merhaba bende hulusi hocaya gitmeyi düşünüyorum ama çok yoğun olduğunu duydum bide tolga bey var medicanede hangisini önerirsiniz acaba çok çelişkiye düştüm
ne yapacağımı bilemiyorum psikolojim acayip bozuldu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
bu arada listeye benide eklermisiniz 30 yaşındayım pko var sanırım ocak ayında başlayacaz tedaviye yer olarak karar veremedik yardımlarınızı bekliyorum her şey gönlümüzce olsun inşallah
evet canım çok yoğun kendisi ama o yoğunluğuna rağmen hastaları ile bizzat ilgilenir ve isimleriyle hitap eder...
sadece gittiğinde muayene için bekleme süren uzun olabilir onun dışında sorun yaşamazsın..
tolga bey içinde bizzat gidip görmediğimden net birşey diyemem ama iyi doktor olduğunu yorumlardan okudum biliyorum..
ikisiylede konuşma imkanı bulabilsen keşke görüşmelerden sonra net karar verebilirsin..
ekliyorum listemize..
gunaydin arkadaslar bugun harika bir gun iss yok:))
erkenden kalktim kesme corbasi, bulgur pilavi ve kek yaptim hepsi pisti.. yemeklerimi hep erken yapiyorumki gun boyu kafam rahat olsun:))
kavinvaldem hayatta olmadigi icin bunlarin bir kismini kayinpederime goturup oradanda annemi alip Besiktasa epilasyon randevuma gidecegim:)) annem yetmisinde ama oda epilasyona giriyor cok kokosturr.
hepimize guzel bir gun olsun:))
anneye saygılar efenim bayıldım kendisine
Son düzenleme: