2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
sanada hayırlı sahurlar canım..
hoşgeldin :16::16::16:
kendinden bahsedermisin sanırım tüp bebek macerasına atılacaksın ya da çoktan içindesin..

hoşbulduk teşekkürler..evet bende bu süreci yaşayanlardanım ilk denemem olumsuz oldu,histereskopi oldum yeni rahmi uyarmak için çizik attı doktor,olumsuz bişi yok ama yaratan vermesse yapcak bişi kalmıyor geriye:32::32:

hoşbulduk teşekkürler..evet bende bu süreci yaşayanlardanım ilk denemem olumsuz oldu,histereskopi oldum yeni rahmi uyarmak için çizik attı doktor,olumsuz bişi yok ama yaratan vermesse yapcak bişi kalmıyor geriye:32::32:

histeroskopi sonrası tedavide gebe kalan çok oluyor..özellikle çizik atıldığında önemli bir sorununuzda yokmuş inşallah bu kez evladına kavuşursun...

Kesinlikle doğru bir karar vermişsin hoş geldin canım. Neden peki bunca zaman yazmadın da ilk kez yazmaya şuan karar verdin?

teşekkürler hoşbulduk..neden şuan yazmaya karar verdim,çok doldum diyebilirim kısaca,insanın duygularını paylaşması zor oluyor bazen..ihtiyaç hissettim sanırım,aynı duyguları burada paylaşıyor olmak ta çok önemli tabi bende paylaşmak istedim...

gelsede sanki diğer zamanlardan farklıymış gibi bişey olmucak
ama ne bileyim işte böyle gecikince heves etmiştim umutlanmıştım
umarım gelmez ama sanırım en geç yarına olcam gibi:ssz:

Gelmeyecek ki :33::33: kocisin tatlı getirdi mi :26: Gülden gece gece tatlı çektirdi :5:

teşekkürler hoşbulduk..neden şuan yazmaya karar verdim,çok doldum diyebilirim kısaca,insanın duygularını paylaşması zor oluyor bazen..ihtiyaç hissettim sanırım,aynı duyguları burada paylaşıyor olmak ta çok önemli tabi bende paylaşmak istedim...

Canım inşallah tedavinle bebeğine kavuşacaksın burada herkes senin gibi bunu istiyor hep dua ediyoruz ve Allahımıza güveniyoruz eminşm ki bu inancımız bize bebeklerimize kavuşturacak

Kızlar ben biraz uzanıp sonrada sahurluk hazırlayacağım ordanda yatarım yarın yemeğe misafirim var o yüzden çok gelemeye bilirim yanınıza hepinizi çok öpüyorum

Son düzenleme:
Afiyet olsun canımcım..
Ben de iftardan sonra anneme geçiyorum gecenin 2 sine kadar annemdeyim sonra eve geçiyoruz sahuru yapıp yatıyoruz..

şiştim hindi gibi kabardım egom tavan yaptı iyice çekilmez olurum şimdi:1::1::1:
sen beni görmedin mi bi tane foto koyayım gör beni:1::1::1:eskiden profil resmimdi 7 sanıyordum...
Eki Görüntüle 1178699
güzellik:16::16::16::16:
Ama ama canım çekti:5: eline sağlık becerikli kuzum:16::16:

arkadaşlar dualarınızda beni de hatırlarsanız minnettar olurum :42::42::42:tekrar hayırlı bereketli ramazanlar diliyorum,hepinizin gönlünde ne dileğiniz varsa bu mübarek günler hürmetine rabbimden diliyorum...

arkadaşlar dualarınızda beni de hatırlarsanız minnettar olurum :42::42::42:tekrar hayırlı bereketli ramazanlar diliyorum,hepinizin gönlünde ne dileğiniz varsa bu mübarek günler hürmetine rabbimden diliyorum...

Amin canım inşallah:16::16::16:

merhaba canım benimde ptesi olacak bugün çatlatma iğnemi vuruldum..nasıl bir işlem ağrı oluyormu ilaçları neiçin verdiler....teşekkürler canım şimdiden...

İşlem sırasını hiç hatırlamıyorsun .. Sonrasında kasık batmalar oluyor benim narkozluydu zaten genelde narkozlu yapıyorlar benim yumurta sayım da biraz çok olunca sanırım ... Sonrasında odaya alınırken uyandım biraz uyutmayın dediler sonra bu ilaçları verdiler ... Hepsinin etken maddesi farklı ama en çokta transfer öncesi rahmi hazırlıyor sonrasında da aynı devam edecem taa ki sonucu öğrenene kadar senin içinde inşallah kolay geçer kaliteli yumişlerin olur

Back
X