- 30 Aralık 2013
- 2.974
- 1.779
- 248
- 35
geçmiş olsun canım en zorunu atlattın..
bol su iç ve bol bol da proteinle beslen...
Hergün o kalçadan iğne beni geriyor :) göbektekilerin gözünü seveyim :) yarında güzel haberler alırım inşallah (. Yani bugün.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım en zorunu atlattın..
bol su iç ve bol bol da proteinle beslen...
iyi pazarlar kızlar![]()
iyi pazarlar kızlar![]()
sanada canım benim ne yaptın ben 2 gundur pek gıremıyorum.tedavıye basayacanmı bekleyecen mı?
histeroskopi sonrası tedavide gebe kalan çok oluyor..özellikle çizik atıldığında önemli bir sorununuzda yokmuş inşallah bu kez evladına kavuşursun...
canım hoşgeldin :) merak ettik seni hem de özledik :)![]()
Kızlar ben biraz uzanıp sonrada sahurluk hazırlayacağım ordanda yatarım yarın yemeğe misafirim var o yüzden çok gelemeye bilirim yanınıza hepinizi çok öpüyorum
sağol canım orası Paris...Evlenme teklifi alırkenki suratım yıl 2012 şubat...
![]()
hostesdin dimi kızzzzzzzz?
bak şimdi eşine sinir oldum ben senin gibi güzeli başıma taç eder unesco ya başvurup dünya harikarından sayılman için dilekçe yazardım![]()
hoşbuldummmmmmmmmmm canım benim.güldene yazdım kardeslerım burda onlarla eylıyorum kendımı işte...
pa
sanada canım benim ne yaptın ben 2 gundur pek gıremıyorum.tedavıye basayacanmı bekleyecen mı?
iyi pazarlar canım :)
açım kocacım yumurta süt alacak besleneceğizzzzzzzzzzz![]()
günaydın sultanımmmmmmmmmmm,sen beni mi merak ettin
kardesımle abım geldi,kardesımede kız ısteme durumu var onlarla geziniyoruz işte alınacaklar felan günler dolu gecıyor.
hoş ben kıza amh testi yaptırmadan evlenme dıyom ama sözümü geçiremiyorum![]()
Ne oldu bugün sana canım
hadi hayırlı olsun görümce :) hiç sevmem bu lafıgeçen yıl bende oldum
kızı istemeye gittik içeri girdik kız tarafından bir teyze amaaaaaaaaaaaan yazık 3 görümcesi varmış dedi ne yapacaksak artık :)
Eki Görüntüle 1179254 Eki Görüntüle 1179253
bunlarda ben
bide tren sürerken resim atmak ıstıyodum ama o halım perişandı