tTamam tatlım öyle yapıcamBak adı üstünde ihtimal canımıniçi.ihtimallerle üzme bebişlerini ve kendini...napıyomuşuz derin nefes alıp rahatlayıp bardağın dolu tarafını düşünüyomuşuz...stres yapma stres hormonları etkiler canım..
Peki transfer den bir kaç gün sonra mı oldu? Birde senin 5. Gün Embriyo mu? Benim ki 5. Gün. Kalitede Grade 2, seninki nasıldı?
Allah razı olsun canım, Moral oldun bana inşallah benimkilerde tutmuştur. InşallahGelişmeleri heyecanla takip ediyorum canim ve güzel haberlerini bekliyorum, inşaallah yakin zamanda hamileyimm diyeceksin ve bunu o kadar yurekten istiyorum ki anlatamam. Bende 5. gün transfer olmustum ama grade kaç oldugunu sormamıştım, tek bildiğim drun çok kaliteli olduğunu söylemesiydi.
Yaşadığın ağrıya gelince transferin 3 yada 4. gecesiydi, kasığımda çok şiddetli bir ağrı yaşadım hatta nefes alıp vermemi zorlaştıracak kadar, sanırım o gece tutundu, senin yazdığını görünce bunu hatırladım. Insaallah seninkiler güzelce tutunmuşlardır ve 9 ay sonra bebeklerini huzurla sağlıkla kucağına alırsın. Hakkında en hayırlısı olsun.
Sonucu sadece Allah bilir, sen şu anın tadını çıkar ve bu mutluluk hep devam etsin inşallah.
Benim için ne olur dua et
canım ben o sancıyı ttransfer sonrası 4 gün çektim ve inanki canım okdr acıdı ki gece ağlayıp durdum sancıdan olması normal yani öyle düşünüp üzme tatlı canınıKızlar gece yatakta yatarken adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı oldu ve gaz sancısı ve sıkıştırma gibide karışık şeylerde oldu ve çok korktum. Bunu yaşayanız var mı aranız da? Acaba dedim benden koyuyorlar mı da bunu hissettim
selam canım iyiym sen nasılsınslmm kızlar nasılsınız
iyiym canım ama kimse yok sanırım yine BİR SEN BİR BENselam canım iyiym sen nasılsın
Bir sen bir ben birde bebek gecenin şarkısı...iyiym canım ama kimse yok sanırım yine BİR SEN BİR BEN
Merhabalar hanımlar ilk beş ay hep burdaydım Bi çok bilgi paylaştık bir çok faydasını gördüm fayda sağladığımada inanıyorum Bi çok arkadaşıma Bi çok paylaşımımız oldu
Gebeliğimde ğimde çıkan sorunlarım yüZünden uzun süre giremedim buraya ama takip etmeye çalıştım biliyorsunuz ,3.tüp bebek denemesi sırasında hamd olsun Kadir mevlam nasip etmişti Pazartesi sezeryanla doğumum var inşallah dualarım hep sizinleydi sizde eksik etmeyin Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin inşallah
Hayırlı doğumlar allah kurtarsın canım...dualrında bizleride unutma..Merhabalar hanımlar ilk beş ay hep burdaydım Bi çok bilgi paylaştık bir çok faydasını gördüm fayda sağladığımada inanıyorum Bi çok arkadaşıma Bi çok paylaşımımız oldu
Gebeliğimde ğimde çıkan sorunlarım yüZünden uzun süre giremedim buraya ama takip etmeye çalıştım biliyorsunuz ,3.tüp bebek denemesi sırasında hamd olsun Kadir mevlam nasip etmişti Pazartesi sezeryanla doğumum var inşallah dualarım hep sizinleydi sizde eksik etmeyin Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin inşallah
bebek olaydı iyiydiBir sen bir ben birde bebek gecenin şarkısı...
hayırla sağlıkla kucağına al inş canımMerhabalar hanımlar ilk beş ay hep burdaydım Bi çok bilgi paylaştık bir çok faydasını gördüm fayda sağladığımada inanıyorum Bi çok arkadaşıma Bi çok paylaşımımız oldu
Valla demi evden çıkmam dışarı valla işi falanda bırakırım sabahlara kadar uykusuz kalmaya razıyım ki alışığımdır..ah ah benden bir çocuğun olsun istiyorum gözleri benim gibi baksın görenlerin içini yaksın bakışları özü sözü bir aynı senin gibi herseyiyle aşkımız gibi eritsin kara kışları...eşime gelsin efkar yaptım ben anne olabilicekmiyim allahım o günler nasip olur mu bu kula...bebek olaydı iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?