Merhabalar hanımlar ilk beş ay hep burdaydım Bi çok bilgi paylaştık bir çok faydasını gördüm fayda sağladığımada inanıyorum Bi çok arkadaşıma Bi çok paylaşımımız oldu
Gebeliğimde ğimde çıkan sorunlarım yüZünden uzun süre giremedim buraya ama takip etmeye çalıştım biliyorsunuz ,3.tüp bebek denemesi sırasında hamd olsun Kadir mevlam nasip etmişti Pazartesi sezeryanla doğumum var inşallah dualarım hep sizinleydi sizde eksik etmeyin Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin inşallah
Canim mrb.ilk tup bebek denemenmiydi?Yaklaşık 8-10 doktora sormuşumdur bunların 4 tanesi profesör hepsi 2 senedir olmadıysa bu kadar küçük bi kistle direkt tüp bebek dediler. Bekle demek isterdim ama hiç umudum yoktu benim 1-1,5 cm'lik kistle bile nitekim de olmadı doğal yoldan. Olanlar var tabi hayranım kendilerine helal olsun. Umarım onlardan olursun.
Canım öncelikle geçmiş olsun inşallah tedavin güzel sonuçlanır bendede çikolata kisti var bir açık ameliyatim var bu yüzden tuplerdede sıvı akışı oldu bide bu yüzden laparoskopi oldum en son 4-4.5mm kistim vardı çünkü yapışıklık fazla olduğu için doktorum müdahale etmedi şükür ki hamile kalmama engel olmadı sanırım bendeki en basit sorundu pek uzerinde durulmadi bile amh düşük fsh yüksekti bide tüpüm bağlandı vs vs o yüzden çok fazla strese girme canım tedavine odaklan demesi kolay diyeceksin ama banada çok söylediler keşke sakin olsaymisim biraz fazla emek verdim ama sonucu güzel oldu çok şükür şuan 8 haftalık hamileyim sakın stres yapma umarım Allah gönlüne göre verirMrb arkadaslar..benim 2cmlik cikolata kistim var ve bu yuzden bebegmz olmuokasim ayinda allah nasip ederse tup bebek icin kibrisa gidecegiz..cikolata kisti olup tup bebek yaptiran yaptriacak olan varmi?varsa kacinci denemede oldu..inanin cok kotuyum artik varim yogum bunu dusunmek oldu.insanlarn sorulari yipratti beni.artik rahatlamak istiyorum biraz bole stresli olursa hic ii olmaz biliuorum.ayrica yasim 28 oldugu icin kibrisa gitmeyi dusunuyoruz.3.4 transfer yaptiklari icin cunki kist oldugunda sansi arttirmak icin kibrista boyle yapiyorlarms.kibris hakkinsa bi fikri olan deneyimi olan varmi aranizda??
Canim peki kist varken mi hamile kaldin?fsh kacti senin ben bugun aldm.sonicumu fsh 5.45 sanirim iyi diger hormonlarda iyi ama olmuyor iste..tup bebek deneyelim diyoruz.allah hayirlisini versin .bu arada allah bagislasin cnm allah bebisinede sanada saglik versin uzun omur versin cnm.kac yilda oldu peki?Canım öncelikle geçmiş olsun inşallah tedavin güzel sonuçlanır bendede çikolata kisti var bir açık ameliyatim var bu yüzden tuplerdede sıvı akışı oldu bide bu yüzden laparoskopi oldum en son 4-4.5mm kistim vardı çünkü yapışıklık fazla olduğu için doktorum müdahale etmedi şükür ki hamile kalmama engel olmadı sanırım bendeki en basit sorundu pek uzerinde durulmadi bile amh düşük fsh yüksekti bide tüpüm bağlandı vs vs o yüzden çok fazla strese girme canım tedavine odaklan demesi kolay diyeceksin ama banada çok söylediler keşke sakin olsaymisim biraz fazla emek verdim ama sonucu güzel oldu çok şükür şuan 8 haftalık hamileyim sakın stres yapma umarım Allah gönlüne göre verir
bitanemMerhabalar hanımlar ilk beş ay hep burdaydım Bi çok bilgi paylaştık bir çok faydasını gördüm fayda sağladığımada inanıyorum Bi çok arkadaşıma Bi çok paylaşımımız oldu
Gebeliğimde ğimde çıkan sorunlarım yüZünden uzun süre giremedim buraya ama takip etmeye çalıştım biliyorsunuz ,3.tüp bebek denemesi sırasında hamd olsun Kadir mevlam nasip etmişti Pazartesi sezeryanla doğumum var inşallah dualarım hep sizinleydi sizde eksik etmeyin Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin inşallah
canım RABBİM yardımcın olsun inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah...
Hayırlı doğumlar allah kurtarsın canım...dualrında bizleride unutma..
hayırla sağlıkla kucağına al inş canım
Rabbim bir avazda kurtarsin zuhalcim
Kızlar dualarınız için çok Çok teşekkür ederim saolun inşallah böyle yavrularınızı kucağınıza almak için günleri saydığınız zamanlarda gelir darısı sizlere inşallahhayırla sağlıkla kucağına al inş canım
Melindacım saol bitanem teşekkür ederim canım etmezmiyim dualarım sizinle Pazartesi hayırlı haberler vermek nasip olur inşallah çok öpüyorum ben de seni iyi geceler canımbitanemhayırlı dogumlar olsun yavrun sağlıkla gelsin dualarinda bizi unutma bebis gelince haber kuzum merak ederiz
Kızlar dualarınız için çok Çok teşekkür ederim saolun inşallah böyle yavrularınızı kucağınıza almak için günleri saydığınız zamanlarda gelir darısı sizlere inşallah
Kızlar dualarınız için çok Çok teşekkür ederim saolun inşallah böyle yavrularınızı kucağınıza almak için günleri saydığınız zamanlarda gelir darısı sizlere inşallah
GÜNAYDINLAR KIZLAR Karnımda büyümüyor ama kalbimde büyüyor sevgisi mucizemin RABBİM bu cuma GÜNÜ tüm evlat isteyipde ellerini semaya açan yalvaran MUHAMMET ÜMMETİNDE ne kadar evlat hasreti çeken kardeşlerim varsa hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eyle RABBİMMMM hayırlı cumalar
Mrb arkadaslar..benim 2cmlik cikolata kistim var ve bu yuzden bebegmz olmuokasim ayinda allah nasip ederse tup bebek icin kibrisa gidecegiz..cikolata kisti olup tup bebek yaptiran yaptriacak olan varmi?varsa kacinci denemede oldu..inanin cok kotuyum artik varim yogum bunu dusunmek oldu.insanlarn sorulari yipratti beni.artik rahatlamak istiyorum biraz bole stresli olursa hic ii olmaz biliuorum.ayrica yasim 28 oldugu icin kibrisa gitmeyi dusunuyoruz.3.4 transfer yaptiklari icin cunki kist oldugunda sansi arttirmak icin kibrista boyle yapiyorlarms.kibris hakkinsa bi fikri olan deneyimi olan varmi aranizda??
Merhabalar hanımlar ilk beş ay hep burdaydım Bi çok bilgi paylaştık bir çok faydasını gördüm fayda sağladığımada inanıyorum Bi çok arkadaşıma Bi çok paylaşımımız oldu
slmm kızlar nasılsınız
AMINNNNMM INSLHHH NU MUBAREK CUMA GUNUNDE...GÜNAYDINLAR KIZLAR Karnımda büyümüyor ama kalbimde büyüyor sevgisi mucizemin RABBİM bu cuma GÜNÜ tüm evlat isteyipde ellerini semaya açan yalvaran MUHAMMET ÜMMETİNDE ne kadar evlat hasreti çeken kardeşlerim varsa hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eyle RABBİMMMM hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?