- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
Kızlar malesef ameliyat olduğum yumurtalıktaki yumurtalar büyümemiş
Sadece sol taraftan alacağız. Sağda 3 cm'lik çkisti için ameliyat olmuştum. Sonrasında solda 2 tane daha büyük ç.kisti oldu ama ilaçla geçtiler ve şimdi çok güzel yumurtalarım oluyor. Sağ için de ameliyat yerine ilaç tedavisi verilmiş olsaydı o da sağlam kalacaktı. Çok üzgünüm. İnşallah sol ile bebek yapabiliriz.
berceste_ Canım eşin ile ilgili öyle düşünme. Eğer kaderinde şimdiye çocuk sahibi olmak olsaydı zaten olurdu. Demek ki yokmuş. Bunun seninle hiç bir ilgisi yok. Tabiki bir sebebi olacak ama biliyorsun ki bu sebepler Allah katında önemsiz. Dilediği zaman çocuk verebilir. Bu senin için de eşin için de bir sınav. İnşallah bu sınavdan alnımızın akıyla ve kucağımız dolu çıkarız. Allah yardımcımız olsun.
Canım geçmiş olsun. Devam ediyor mu ağrın? embriyoları mutlaka dondur. Çok kişi aynı şeyi söylemiş zaten. 5. güne kadar büyütsünler, gelenleri dondursunlar. Yada hepsini 3. gün dondursunlar. Laboratuvar hangisinde daha iyiyse onu yapsın.
Allah dualarını kabul etsin inşallah.
Hadi hayırlı olsun, gözün aydın. Bir adım daha yaklaştın böylece bebişe
Canım inşallah güzel haberlerini alacağız
berceste_ Canım eşin ile ilgili öyle düşünme. Eğer kaderinde şimdiye çocuk sahibi olmak olsaydı zaten olurdu. Demek ki yokmuş. Bunun seninle hiç bir ilgisi yok. Tabiki bir sebebi olacak ama biliyorsun ki bu sebepler Allah katında önemsiz. Dilediği zaman çocuk verebilir. Bu senin için de eşin için de bir sınav. İnşallah bu sınavdan alnımızın akıyla ve kucağımız dolu çıkarız. Allah yardımcımız olsun.
teşekkur ederım aysen, çok yumurta cok dert malesefaz öz olaydı. çok ağrım var hala
inş arkadaşım, dinlenıyorum ama gecmıyor
33 yumurtayı duyunca anladın dı mı canım, evet pko.luyum malesef.
Hala acım ağrım var benım, ılk denememde bu kadar olmamıştı. Bugun ikidir istifra edıyorum. Tuvaletımı yaparken ağlıyorum, anlamadım ki niye böyle![]()
Canım geçmiş olsun. Devam ediyor mu ağrın? embriyoları mutlaka dondur. Çok kişi aynı şeyi söylemiş zaten. 5. güne kadar büyütsünler, gelenleri dondursunlar. Yada hepsini 3. gün dondursunlar. Laboratuvar hangisinde daha iyiyse onu yapsın.
BEN BU GÜN İYİ DEĞİLİMMBEBEĞİMİ ÖZLEDİM
ONU HERZAMNKİNDEN DAHA FAZLA İSTİYORUM
SABAHA KADAR HEP ONU GÖRDÜM
ONU SABAHA KADAR DUALARLA İSTEDİM
![]()
Herkese iyi akşamlar canlar
Biliyosunuz ki iki defa randevum iptal oldu ve ben en sonunda yarın
Yola çıkıyorum
Hadi hayırlı olsun, gözün aydın. Bir adım daha yaklaştın böylece bebişe
İyi akşamlr kızlar nsılsısınız? Öncelikle negatif gören arkadaşlr gerçekten çok üzüldüm 2 gün önce gördüm ve çok üzüldüm sizlere cevap bile yazamadım kapattım pc,yi hemen( geçmiş olsun canlar Rabbim tez zamand kuzularınızı saglıkl kendiliginden yollar İNŞALLAHHH.Benimde tranferimin 5,günü bekliyoruz kızlr sagolsun ailem,arkdaşlrım ve apartmndaki komsularım yalnız bırakmıyorlar yat yat çok sıkıldı gerçektenn
Canım inşallah güzel haberlerini alacağız