• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
sanada cok geçmiş olsun canım
,saoll tatlımm
grip oldumn ya

Cnm çok geçmiş olsun bende senin gibi 2 gün gelemedim kına ve düğün vardı ona koşturdum
Güldene ne oldu çook merak ediyorum inşallah önemli bişi yoktur :(

anladım canım doğrudurrr yaa..
buraya 2 gun gırmeee bı dünya sey bırıkıyor ....

kızlar ben iyiyim benimle ilgili bir durum değil sevdiğim canım dediğim insanlardan birinde sağlık sorunu çıktı doktor 1 ay ilaç tedavisi verdi sonrasında gerek olursa operasyon olacak..kendi başıma gelse üzülmem bu kadar...çok şükür öyle ölümcül bir durum değil alakası yok ama önemli işte...sormayın nolur yazasım yok:16::16:

hımm anladım canımmm bu kadar ıle gecmıs olsun ozaman
allahım tez günde ıyılık sağlık versın yakınınaa

,saoll tatlımm
grip oldumn ya

anladım canım doğrudurrr yaa..
buraya 2 gun gırmeee bı dünya sey bırıkıyor ....

hımm anladım canımmm bu kadar ıle gecmıs olsun ozaman
allahım tez günde ıyılık sağlık versın yakınınaa

Aynen öyle cnm dışarıda olduğumda telefondan pek bakamıyorum zor oluyor eve geldiğimde okumak istiyorum ama okurkende uyuya kalıyorum :)

kızlar ben iyiyim benimle ilgili bir durum değil sevdiğim canım dediğim insanlardan birinde sağlık sorunu çıktı doktor 1 ay ilaç tedavisi verdi sonrasında gerek olursa operasyon olacak..kendi başıma gelse üzülmem bu kadar...çok şükür öyle ölümcül bir durum değil alakası yok ama önemli işte...sormayın nolur yazasım yok:16::16:

Çook geçmiş olsun cnm allahım acil şifalar versin :(

yayınladığın listeye göre şekercim.. yarın bhcg salgılıyor vucut sabah yapam diyorum bende....ama hangisi daha hassas onu bilemedim.........

ama o genel bir bakış herkeste farklı olabilir ya geç salgılanacağı tutarsa yarında bekle sonra naparsan yap bişi demicem..

fazla detaya inmek istemiyorum aldığım haber kötü değil daha beteri olabileceğinden bunada şükür cinsinden bir haber aldım yaklaşık 1 aylık bir süreç sonunda ilaç tedavisinden sonra gerekirse operasyon olunacak..daha iyi gibiyim idare ediyorum yani...
Geçmiş olsun kuzum sabret bugünlerde geçecek hayırlı haberlerini bekliyoruz:16::16:

kızlar yawwwwwwwwwwwww...................... ben test yapam mı..................
:20:Daha cok erken canım ben bile daha yapmıyorum çıkmaz daha bugün eczaneye ilaç almaya gittim bir ara gaza geldim test alayım dedim sonra vazgeçtim ilacı aldım arkama bakmadan kaçtım:1:

Back
X