• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
dek gelip muhabbet edemedik bir türlü..
geçen gün listeye eklerken farkettim hulusici olduğunu:1:
yaşlarımızda aynı seninle...
2 deneme yaptım bende biri kimyasal biri negatif oldu..
3.kez orda deneme ihtimalim büyük bakarsın karşılaşırız orda...

merhaba bende hulusi hocaya gitmeyi düşünüyorum ama çok yoğun olduğunu duydum bide tolga bey var medicanede hangisini önerirsiniz acaba çok çelişkiye düştüm
ne yapacağımı bilemiyorum psikolojim acayip bozuldu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
bu arada listeye benide eklermisiniz 30 yaşındayım pko var sanırım ocak ayında başlayacaz tedaviye yer olarak karar veremedik yardımlarınızı bekliyorum her şey gönlümüzce olsun inşallah

güldencim bak benim önlüğüm bu

Eki Görüntüle 910934

Bende de pembişi var bunun yani Gül kurusuna daha yakın tabi pembiş dediğime bakma.maviside güzelmiş.çok kullanışlı oluyor havlulu.

merhaba kızlar..birkaç gündür yoğunum....Az çok biliyorsunuz arada yazıp çıkıyorumm... eşimin rahatsızlığı ile ilgili koşuşturuyoruz hastanelerde falan...teşhisimiz de korkulacak birşey yok diye sevinirken dün akşam görüştüğümüz Beyin Cerrahı farklı bir tespit de bulun du ve Mr görüntülerini inceledikten sonra şikayetlerini ve belirtileri değerlendirip beyincik sarkması teşhisi koydu daha detaylı bir MR çekinmesini istedi gün aldık hemen....araya birilerini daha sokup öne çektik ve yarın Çekilecek....ve ne aşamada Ameliyat olması zorunlu mu gerekli mi bakılack..Ben hala teşhisin sadece şüphe olarak kalmasını diliyorumm ne yerdeyim ne gökteyim..tek yapabildiğim dua etmek:43:...harıl harıl doktor profesör araştırıyoruz...Mr ımız çıksın gezeceğiz doktor doktor...yarın da karşıya geçecem görümcemin sözlüsü tarafı nişan bohçasını getirecekmiş çağırıdlar abi ve yenge olarak bizi....durumlarımızı da merak ediyırlar hergün arıyorlar zaten....haaftaya da nişanı var görümcemin...önümüzdeki hafta da gene sonuçlarımız çıkmış olur onun peşinde dolanıyor olacağız dualrınızı esirgemeyinn Rabbim korktuğumuza uğratmasın hayırlısıyla şifamızı göndersin inşaallah

kim ne durumda ne aşamada inanın takip etmek istiyorum ama dün akşam geç döndük bugün de komşularım geldi kuran okundu evde ..akşam geç saate kadar pasta börek bişeyler hazırladımm sabahın köründe kalktım temzilik falan yaptım...kalakbalıkdı ev çoluk çocuk gene temizlik yapılacak duruma geldi....mutfağı bile öylece bıraktım ..biradan gidip makinayı doldurucam bulaşıklarla..2gün evde olmayacam yaptığım herşeyi komşulara dağıttım kalanlar var hala yarın da dağıtayım barii....uyku akıyor gözümdennn ona bile eriniyorumm yapıştım kaldım koltuğaaa....duş alıp yatabilsem başka da bişey istemiyorumm:51:

Canımıniçii Allahım sana sabırlar kolaylıklar versin inşallah. İnşallah Mr sonuçları temiz çıkar eşinin.

Arkadaşlar selam! Yarın 300 gonal f ile başlıyorum. Bu kadar yüksek dozla başlayan oldu mu?

Beeeeennn.... 300le başlayıp 375lere kadar çıkmıştım :(

geçmiş olsun canım zor bi sınavdan geçmişsin Rabbim yardımcın olsun ve bebeğini göndersin inşallah
Amin canım inş hepimize rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin.
Cnm Devlet hastanesinde cok iyi bir hoca asla genetik testlerden kromozom testlerini yaptırmadan Tup b. Yaptırmayın, genellikle drlar basarisiz sonuclardan sonra yaptiriyorlar bosuna zmn kybi oluyor dedi bana.Ozellikle ailelerde genetik problem,sakat cocuk,olu dogum,dusukler vb varsa mutaka ustunde durulsun diyor..beni ilk denemem olacak ancak insallah bu testleri talep ettik yaptıracagız ama cok korkuyorum, genetik testler sıkıntılı cikarsa hem surec zor hem maaliyetli fakat hersey duzeltilirse bebeklerde anomali,rahatsızlık kusur hasar nekdr guzelki olusmuyor..Aman genetik testlere onem verin derim, ozellikle döllenmelerde esit olmayan kromozom bölunmelerinde tekrarlayan dusuk,olumsuz tup ve daha kotu neticeler olusuyor,
Selamlar

Valla ailede bi genetik problem yok şimdiye kadar benimde normal yolla olmamasının sebebi tüplerimin olmaması olduğu için ihtiyaç duymadılar sanırım ben şimdi 2. si için tüp bebek raporu çıkardım ama bana devlettende öyle birşey söylemediler.:19:

günaydınlarrr herkese:16::16:
bu saat oldu kimsecikler yok tabi hepiniz sıcacık yataklarınızdasınız bizler calısıyorum olmadı şimdi buuu:20::20:

gunaydin arkadaslar bugun harika bir gun iss yok:))
erkenden kalktim kesme corbasi, bulgur pilavi ve kek yaptim hepsi pisti.. yemeklerimi hep erken yapiyorumki gun boyu kafam rahat olsun:))
kavinvaldem hayatta olmadigi icin bunlarin bir kismini kayinpederime goturup oradanda annemi alip Besiktasa epilasyon randevuma gidecegim:)) annem yetmisinde ama oda epilasyona giriyor cok kokosturr.

hepimize guzel bir gun olsun:))

:3:slm kızlar günaydın herkese iyi haftasonları diliyorum :40:2013 gidiyor sonunda uğrsuz :19:gitsinde:22:şöyle saglıklı sıhatli huzurlu mutlu bol bol bebişli bir 2014 gelsin inş:nazar::emir_bebek::16:rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş:40: Bişey soracam kızlar ya :40:aklıma çok takılıyor:44:lazer epilasyon yaptırmk istiyorum iyi hoş ama kuafördekiler ilerde kötü hastalık olcagını söylüyorlar:18:bu nedenle agda daha saglıklı diyolar :40:ama bnimde hormonal oldugu için malesf tüylerim çok canımı sıkıyor olur olmadık yerlerde var:26:ve ne yapacmı bilmiyorum agdayı sadece kollr bcklr ve koltk altı kullnıyorum bide vücudum hasas :18:bide yaptırıp bitenlerin bile çıkıyormuş gittim üç kuaför var ikisi bunları diyen:40:sizce ne yapmalıyım:44:

gunaydin arkadaslar bugun harika bir gun iss yok:))
erkenden kalktim kesme corbasi, bulgur pilavi ve kek yaptim hepsi pisti.. yemeklerimi hep erken yapiyorumki gun boyu kafam rahat olsun:))
kavinvaldem hayatta olmadigi icin bunlarin bir kismini kayinpederime goturup oradanda annemi alip Besiktasa epilasyon randevuma gidecegim:)) annem yetmisinde ama oda epilasyona giriyor cok kokosturr.

hepimize guzel bir gun olsun:))

AYY SUPERMAN GİBİSİN CNMM YAHU,:-) HEM BUKADAR YEMEK HEN DE KEK, HEM DE KAYİNPEDERE BAKMAK..HAYIRLI EVLATSIN NE GUZEL..ALLAH SANA SAGLİK SİHHAT VERSİN,2ev yuku kolay degil:-) :-)
Ben de saat 8de kalktimm ama ancak kocami ise gonderip kahve icebildim:-) :-) :-) kayinvalide ziyarett kadincagiz,film izliyor sabah sabah cayini demledim:-) Ayy isim de yok evim temiz,biraz utum var..Ben de kek mi yapsanmm meraklandimm simdiii:-) :-) :-)
Herkese gunaydınnnn

AYY SUPERMAN GİBİSİN CNMM YAHU,:-) HEM BUKADAR YEMEK HEN DE KEK, HEM DE KAYİNPEDERE BAKMAK..HAYIRLI EVLATSIN NE GUZEL..ALLAH SANA SAGLİK SİHHAT VERSİN,2ev yuku kolay degil:-) :-)
Ben de saat 8de kalktimm ama ancak kocami ise gonderip kahve icebildim:-) :-) :-) kayinvalide ziyarett kadincagiz,film izliyor sabah sabah cayini demledim:-) Ayy isim de yok evim temiz,biraz utum var..Ben de kek mi yapsanmm meraklandimm simdiii:-) :-) :-)
Herkese gunaydınnnn

nilNur cnm herzaman cok tatlisin ya sana hayranim:)) bu topicte cok icten ve iyi arkadaslar var cnm cim listemize senide ekletelim..

hayırlı olsun topiğimiz egunal canım inş 2014 hepimize hayırlı gelsin ALLAHIN izniyle bende burda kaplıcaya gidesim var şifa olur inş artık burasımı aktif olucak canımm kahvaltı hazırlayacam görüşürüz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... en güzel hafta sonları bizim olsun...........bebişlerimiz olmadan geçirdiğimiz son hafta sonları olsun inş.....

:3:slm kızlar günaydın herkese iyi haftasonları diliyorum :40:2013 gidiyor sonunda uğrsuz :19:gitsinde:22:şöyle saglıklı sıhatli huzurlu mutlu bol bol bebişli bir 2014 gelsin inş:nazar::emir_bebek::16:rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş:40: Bişey soracam kızlar ya :40:aklıma çok takılıyor:44:lazer epilasyon yaptırmk istiyorum iyi hoş ama kuafördekiler ilerde kötü hastalık olcagını söylüyorlar:18:bu nedenle agda daha saglıklı diyolar :40:ama bnimde hormonal oldugu için malesf tüylerim çok canımı sıkıyor olur olmadık yerlerde var:26:ve ne yapacmı bilmiyorum agdayı sadece kollr bcklr ve koltk altı kullnıyorum bide vücudum hasas :18:bide yaptırıp bitenlerin bile çıkıyormuş gittim üç kuaför var ikisi bunları diyen:40:sizce ne yapmalıyım:44:

cnm ben sadece koltuk altina gitmistim orasi bitti zaten senede bir iki defa ince tuylere koltuk altina gidiyorum, tedavi dusunenlere genital bolgeyi asla tavsiye etmem yumurtaliklara olumsuz etkisi olabilirmis, bebeginiz olsun oyle genital yaptirin demisti oradaki danisman bayan..

şahaneeee bir hafta sonumuz olsun inşallahhhhhh:16::16::16:
saat 11 de uyanmışım:53::53::53:
gece bir sebepten uyuyamadık eşim ve ben kaldım bu saate:19::19:

Günayydınnlaaarr kızlarrr ben yeni. Uyandım. Şimdi kahvaltımı yapıp temizlik yapacam :21:
Arada gelirim :16:

hayırlı olsun topiğimiz egunal canım inş 2014 hepimize hayırlı gelsin ALLAHIN izniyle bende burda kaplıcaya gidesim var şifa olur inş artık burasımı aktif olucak canımm kahvaltı hazırlayacam görüşürüz

canım hoşgeldin..
kaplıcaya gitmeyi bende düşünmüştüm bir ara lakin tembelim ben yaw olmadı sana şifa olsun inşallahh.

Back
X