Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerdesin seeennnnnn![]()
günaydın güzel anne adayları mutlu pazarlar... ben sabah erken kalkmama rağmen kendimi çok mutlu hissediyorum tatlı bi heyecan var içimde yarın aşılamam var onun için inşallah herşey yolunda gider![]()
canim sıkkın bu aralar
günaydın canım..
valla bende senin yerinde olsam heyecanlı olurdum o kadar deneyimim olmasına rağmen..
aşılama olcak ve 14 gün sonunda belkide anne olacaksın![]()
dönüşümlü olarak canım sıkkınlığı bir sana bir bana geçiyor..
sıra sana geldi demek etraftakilermi sıktı canını![]()
ayy inşallah inşallah o 14 gün yıl gibi gelir bana yaaaa çok sabırsızımdır ama sonu pozitif olacaksa o bekleme oo heyecan değer....
Evet canim donusumlu olarak canimiz sıkılıyo
etraftakiler esim herkes artik batiyo bana ve en cokda kendime kiziyom
Nasilsiniz kizlar bugun daha iyiyim en azindan arada atesim 37 ye iniyor.sizlere birsey sormak istiyorum bu kan pihtilasma testinin adi nedir ve ucreti nedir bilenler paylasabilir
Kan pıhtılaşma testlerinden yaptırdım bende ama genel bakıldı daha detaylı bakılanlarıda var diye biliyorum...
Bende homosistein,protein s,protein c ve bir kaç teste daha bakıldı hastanede yapılmıştı ücret ödemedim ama bir testi özel labaratuvarda yaptırmıştım tekrarlanması gerekiyordu acil tek değer için 140 tl civarı ödemiştim..
Canm, benim yumislerim de cok zor buyuduler. Ilk 4-5 gunden sonra ignemin dozu iki katina cikartildi. Bugun 12.gunum ve istenen kivama hala pek gelmis degiller. Sakin moralini bozma, gec olsun ama guc olmasin. Opuyorum
hadi yaa kötü olmuş cidden
canım inşallah iptal olmaz tedavin..
üzülme lütfen daha belli değil![]()
gunaydın hanımlar
Anladim canim tesekkur ederim herkes bi kan pihtilasmasindan bahsediyoda onceden yaptirsam diye dusundum aklimda kalmaz en azindan
amin dıyorum canım,kendımı bu kadar hazırlamısken ınsallah ertelenmez... yınede her seye hazır olmam gerektıgını bılıyorum zor olsada... destegın ıcın tesekkur ederım canım...
günaydın canım
yaptırsan iyi olur bencede doktorlar genelde tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarından sonra yaptırıyorlar...
ilk başta bir kaç değerine bakılsa onlar bir fikir verirler sorun görünürse daha detaylı testlere baktırırsın..
inşallah canım ertelenmez ve test gününü birlikte beklemeye başlarız![]()
Aradim hastaneyi yapiliyor dedi testler ama fiyat vermedi gelin goruselim dedi
Nasilsiniz kizlar bugun daha iyiyim en azindan arada atesim 37 ye iniyor.sizlere birsey sormak istiyorum bu kan pihtilasma testinin adi nedir ve ucreti nedir bilenler paylasabilir