2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bizimde şöyle bal kaymak kayınvalidelerimiz olsaydı keşke isimleri geçince gerim gerim gerilmek yerine sen de koşa koşa giderdin kocanla

Gitmeyi birak su anda sinirden cildirmak uzereyim az once kocam aradi kavga ettim kapadım neymis bacidiyla cocuklari bize yatim saat uzaklikta olan bir yerde oturuyolar bu gece anasigile gelmisler gece kalmaya bize geliyolarmis arabalari var evlerine gitsinler yaaaaaa ben calisiyorum yarin hem is var hem doktor randevum var sancisan gebetiyorum bi yandan beni dusunen yok hic

Bu da çok acıklı olmuş ama
İyi kayınvalide candır...
Bizleri iyi ya da kötü yapan onların tavırlarıdır biz onlara göre şekil alıyoruz aslında..Sevgi görsek git öte be kadın demeyiz..

Yok artık yaaaa...
Hala aynı kafadalar mesafe koysanda yine anlamıyorlar..
Ne hevesliler arkadaş gelinin evinde kalmaya kendilerine hizmet ettirmeye ben bile bu kadar sinirlendiysem seni düşünemiyorum

Aynı şeyi bana 2012'nin Ağustos ayında demişti doktorum. Ben de ona güvenip ameliyat oldum. 2 seneden fazla oldu, 4 tüp bebek bir dondurulmuş negatif. Ameliyatın en ufak faydasını göremedim. Ama bazılarında işe yarıyor. Önceden tahmin etmek imkansız gibi.

Gerçekten de kistler tüp bebek başarısını da düşürüyor. O nedenle doktorların bazıları tüp bebek öncesinde kistlerin alınmasını istiyor. Çok daha büyük bir kısmı da tüp bebek öncesi gerekirse aspire ediyor ve ilaç veriyor ama ameliyat etmiyor. Çünkü ameliyat yumurtalıklara zarar veriyor. Zaten bir yumurtalığında olmuyormuş bence de ameliyat olup diğerini de risk etme. Ben olsam senin yerinde tüp yaparım. bir kaç doktorla daha görüşmeni tavsiye ederim. Doktorun illa ameliyat demesinin başka sebepleri de olabilir. Ama eğer olursan hiç beklemeden tüp bebek yap.

Yok artık yaaaa...
Hala aynı kafadalar mesafe koysanda yine anlamıyorlar..
Ne hevesliler arkadaş gelinin evinde kalmaya kendilerine hizmet ettirmeye ben bile bu kadar sinirlendiysem seni düşünemiyorum

Mideme sancilar giriyo guldenim ben bu sinirle tedaviye baslamakla iyimi ediyom bilmiyom bıktım kaygana takimindan bunların yüzünden sagligimdan oluyom

Merhaba,
Umarım herşey gönlünüzce olur ve dilerim ki seçenek değiştirmeye ihtiyacınız olmaz. Yeni site alt yapısı ile anket cevabınızı değiştirebilme hakkınız bulunmaktadır. Yani 2. deneme diye işaretlediniz ama 4-5 ay sonra 3. denemeyi yapıyorsanız ankette 2. deneme seçeneğini 3 olarak değiştirebilirsiniz. Yeniliyorum umarım bu değişkliğe ihtiyacınız olmadan son denemenizde pozitif sonuç alırsınız.

Mideme sancilar giriyo guldenim ben bu sinirle tedaviye baslamakla iyimi ediyom bilmiyom bıktım kaygana takimindan bunların yüzünden sagligimdan oluyom

Kesin gelmişlerdir şimdi
Canım bunlar ben bildim bileli böyleler demek ki değişmeyecek bu düzen kendini yiyip bitirdiğinle kalacaksın.
Tedaviye de şu psikolojiyle başla..
''Ben bu çocuğu istiyorum ne eşime güvenerek bu yola çıkıyorum ne de bu yoldan başkaları için dönüyorum.Anne olacağım bu bebeği kendim için istiyorum''

Kızlar yarın tedaviye hayırlısı ile başlıyorum. Allah hepimizin Yardımcısı olsun.
canım arkadaşım Rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürür
Buraya ''hamileyim'' yazacağın güne az kaldı Allah ın izniyle
herşey yolunda gitsin sonunda bebeğinin sağlıkla haberini al inşallah canım arkadaşım

Özellikle bu anket için çok iyi oldu değişiklik...
Çünkü aynı yıl içinde 1 den fazla tüp bebek tedavisine giren arkadaşlarımız var ve daha önceki haliyle sadece tek seçeneği işaretleyebiliyorlardı tedavi sayısı artmış olsada bunu düzeltemiyorlardı.
2014 yılı sonunda bir istatistik çıkaracağım umarım ankete katılan tüm üyelere ulaşırım bakalım 2014 yılında kaçı mutlu sona ulaştı...

Aynen canım ben bu bebegi istiyorum bebeğim olunca hayatim guzellesecek buna inanıyorum

Amin inşallahhhhhhhhh editörüm inşallahhhhhhh

bende dün regl oldum bu ay daha önce hiç denemediğim bişey deneyeceğim
adaçayı demleyip içeyim diyorum ne dersin canım
yımırtlama günlerim geldiğinde bırakacağım elbette malum adaçayı tehlikeli bitki gebelik için
bi arkadaş tavsiyesi üzerine denemeye karar verdim
kkim bilir belkide vesilem olur

Amin canım

Insallah sende bu ay dogalyoldan hamile kalırsın doguma beraber gideriz

Amin canım

Insallah sende bu ay dogalyoldan hamile kalırsın doguma beraber gideriz
Birlikte hamile kalalım derdim ya hep inşallah öyle olur canım..
Yalnız benim önce sevimli bir kadına dönüşmem lazım şu aralar ve epey bir süredir trafo gibiyim negatif elektrik yüklüyüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…