ne kadar güzelsinn sen öylee maşşallahh phalacımm yaa mankenlere taş çıkarırsın vallahi..o kırmızı pabuçlara da bayıldımm bayıldımm
Bende koymak istiyom ya telden olmuyo mu:)
Valla o haline bayıldım bi de 4kilo fazlası tadından yenmez
Kızlar sayfanın adını değiştirelim mankenlerin tüp bebek macerası
Tabi tabi 1.64 lük mankenama genede benzettiğin için çok teşekkür ederim canım beni mutlu ettin
Aaaa ne varmiss al benden de o kadarr:) 1.64:))mankenler halt etsin canimm hem ne demisler bodur piliç her dem taze:)))Tabi tabi 1.64 lük mankenama genede benzettiğin için çok teşekkür ederim canım beni mutlu ettin
cnm sende bu albeni ve bu organize yetenegi varkenn ne istesen olursun..
Aaaa ne varmiss al benden de o kadarr:) 1.64:))mankenler halt etsin canimm hem ne demisler bodur piliç her dem taze:)))
Ay canım arkadaşım nasılda mutlu edermiş arkadaşını. Döndün mü erdekten?
Aaaa ne varmiss al benden de o kadarr:) 1.64:))mankenler halt etsin canimm hem ne demisler bodur piliç her dem taze:)))
Mankenim benim yüzü yüreği fiziği güzel arkadaşımTabi tabi 1.64 lük mankenama genede benzettiğin için çok teşekkür ederim canım beni mutlu ettin
Uyyy maşallah sana, Allah nazarlardan saklasın güzelik seni. Yüzün o kadar temiz ki yüreğinde eminim öyledir
sagoll canimm aminn.. resimlerini gordumm cok guzelllsinn masallah.. ne guzel oldu boyle herkezi gormek insan daha bi yakin hissediyor..
ay utandım topikce çok güzeliz
Saol kuzum
Çok sekersin canım
:)) gercekler cnm insallah huyu suyu sana benzeyen bi kizim olur..
yokk donmedimm 3 agustosta donecegim daha cok var..
Sayfalara bakmadan mesajlara bakinca es gecmisimm evet(cok guzel bi yeğen gelecek belli annecigi cok tatli çünkü massallah canım:)
Amin bitanemAh iste size yakinimcumlemizi nazardan korusun rabbim. Allahim sen bu topikteki hatunlari koru kolla buraya gelen her hatun anne olsun ya Rabbin :)
Kızın olsun sana benzesinKızlar dün kayınvalidem yüzük çevirdi onun deyişine göre kızım olcakmış bakalım tutacakmı?
Mankenim benim yüzü yüreği fiziği güzel arkadaşım
Kızlar dün kayınvalidem yüzük çevirdi onun deyişine göre kızım olcakmış bakalım tutacakmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?