2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
geçmiş olsun canım en zorunu atlattın..
bol su iç ve bol bol da proteinle beslen...

Hergün o kalçadan iğne beni geriyor :) göbektekilerin gözünü seveyim :) yarında güzel haberler alırım inşallah (. Yani bugün. ;)))

histeroskopi sonrası tedavide gebe kalan çok oluyor..özellikle çizik atıldığında önemli bir sorununuzda yokmuş inşallah bu kez evladına kavuşursun...

günaydın sultanımmmmmmmmmmm,sen beni mi merak ettin:38::38:
kardesımle abım geldi,kardesımede kız ısteme durumu var onlarla geziniyoruz işte alınacaklar felan günler dolu gecıyor.
hoş ben kıza amh testi yaptırmadan evlenme dıyom ama sözümü geçiremiyorum:60::60::60::60::60:

Kızlar ben biraz uzanıp sonrada sahurluk hazırlayacağım ordanda yatarım yarın yemeğe misafirim var o yüzden çok gelemeye bilirim yanınıza hepinizi çok öpüyorum

kolay gelsin canım sana...... döktür bakalım marifetlerini.....nefis yemek tarifleri diye bı sıte var(reklam mı oldu şimdi bilemedim)tarifleri güzel oluyor bı bak derim ben arada yapıyorum da ordan :52::52::52:

hoşbuldummmmmmmmmmm canım benim.güldene yazdım kardeslerım burda onlarla eylıyorum kendımı işte...
pa

hadi hayırlı olsun görümce :) hiç sevmem bu lafı :( geçen yıl bende oldum :( kızı istemeye gittik içeri girdik kız tarafından bir teyze amaaaaaaaaaaaan yazık 3 görümcesi varmış dedi ne yapacaksak artık :)

günaydın sultanımmmmmmmmmmm,sen beni mi merak ettin:38::38:
kardesımle abım geldi,kardesımede kız ısteme durumu var onlarla geziniyoruz işte alınacaklar felan günler dolu gecıyor.
hoş ben kıza amh testi yaptırmadan evlenme dıyom ama sözümü geçiremiyorum:60::60::60::60::60:

deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Ben fotomu paylaştım flyingmom da paylaştı başka kendini göstertmek isteyen yokmu:40::1::1::1:

$okulun bahcesi.webp $11c.webp
bunlarda ben:37::37::37:
bide tren sürerken resim atmak ıstıyodum ama o halım perişandı

hadi hayırlı olsun görümce :) hiç sevmem bu lafı :( geçen yıl bende oldum :( kızı istemeye gittik içeri girdik kız tarafından bir teyze amaaaaaaaaaaaan yazık 3 görümcesi varmış dedi ne yapacaksak artık :)

vallahi oyle görümcelik felan bilmem ben abimin eşi var kendıme ne alıyorsam onada alırım kargoyla yollarım,herzaman arar sorarım bişeye ihtıyacın varmı dıye..buraya gelsinler gezdirmek için ben yalvarırım...öyle görümcelik eskıdenmış canım benım..

Back
X