• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
senın ohss riskin yoktur da ondan dememiştir. transferde idrara sıkışık olunuyor biliyorsundur zaten.
simdiden içme suyu :) ben yarın yolda içerım. sıkışık oldum mu da daha vakıt gelmeden zor oluyor:9:

senınde mı ilk denemen ben şimdiden çok heyecanlıyım dıyorum 14 gun nasıl gececek tum detayları paylaşalım olurmu :52::52:

senınde mı ilk denemen ben şimdiden çok heyecanlıyım dıyorum 14 gun nasıl gececek tum detayları paylaşalım olurmu :52::52:
Benım 2.denemem.
arkadas olmamız ıyı oldu kolay takıp ederım ben de senı merak ederım cunku :42:

hiç heyecanlı degılım bu defa:31:saldım çayıra:9:
herseyı konuşuruz, gercı herkeste belırtıler farklı oluyor ama bılen bırılerıyle dertleşmek iyi oluyor.

Benım 2.denemem.
arkadas olmamız ıyı oldu kolay takıp ederım ben de senı merak ederım cunku :42:

hiç heyecanlı degılım bu defa:31:saldım çayıra:9:
herseyı konuşuruz, gercı herkeste belırtıler farklı oluyor ama bılen bırılerıyle dertleşmek iyi oluyor.

işte sırf bu yuzden bebegn sana tutunacak inşaallah çünkü doktor dıyor ki rahat olun ve stres yapmayın kolaydı sankı :)

ilk denemede de 26 yumurtam oluştu.en bastan bıldı fazla yumurta olacagını zaten, onu doktor olmadan ben de bılıyorum da :1:
o hep irili ufaklı olsun dıye bekledı ama iğne yaptıkça hepsı aynı boyutta yarıştı sankı yumurtalar. Varsa çekecegımız napalım oldu artık. Yarın benı rahatlatacak şeyler söyler ınş.

maşallah aslında bu iyi birşey yumilerin hepsi birden aynı zamanda büyümüş bir çoğumuzda irili ufaklı oluyor eşit büyüyemeyince olgun yumi sayısı azalıyor.sende çok yumi bi de hepsi anda büyüme olunca:52::52::52::52::52::1:

kızlarrrrr bu puregonun içinde ne kadar kaldığını nasıl anlıycaz, mesela puregon 900\ 1.08ml yazıyo kutunun üstünde,ben 3 gün 275 doz vuruldum 275*3=825 içinde 75 mi kalmış oluyo ama daha fazla var gibi duruyo

çok şükür adet oldum sonunda yarın drumu göreceğim :52::52::52:

Son düzenleme:
kızlarrrrr bu puregonun içinde ne kadar kaldığını nasıl anlıycaz, mesela puregon 900\ 1.08ml yazıyo kutunun üstünde,ben 3 gün 275 doz vuruldum 275*3=825 içinde 75 mi kalmış oluyo ama daha fazla var gibi duruyo

Evet canım aynen öyle. o kartuş di mi sen çözmüyorsun?

Evet canım aynen öyle. o kartuş di mi sen çözmüyorsun?

canım ucu kapalı bir camın içinde ilaç puregon kalemi var sarı lacivert, ilacı içine koyup alt taraftan doz ayarlayıp vuruyorsun ama içinde kalana baktım baya fazla geldi bana

bana doktor su tüket falan demedı ya şimdi okuyorum tamam su içiyorumda oyle 2 litre falan değil sadace yarın sabah hastaneye giderken 2 litre su içmen lazım dedım şimdiden mı içeyim hay allah kafam karıştı

canım bana doktor yumurta toplandıktan sonra ne kadar çok su içersen senin için okadar iyi olur demişti ben zaten günlük 2 litre içiyordum onlar bana 3 veya 3,5 litre iç filan demişlerdi ve ben 5 litreye yakın içiyordum her seferinde su önemli demişlerdi hatta eşim 2 gün işe gitmeyip başımı bekledi nekadar içiyosun diye bide transfere giderken içiyorsun 1 2 litre arası

maşallah aslında bu iyi birşey yumilerin hepsi birden aynı zamanda büyümüş bir çoğumuzda irili ufaklı oluyor eşit büyüyemeyince olgun yumi sayısı azalıyor.sende çok yumi bi de hepsi anda büyüme olunca:52::52::52::52::52::1:

Slm arkadasim benide listeye eklermisin yas 33 sebep endometrist tūpler kapali 5.denemem 13 ocak test günü

Kızlar listede olmak isteyenler ve durumlarında değişiklik olanlar yazsınlar lütfen güncelleme yapacam bugün:40:

Merhaba canım bende de gelişmeler var.Progestan hapı kullandım. Doğum kontrol hapı kullanıyorum ocak sonu yada şubat başı reglimin 2.günü merkeze gideceğim inş bir aksilik olmazsa başlayacağız.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

benide listeye eklermisiniz benim yasim 27 pkoyum ve suan dogum kontrol hapi kullaniyorum bu ayin 24 de ignelere basliycam emin olmamakla birlikte :) uzun protokol benimki

Kızlar ben kimyasal Geblikten sonra adet oldum normal de 3,4 gün sürerdi bu sefer 1 hafta sürdü tam bitti dedim aradan bi kaç gün sonra yine sürekli kan gelmeye başladı sizce normalmidir kimyasal gebelikte kanamalar uzun mu sürer bugün 11.gün bana çok uzun geldi sanki kanamam hiç bitmeyecek gibi geliyor :(

Son düzenleme:
Tedavısı başlayan ve başlayacak arkadaslara kolaylıklar dılerım

kafundercım tedavın hayırlı olsun ınsallah bu sefer Rabbım sana bağışlar bebısıını Allah yardımcın olsun kızın şefaatçı olsun ınsallah sana

benide listeye eklermisiniz benim yasim 27 pkoyum ve suan dogum kontrol hapi kullaniyorum bu ayin 24 de ignelere basliycam emin olmamakla birlikte :) uzun protokol benimki

doğum kontrol hapını ne zaman başladın kullanmaya.dr.da bana kanaman bitince gel dediydi ne vercek merak ediyorum

Kızlar ben kimyasal Geblikten sonra adet oldum normal de 3,4 gün sürerdi bu sefer 1 hafta sürdü tam bitti dedim aradan bi kaç gün sonra yine sürekli kan gelmeye başladı sizce normalmidir kimyasal gebelikte kanamalar uzun mu sürer bugün 11.gün bana çok uzun geldi sanki kanamam hiç bitmeyecek gibi geliyor :(

değerin yüksekmiydi...belki ondandır.bende kimyasal geçirdim ama değer çok olmadığından normal regli gibiydi.

benim birinde tam 50 gün sürdü birindede 2 3 ay gibiydi ama doktora gittim ultrasyonla bakmıştı

Back
X