstünede biri beni anıyor demiştir :52:

cumartesi gecesi 3D film keyfi yapalım dedik kocamla gün içinde birine bana film çek demiş aksiyon vs..olsun demiş 3D olarak çocuğa güvenmiş haliyle neyse az önce güzelce 3D için gözlüklerimizi taktık filmi koydu kocacım veeeeeeee ÇİZGİ FİLM:52::52::60::60::60::60::60::60::60::60:ben koptum gülmekten ama kocacım çocuğa saydırıyor:9::9::9:

ayyy gece gecee sesliii güldüm resmeenn :9::9::60::60:

Günaydın kızlar haftasonunuz güzel geçmesi dileğiyle :3:dün bi arakadaşımız daha kuzusuna kavuştu nik isimni yanlış hatrlamıyorsam kocasının kuzusu olması gerkti dün öyle bir fotoraf atmışlardıki ağlamamak elde değildi:40::nazar::emir_bebek:saglıkla büyüdün inş:16:

Ayyy güldenim ben okurken koptum o anda sizi düşünemiyorum :1::52::52:Cocuğun kulaklar gece gece çınlamıstır üstünede biri beni anıyor demiştir :52:

ayyy gece gecee sesliii güldüm resmeenn :9::9::60::60:

valla kızlar şaka gibiydi belkide şaka yaptı çocuk bize ama eşim çok kızgın bir cumartesi film keyfim vardı onun içine etti dedi kibarca:1::1: benim için hava hoş tabii gülmekten koptum:1:

Günaydın kızlar haftasonunuz güzel geçmesi dileğiyle :3:dün bi arakadaşımız daha kuzusuna kavuştu nik isimni yanlış hatrlamıyorsam kocasının kuzusu olması gerkti dün öyle bir fotoraf atmışlardıki ağlamamak elde değildi:40::nazar::emir_bebek:saglıkla büyüdün inş:16:

günaydın canım:16:
evet canım arkadaşımız doğum yaptı çok tatlı bir oğluşumuz oldu aras bebeğimiz dünyaya geldi:16:

Kızlar listede olmak isteyenler ve durumlarında değişiklik olanlar yazsınlar lütfen güncelleme yapacam bugün:40:

Back
X