2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederim kuzum tamam mazur gördüm

Gördüm kuzum ya valla forum haketti mankenlerin tüp bebek macerası ismini tmm tatlm haber ederim:) bu kadar güzellik sonrası pek olmayack ama idare edin:)

Bekleyin beni:))

:)) canim best modele katilsakya ancaa

Kizlar masaallah size harikasiniz iii gundur misafirim var ara ara bakabiliyorum tek kelimeyle mikemmelsiniz. Islık ... Alkış kıyamet ...

Valla süpersiniz yaa kadınlar kulübü mankenlik yarışması yapsın egunalım editörum:))

canim en citirimiz sensinyaa kesin sen ilk uctesin:))) yeter haric bu resimlerin hepsini onceden gormustum masallah yetercigimde pek guzelmiss..
melindam ve phala zatenn balli fistikklarr
baska resim koyupta kacirdigim varmi bilmiyorum..

Aman Allah gozlere bak gozlereeee :) masaallah
Teşekkür ederimmm tatlimm:)senin fotografin yok sankii ben mi es geçtim yoksa(yaa hadii hepiniz koyun bi fotoo mustakbel yegenlerimiz ne kadar guzel olacakk anneciklerinden görelim..insallah bi gun bebiklerimizin fotograflarini paylasiriz burda birlikte:))

Amin canım arkadaşım, hepimizin kucakları dolacak inşallah inşallah

yaz bakalım şu semizotlu domates çorba tarifini hiç çorbasını yapmadım anca yoğurtlu sarımsaklı yıyoruz biz(((

Bildiği domates çorbası yapıyorsun, çorba kaynayınca kestiğin semiz otlarını çporbaya atıyorsun oluyor sana semizotu çorbası

canim senin kadar olamasaktaa:))
ay utandım topikce çok güzeliz

canim en citirimiz sensinyaa kesin sen ilk uctesin:))) yeter haric bu resimlerin hepsini onceden gormustum masallah yetercigimde pek guzelmiss..
melindam ve phala zatenn balli fistikklarr
baska resim koyupta kacirdigim varmi bilmiyorum..
Saol kuzum

Çok sekersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…