• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar malesef ameliyat olduğum yumurtalıktaki yumurtalar büyümemiş :( Sadece sol taraftan alacağız. Sağda 3 cm'lik çkisti için ameliyat olmuştum. Sonrasında solda 2 tane daha büyük ç.kisti oldu ama ilaçla geçtiler ve şimdi çok güzel yumurtalarım oluyor. Sağ için de ameliyat yerine ilaç tedavisi verilmiş olsaydı o da sağlam kalacaktı. Çok üzgünüm. İnşallah sol ile bebek yapabiliriz.

berceste_ Canım eşin ile ilgili öyle düşünme. Eğer kaderinde şimdiye çocuk sahibi olmak olsaydı zaten olurdu. Demek ki yokmuş. Bunun seninle hiç bir ilgisi yok. Tabiki bir sebebi olacak ama biliyorsun ki bu sebepler Allah katında önemsiz. Dilediği zaman çocuk verebilir. Bu senin için de eşin için de bir sınav. İnşallah bu sınavdan alnımızın akıyla ve kucağımız dolu çıkarız. Allah yardımcımız olsun.

teşekkur ederım aysen, çok yumurta cok dert malesef :31: az öz olaydı. çok ağrım var hala

inş arkadaşım, dinlenıyorum ama gecmıyor :43:

33 yumurtayı duyunca anladın dı mı canım, evet pko.luyum malesef.
Hala acım ağrım var benım, ılk denememde bu kadar olmamıştı. Bugun ikidir istifra edıyorum. Tuvaletımı yaparken ağlıyorum, anlamadım ki niye böyle :50:

Canım geçmiş olsun. Devam ediyor mu ağrın? embriyoları mutlaka dondur. Çok kişi aynı şeyi söylemiş zaten. 5. güne kadar büyütsünler, gelenleri dondursunlar. Yada hepsini 3. gün dondursunlar. Laboratuvar hangisinde daha iyiyse onu yapsın.

BEN BU GÜN İYİ DEĞİLİMM:50::50::50::50::50: BEBEĞİMİ ÖZLEDİM:14::14::14::14: ONU HERZAMNKİNDEN DAHA FAZLA İSTİYORUM:14::14::14::14::14:SABAHA KADAR HEP ONU GÖRDÜM:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ONU SABAHA KADAR DUALARLA İSTEDİM:14::14::14::14::14::14:

:50: Allah dualarını kabul etsin inşallah.

Herkese iyi akşamlar canlar:3:
Biliyosunuz ki iki defa randevum iptal oldu ve ben en sonunda yarın
Yola çıkıyorum

Hadi hayırlı olsun, gözün aydın. Bir adım daha yaklaştın böylece bebişe:52:

İyi akşamlr kızlar nsılsısınız? Öncelikle negatif gören arkadaşlr gerçekten çok üzüldüm 2 gün önce gördüm ve çok üzüldüm sizlere cevap bile yazamadım kapattım pc,yi hemen:(( geçmiş olsun canlar Rabbim tez zamand kuzularınızı saglıkl kendiliginden yollar İNŞALLAHHH.Benimde tranferimin 5,günü bekliyoruz kızlr sagolsun ailem,arkdaşlrım ve apartmndaki komsularım yalnız bırakmıyorlar yat yat çok sıkıldı gerçektenn

Canım inşallah güzel haberlerini alacağız

arkadaşlar aşılamalarımda puregon 60 yapıyodum şimdi 275 ile başladık 2 kez vuruldum ama göbeğim 2 günde morardı sizdede böyle oldu mu önceden kullandığımda hiç olmamıştı

Kesin damara deymustir ignen bendede bir morluk olmustu damaraxdeymis demisti doktorum

Canım ben o ilacı kullanmadım ama ilk üç denememde olmadığı kadar morardı bu defa. Özenli yapmıyor olabilir misin? İğnenin sivri tarafı değecek önce. Yaptıktan sonra ovuşturma. Biraz serin tut o bölgeyi. Morarması normal demişlerdi bana. 20 yıllık hemşiler bile kan alırken morartıyor bazen

Son düzenleme:
tesekkür edrim çok stresyaptım tedaviye hemen başlamak istiyorum bir de hamile isem korkuyorum lucrin birsey yapar mı diye kafam karısık tedaviyi birseyin etkilemesini istemiyorum o kadar kızıyorum ki akıllı olsaydın kuzu kuzu bekleseydin diye bu 4 ay zor geçti hep tekrar hamile olacağım zamanı bekliyorum içim param parça zaten ne yapacağımı bilmiyorum biraz sabırsızım içimdeki acıbiraz hafiflesin istiyorum :43: gebeliği o yüzden istiyorum kızım içimde olmayacak tekrar o gelemez ama en azından baska bir heyecan kızıma ancak bu resimdeki kadar dokundum ben onu sevemedim içim öyle taşıyorki bazen gücüm yetmiyor Allahıma yalvarıyorum ne olur su anda gücüm yok

Canım resim çok güzel. Piskolojini biraz düzeltebilirsen çok iyi olacak. Ben sana bir mesaj atmıştım ama görmedin sanırım.
Bu arada lucrin hiç zarar vermez merak etme.

iyiym canım eşim grip olmuştu onu acile götürdüm ilaçlarını aldım çorba yaptım işlerim bitti

Geçmiş olsun canım. H3N2 mi olmuş yoksa o da:53:

Tedavileki kızlar bol bol kefir içip vitamin alalım grip olmamamız lazım. Salgın var.

Canim benim sende kesin ilaci yuksek vurdular cunku ben almanyada gecen ay doktorumavdedim cok agrim oldu kalkamadim iki gun diye dediki ilaci yuksek vermisler biz dusuk basluyalim o zaman diye vendede pko var dediler ama ben sali gunu burda yine randevum var gidip detayli ogrenecem

Kızlar malesef ameliyat olduğum yumurtalıktaki yumurtalar büyümemiş :( Sadece sol taraftan alacağız. Sağda 3 cm'lik çkisti için ameliyat olmuştum. Sonrasında solda 2 tane daha büyük ç.kisti oldu ama ilaçla geçtiler ve şimdi çok güzel yumurtalarım oluyor. Sağ için de ameliyat yerine ilaç tedavisi verilmiş olsaydı o da sağlam kalacaktı. Çok üzgünüm. İnşallah sol ile bebek yapabiliriz.

berceste_ Canım eşin ile ilgili öyle düşünme. Eğer kaderinde şimdiye çocuk sahibi olmak olsaydı zaten olurdu. Demek ki yokmuş. Bunun seninle hiç bir ilgisi yok. Tabiki bir sebebi olacak ama biliyorsun ki bu sebepler Allah katında önemsiz. Dilediği zaman çocuk verebilir. Bu senin için de eşin için de bir sınav. İnşallah bu sınavdan alnımızın akıyla ve kucağımız dolu çıkarız. Allah yardımcımız olsun.

Canım geçmiş olsun. Devam ediyor mu ağrın? embriyoları mutlaka dondur. Çok kişi aynı şeyi söylemiş zaten. 5. güne kadar büyütsünler, gelenleri dondursunlar. Yada hepsini 3. gün dondursunlar. Laboratuvar hangisinde daha iyiyse onu yapsın.

:50: Allah dualarını kabul etsin inşallah.

Hadi hayırlı olsun, gözün aydın. Bir adım daha yaklaştın böylece bebişe:52:

Canım inşallah güzel haberlerini alacağız

amin amin amin amin

doktorum ben operasyon sevmiyorum ne kadar çok müdahale dersek zamanla sorun yaşanabiliyor demişti sendekide o hesap olmuş..
belki sadece bu tedavide oldu böyle birşey canım dek gelmiştir..

iyiym canım eşim grip olmuştu onu acile götürdüm ilaçlarını aldım çorba yaptım işlerim bitti

geçmiş olsun canım..
eşinden bahsederken bebek gibi baktığını düşünüyorum hep götürdüm yaptım baktım vs..sürekli eşinle ilgili bir çocuğa bakar gibi ilgilendiğini hissediyorum iyi kadınsın sen

Tedavileki kızlar bol bol kefir içip vitamin alalım grip olmamamız lazım. Salgın var.

canım ne olduğunu söyleme nezakentinde bulunmadı dr :47::47::47: eşimin beyninde timör oldu için en küçük durumda bile ameliyat olduğu has gidin diyorlar:47::47::47::47::47::47::47:bizim buardan ünvrt oratlama git gel 3 saat:26::26::26::26::26::26::26::26::26: ben ısrar ettiğim için bir grip ilacı ve öksürük şurubu yazdı :40::40::40::40::40::40:ama mutlaka kendi has gidin dedi:40::40::40::40::40: bende cuma randevumuz var zaten GİDECEĞİZ dedim:26::26::26::26::26::26::26::26: MIR MIR ETTİ DURDU MUAYENE BOYUNCA :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

canım ne olduğunu söyleme nezakentinde bulunmadı dr :47::47::47: eşimin beyninde timör oldu için en küçük durumda bile ameliyat olduğu has gidin diyorlar:47::47::47::47::47::47::47:bizim buardan ünvrt oratlama git gel 3 saat:26::26::26::26::26::26::26::26::26: ben ısrar ettiğim için bir grip ilacı ve öksürük şurubu yazdı :40::40::40::40::40::40:ama mutlaka kendi has gidin dedi:40::40::40::40::40: bende cuma randevumuz var zaten GİDECEĞİZ dedim:26::26::26::26::26::26::26::26: MIR MIR ETTİ DURDU MUAYENE BOYUNCA :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Çok uzakmış canım ya:50: Napalım. Temkinli olmakta fayda var yinede. Gidersiniz napalım. Geçmiş olsun tekrar.

:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:CANIM BEN EŞİMLE İLGİLİ ŞÖYLE DÜŞÜNÜYORUM EŞİMDE İSTEMEZDİ ŞU YAŞADIĞI SORUNLARI BEN ONA NE KADAR AZ HİSETİRİSEN RAHATSIZLIĞINI O OKADAR İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE TABİKİ O BENİM HAYAT ARKADAŞIM ÇOK YORULAN AZ YORULANA YASLANACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Ben bılgılerımı de yazayım, listede varım zannedıyordum yokmuşum.

yaş 29, sorun pko & varikosel, 2.denemem ,doktorum doç dr.murat arslan(bir merkeze bağlı degil,özel)

Bugun sıkıntılarım bıraz daha azaldı.
bugun embrıyolog aradı, yarın transfer varmış.
33 yumurtadan 30u döllenecek boyuttaymış ve bunlardan da 12si döllenebilmiş. 3-4 tanesi ileri gidiyor dediler.
3.gün embrıyosu koyulacak. öncekınde blasttı.
Neden beklemıyoruz 5.gunu dedım, embrıyolog blast denenmiş tutunamamış hem embrıyonun dış ortamda ılerlemesınden cok ana rahmınde olması, gereken yerde doğal ortamda bulunmasından yanayız dedi :44:
Yığınla yumurta var ama kalıtesı iyi degil,
az öz olaydı keşke :43:
bugun karnım şiş, sadece karın agrım var. embrıyologa soyledım, pek de yapacak birşey yok dedi.
Sürekli proteın alıyorum, süt, yumurta et, idrar söktürücü şeyler içiyorum.40.dk. bir lavabodayım.
nefes darlığım ya da istifra yok ama.

Son düzenleme:
arkadaşlar doğru damara denk gelmiş olabilir ama egunalın dediği gibi hep yaptığım iğne olduğu için bana tuhaf geldi bir de ikisi de farklı yerler iki yerde morarmış bence doz yüksek olduğundan ilaç deride tepki yarattı heralde salı günü doktora sorayım bari elim değmiyo baya bi ağrıyo

canım üzülme olacak olan solla da olur sağla da, bak beni düşün benim tek yumurtam alınalı 7 yıl oldu gencecik kızdım 20 yaşında bi de güya ziyarete gelenlerin ayyyy yazık tek yumurtalık mı kaldı laflarını dinledim hep yarımmışım gibi, benimde sağ alındı sol var napalım allah vermek istediğinde her türlü verir dua edicez bol bol

yaş 29, sorun pko & varikosel, 2.denemem ,doktorum doç dr.murat arslan(bir merkeze bağlı degil,özel)

33 yumurtadan 30u döllenecek boyuttaymış ve bunlardan da 12si döllenebilmiş. 3-4 tanesi ileri gidiyor dediler.
Neden beklemıyoruz 5.gunu dedım, embrıyolog blast denenmiş tutunamamış hem embrıyonun dış ortamda ılerlemesınden cok ana rahmınde olması, gereken yerde doğal ortamda bulunmasından yanayız dedi :44:
bugun karnım şiş, sadece karın agrım var. embrıyologa soyledım, pek de yapacak birşey yok dedi.
Sürekli proteın alıyorum, süt, yumurta et, idrar söktürücü şeyler içiyorum.40.dk. bir lavabodayım.

canım ekliyorum listeye hemen...
çok yumi olunca kalitede sorun olabiliyor dediğin gibi az ve iyi kalite olması daha önemli..
kaç doz ilaç kullandın sen?

arkadaşlar doğru damara denk gelmiş olabilir ama egunalın dediği gibi hep yaptığım iğne olduğu için bana tuhaf geldi bir de ikisi de farklı yerler iki yerde morarmış bence doz yüksek olduğundan ilaç deride tepki yarattı heralde salı günü doktora sorayım bari elim değmiyo baya bi ağrıyo

doktoruna sor tabii ama olabilecek birşey bu pek çoğumuzun başına gelebiliyor ben bazen aceleden özensiz vurduğumda morarma yeşerme olurdu..

Merhaba senın aynı zamanda tedaviye başlamışız demekki benım de ayrın transferim var ama sen daha sanlısın çünkü benım sadace 8 tanecık yumurtam vardı ve 5 tanesı döllendı bu gunki durumlarından haberım yok. sana doktorun yumurta toplama işlemınden sonra ilaç vermedımı ?

Back
X