- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
Tesekkur ederim canimm..inceden inceden ne de guzel iltifat oyle:))sagolasinneşim neye bakıyorsunda ağzın acık kaldı dedi vavvvvvvvvvv
Teşekkür ederim kuzum tamam mazur gördümTelefondan girdigim icin smiley yapamiom kizlar
Once bi masallah diyorum kocaman kocaman nazar boncukumla beraber oyle dusunun:)
İKİNİZDE cok guzesiniz bnde sevdim mankenlerin tup bebek acerasi fikrini
Ben atmiyim canim mazur gör beni...
İyiyim canım çok şükür, heyecandan sosyal hayate adabte olamıyorum:26: sen nasılsın?
Gördüm kuzum ya valla forum haketti mankenlerin tüp bebek macerası isminitmm tatlm haber ederim:) bu kadar güzellik sonrası pek olmayack ama idare edin:)
Bekleyin beni:))
bir güzel daha
Tesekkur ederim canimm..inceden inceden ne de guzel iltifat oyle:))sagolasinn
:)) canim best modele katilsakya ancaa
Valla süpersiniz yaa kadınlar kulübü mankenlik yarışması yapsın egunalım editörum:))
Canimmmm sagolasinn..insallahh rabbim sağlıklı hayirli ve guzel evlatlar nasip etsin hepimizee güzel arkadasim:))benim arkadasimm cok guzeldirr ona benzeyen bu kizi olur insallah..
Teşekkür ederimmm tatlimm:)senin fotografin yok sankii ben mi es geçtim yoksaAman Allah gozlere bak gozlereeee :) masaallah
Sayfalara bakmadan mesajlara bakinca es gecmisimm evet
yeterimmmm maşallah ne kadar hoşsun sen öyle
gözlerin kimseye ümit vermesin,yalnız benim için bak yeşil yeşil....kendine şarkı bile yazdırttın bana
maşallah benim arkadaşıma taş gibisin kızımmmmmm..
allah hepimize çirkin şansı versin..kucaklarımız bebeklerimizle dolsun
yaz bakalım şu semizotlu domates çorba tarifini hiç çorbasını yapmadım anca yoğurtlu sarımsaklı yıyoruz biz(((
canim senin kadar olamasaktaa:))
Saol kuzumcanim en citirimiz sensinyaa kesin sen ilk uctesin:))) yeter haric bu resimlerin hepsini onceden gormustum masallah yetercigimde pek guzelmiss..
melindam ve phala zatenn balli fistikklarr
baska resim koyupta kacirdigim varmi bilmiyorum..
Allah hepimize anne olmayi nasip etsin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?