- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
hayır tatlım dilemedi çünkü beni üzdüğünü bile düşünmediii
ona göre gayet normal bi cümleydi
bilirsin erkekler çok düz mantıklıdır
ya evet gerçekten onlar hastayken yatak döşek bin türlü naz ama sen hastaysan yemek hazır olcak ev derli toplu olcak iyi yönleri varmı evet tabiki ama bu kadar düz düşünmeleri sana zıt davranışları falan filannn.........Aman canım koy ver gitsin onlar takmıyor son cümlene çok katılıyorum aynısını kaç defa ben yaşadım ya muhtacım sana beni götür lavoba ya diyorum hahaha sen gidersin ayağımı zor bela kaldırıyorum o sinirle nasıl gittiğimi hatırlamıyorum suratına dahi bakmıyorum ne özür ne gönül alma RUH ÖKÜZÜM derler ya o hesap artık bana ne yaparsa aldırmıyorum bende aynı pislikleri yapıyorum hehehee yaşasınbir gün yanında hapşırdım ne hapşırıyorsun diye bana bağırdı düşün yani güler misin? erkeklerden bişey beklersen inadına yapmıyorlar bekleme normal davran daha güzel valla hayat adamı bilg. başından kaldırcam diye canım çıkıyordu şimdi uykum geldi yatıyorum geliyor musun yok diyorsa ben yatıyorum diyip iki öpüyorum sonra ben uyurken geliyor öpüp uyuyoruz ondan önce kavga dövüş yapıyorduk :)
Günaydın kızçelerim....
Şahane bir hafta bizimle olsun inşallah...
olabülürbeleş olmasa çekilmez özlem.
ya evet gerçekten onlar hastayken yatak döşek bin türlü naz ama sen hastaysan yemek hazır olcak ev derli toplu olcak iyi yönleri varmı evet tabiki ama bu kadar düz düşünmeleri sana zıt davranışları falan filannn.........
idare hep bizde napalım artık
çok güzel yazmışsın canımmm emeğine sağlıkkkköyle canım idare edeceksin hiç bir şey sevgililik nişanlılık evresi gibi değil eskiden öylemiydi kaybetme korkusu vardı şimdi nasıl olsa evlendik onların mantığı bu yapılcak bişey yok mutlu olmak istiyorsan uyum sağlayacaksın yoksa mutsuz olursun dışardan duyan 10 dak aklında kalır sonra unutur ya bizler barışana kadar peygamber efendimiz kızını evlendirirken bunları nasihat etmiş bir gündenedim gerçekten mutlu oldum eşim bana duvarlarını hafiften kırdı sadece eşime makyaj yapmak istedim nadiren ve çok mutlu oldu eskisi gibi şüpheyle bakmamaya başladım sıkmamaya herşey güzel olmaya başladı
"Kızım kendini daima temiz tut ve dilinle de Rabbini zikret.
Kocan sana baktığı zaman da senden memnun kalsın ve büyük bir sevinç duysun. Gözlerine sürme çek. Çünkü sürme kadınların süsüdür. Başına zeytinyağı süren kadına şeytan zarar veremez.
Kızım, kocan sana bakınca sen de ona bak gözlerini başka tarafa çevirme. Ona bakarak bakışına karşılık ver. Eğer ona karşı böyle davranırsan onun yanındaki sevgin çok olur. O başka tarafa bakarken sen yine onun yüzüne bak; zira bunda büyük sevap vardır. Ona güzel ve hoş şekilde bakman ve onu güler yüzle takip edip hoş tutmanda bir ay nafile oruç sevabı vardır.
Kızım, kocan seni yatağına çağırdığında hemen koş ve isteğine uy. Yatağını sakın özürsüz olarak terketme! Kocanın yanında donuk durma ve onun hoşlanacağı şekilde güzel konuş ki seni sevsin. Kocan hata bile etse onu başkalarına bildirme. Bildirecek olursan Allah sana gazab eder. Melekler peygamberler ve nihayet kocan sana darılır ve gücenirler.
bdullah bin Cafer hazretlerinin kızına öğüdü şöyle olmuştu:
"Kıskançlıktan sakın, çünkü boşanmanın anahtarı kıskançlıktır. Kocanı azarlayıp terslemekten sakın, çünkü bu, nefret uyandırır. Gözüne sürme çekmeyi ihmal etme; çünkü kadının en güzel süsü sürmedir. En temiz şey de sudur; su kullanarak temizliğini yerine getir."
Tabii buradaki kıskançlıktan maksat, lüzumsuz ve kocayı rahatsız eden kıskançlıktır.
Esma binti Haris de gelin giden kızına şu ana nasihatını etmişti:
"Sen, içinde büyüdüğün yuvadan çıktın; yatmadığın bir döşeğe ve alışmadığın bir dosta gidiyorsun. Sen ona yer ol ki, o da sana gök olsun. Sen ona çadır ol ki, o da sana direk olsun. Sen ona hizmetçi ol ki, o da sana kulolsun. Ona çok sokulma, sonra senden bıkar. Ondan çok uzaklaşma, sonra seni unutur. Kendi sana yaklaşırsa, sen de ona yaklaş. O senden uzaklaşırsa sen de ondan uzaklaş. Burnunu, kulağını, gözünü kolla; senden kötü bir koku almasın, kötü bir sözünü işitmesin, kötü bir şeyini görmesin."
kızlar ne habersiniz
çok şükür ablacım bilirsin bugün muharrem on o yüzden oruçluyum çaysızlıktan birascık başım ağrıdı sen nasılsınkızlar ne habersiniz
çok güzel yazmışsın canımmm emeğine sağlıkkkk
kızlar ne habersiniz
görüşürüz ablacım bende yemek hazırlıcam akşama görüşürüzzzzhoşgeldin canım ama ben tam çıkıcaktımyinede yazmadan çıkmayım dedim görünce
arkadaşım gelicek de bişeyler hazırlayım görüşrüz canım
evet bunları yapsam çok iyi olur gerçekten ama bazen kendimize engel olamıyoruz işte özelliklede haketmediğimiz şeylerle karşılaşıncaEstağfurullah canım benim bizim yaşadıklarımız gelip geçici takma enişteyi kafana takma canı bişeye sıkılmıştır de benle uğraştı de dinimizde bile SANA KÖTÜLÜK EDENLERİ SEN İYİLİKLE CEVAP VER DİYE VE BU KONUDA TEYZE ANLATMIŞTI HASTANEDEYDİK 50 60 YAŞLARINDAYDI TEYZE KIZIM DEDİ BİZ YOK YERE KAVGA ETTİ BANA BEN SUSTUM İYİ ŞEYLER DÜŞÜNMEK İSTEDİM BANA AĞIR HAKARET ETTİ DEDİ BEN GİTTİM NESCAFE YAPTIM YAPTIM ÇOK SEVERDİ DEDİ KOCACIM SANA NESCAFE YAPTIM DEDİ ÇOK UTANDI ÖZÜR DİLEDİ... birde canım ben şunu tespit ettim ben psikoloğa gidiyorum geçenlerde bir hocadan netten izledim eşle ne yapmalı diye sinirlendiğinde odayı terk et git dışarda gez sinirlerin geçince geri gel ama hanımın sakinleşmemişse yine konuşma sakinleşince konuş ve psikologta aynısını söyledi sinirlenince uyar şuan çok sinirliyim kalbini kırabilirim yine devam ederse odayı terket dedi sakinleşince konuşun dedi dinimiz aslında o kadar güzel yol gösteriyor ki biz insanlar işte sınavdayız
evet bunları yapsam çok iyi olur gerçekten ama bazen kendimize engel olamıyoruz işte özelliklede haketmediğimiz şeylerle karşılaşınca
neyse canım akşam için yemek hazırlamam lazım sohbetimize devam ederiz inş yine öptümmmm
allah kabul etsin balım ezan okunuyor şuandaçok şükür ablacım bilirsin bugün muharrem on o yüzden oruçluyum çaysızlıktan birascık başım ağrıdı sen nasılsın
kolay gelsin canımhoşgeldin canım ama ben tam çıkıcaktımyinede yazmadan çıkmayım dedim görünce
Çok yeme ama dikkat ediyorum de kimseye bişi hazırlamahoşgeldin canım ama ben tam çıkıcaktımyinede yazmadan çıkmayım dedim görünce
yok kuzum yermiyim hiçÇok yeme ama dikkat ediyorum de kimseye bişi hazırlama
aman yarabbi amannnnn bu ne kızz ağzımın suyu aktı resmenYemek yarışmasında oylamaya başladı haydin oy vermeye...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/et-yemekleri.762184/
yok kuzum yermiyim hiç
bi kahve içtim şekersiz
arkadaşıma ikram ettim ama ben yemedim diyetteyim dedim
sende durum ne tartılmadın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?