2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ne kadar güzelsinn sen öylee maşşallahh phalacımm yaa mankenlere taş çıkarırsın vallahi.. o kırmızı pabuçlara da bayıldımm bayıldımm

Tabi tabi 1.64 lük manken ama genede benzettiğin için çok teşekkür ederim canım beni mutlu ettin

Bende koymak istiyom ya telden olmuyo mu:)

Valla o haline bayıldım bi de 4kilo fazlası tadından yenmez

Kızlar sayfanın adını değiştirelim mankenlerin tüp bebek macerası

Ha ha ha mankenlerin tüp bebek macerası sevdim bu sözü

Aaaa ne varmiss al benden de o kadarr:) 1.64:))mankenler halt etsin canimm hem ne demisler bodur piliç her dem taze:)))

Tabi canım haklısın yaaa, ne o öyle 1.80 lik 50 kiloluk mankenler rüzgarımızla deviririz onları

Aaaa ne varmiss al benden de o kadarr:) 1.64:))mankenler halt etsin canimm hem ne demisler bodur piliç her dem taze:)))

Tabi canım haklısın yaaa, ne o öyle 1.80 lik 50 kiloluk mankenler rüzgarımızla deviririz onları

:)) gercekler cnm insallah huyu suyu sana benzeyen bi kizim olur..
yokk donmedimm 3 agustosta donecegim daha cok var..

Canım uzaktan bir birimizi tanıyoruz ve buna rağmen beni bu kadar güzel hissetmiş olmanın bende bıraktığı mutluluğun tarifi yok. Elimde keşke sihirli bir değnek olsaydı!!!!

Kızlar dün kayınvalidem yüzük çevirdi onun deyişine göre kızım olcakmış bakalım tutacakmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…