Sensin benim canım...Amin insallah canim biliyomusun sen canimsin
Bi de avatarındaki totosu bezli bebeği yerim işte ben ondan istiyorum senin için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sensin benim canım...Amin insallah canim biliyomusun sen canimsin
Sensin benim canım...
Bi de avatarındaki totosu bezli bebeği yerim işte ben ondan istiyorum senin için![]()
As iyi akşamlarslm kızlar iyi akşamlar
Selamlar arkadasim. Yakup bey ne etti ki? Ben bunyamin beyde 3 asilama yaptirdim.simdilik sikinti yok. Sizde ne oldu cok merak ettim dogrusu[/QUOTE]Arkadas bende erzrmdaym yakup beyin hastasiydim olmaz olsaydim![]()
sadece ikinizmiiiiiInsallah bu sene ikimizinde boyle bebisleri olur
ttalışşş güzel günlere az kaldııııııııııııııııYeni tedavime sayılı günler kaldı kızlar?
inşlh güzel haber alırız senden inşlh hamiş yazını okuruz....İnşallah sonu güzel olur bol bol pozitifli rakamlar olur canımbenimde transfere günler kaldı Rabbim nasip ederese pazartesi transferim var
cnm rabbim sabır versin... bu günlerini inşlh güzel günler görerek unutursun...Kızlar hepinize çok tşk edrim allhım saglık versin yapcak bişey yok ellebette üzüldüm ama elden bişey gelmiyor malesef bu sabh aldılar bebeğimi şuan dinleniyorum üşütmemeye çalışıcam sonrasıda allh kerim artık rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş allhım hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş
Insallah bu sene ikimizinde boyle bebisleri olur
İyi akşamlar canımcım..slm kızlar iyi akşamlar
Ayy bunlar çok fena ağlıyorlar yazzzııııııkk ayolsadece ikinizmiiiiibaşka kimse yokmu![]()
![]()
Allah sabır versin canım, herşeyde bi hayır vardır . Rabbim o kadar güzel anlar yaşatsın, evini çocuk gürültüsüyle doldursun da bu anlar aklına bile gelmesin inşallahEvt canım özelde pahalıya çıkıyodu hem kürtaj hemde bebeğin genetik incelemesi onun için dünde sıra almıştık devletten bu sabhta aldılar cennet kokulu melek yüzlü cici bebeimi
canım araştırmaya gidecz kendimzi bi araştırmaya sokalım diyoruz gebelik olmadan yapın dedi doktor inş bu son üzntüm olur napim yapcak tek şey dua dua ve sabır allhım yardımcımz olsun inş ablacım bide bişey sorcam ilşki ne zmn yapılıyor onlar bişey demedi
ya sana sorayım dedim 1 ay sonra patoloji sonucunu alcakmışız
canımm ya vala yeğenim için okuldayız ya vakit kalmıyor yoksa sizinle kaynatmayı çok özledimAmin inşallah canım
İyi akşamlar canımcım..
Zaten sabah günaydın akşam da iyi akşamlardan başka muhabbetimiz yok![]()
Ayy bunlar çok fena ağlıyorlar yazzzııııııkk ayolEki Görüntüle 1265034
canımm ya vala yeğenim için okuldayız ya vakit kalmıyor yoksa sizinle kaynatmayı çok özledim
Bak yeğen dedin hasretim depreşti bende ağlayım topiği sel götürsün
Amin canım isteyen her kadına bu güzel duyguyu nasip etsin Rabbim...Kızlar selam... 20 haftalık ayrıntılı ultrasonumuz vardı bugün... 4 boyutlu pipi fotolarımız olduşaka bir yana ağladım ben yüzünü görünce ve doktor herşey yolunda deyince
Allah sizlere de nasip etsin canım arkadaşlarım
![]()
gözün aydın balım sağlıkla gelsin pipili paşaKızlar selam... 20 haftalık ayrıntılı ultrasonumuz vardı bugün... 4 boyutlu pipi fotolarımız olduşaka bir yana ağladım ben yüzünü görünce ve doktor herşey yolunda deyince
Allah sizlere de nasip etsin canım arkadaşlarım
![]()
yeğen deme kız her gün görüyorum ama yinede özlüyorum YEĞEN CANDIRBak yeğen dedin hasretim depreşti bende ağlayım topiği sel götürsünEki Görüntüle 1265052
canım benim dr um 15 gün ilişki yasak dedi enfeksiyon kaparım düşüncesiyle...İki hafta yapmayı düşünmüyorum kendimce aynen ablacım toprlanamam lazım inş bundan sonrası iyi olsun saglık versin rabbim bizede çabalayalım benm için saglık huzr önmli inş bunlar olsun diyorum
sadece ikinizmiiiiibaşka kimse yokmu![]()
![]()
Bak yeğen dedin hasretim depreşti bende ağlayım topiği sel götürsünEki Görüntüle 1265052