• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım hoşbuldum seni takip ediyorum:52:
Ne güzel tedaviye engel bişi kalmadı yani canım çok sevindim..

canim rapor ocakta cikarsa subatta baslamak istiyorum, aslinda Aret bey beni ocakta bekliyor ama madem ugrastim bu seferde raporlu olmak istiyorum subata cikar sanirim birde raporda asilama derlermis sok olurum acaba oyle bir ihtimal varmidir ya:))

Öncelikle hepimizin tedavisi hayırlı olsun arkadaşlar
Hepimiz bu kez olumlu sonuçlar alırız umarım son denememiz olur.
Bende dondurulmuşlarimla devam ediyorum bugun 2.kontrole gittim cmtesi yine kontrol var zannediyorum haftaya transferim olacak. Bu arada yaşim 29 sorun Pko 4. Denemem benimde, bu sefer herşey yolunda gidecek gibi hissediyorum çok umutluyum :))

Bende dondurulmuşlarimla devam ediyorum bugun 2.kontrole gittim cmtesi yine kontrol var zannediyorum haftaya transferim olacak. Bu arada yaşim 29 sorun Pko 4. Denemem benimde, bu sefer herşey yolunda gidecek gibi hissediyorum çok umutluyum :))

hakkında hayırlısı canım

hoşgeldin:16::16:
bu kadar umutlu ve pozitif olman çok güzel bayılıyorum böyle tüpçülere:29::13:
donmuş annesi olcan demek...
hangi merkezdesin peki?

bende de iş yokk valla :5:
boğazlarımm çok acıyo

geçmiş olsun canım..
kaç tane boğazın var kız senin boğazlarım ağrıyo demişsin:1:
yerim seni:29:

Kizlar monicigaller hala bisey yazmadi cok merak ediyorum insallah degeri kat kat artmistir.
Benimde bugun kasiklarimda hafif agri var inşallah iyiye isarettir.

aynen öyle işte erken yaptın testi diye parçaladım kendimi üzülme dedim ikna edemedim illa üzülcen yani kanda gördün pozitifi kapak oldu sana:1:

Hee yaa hep o cadi ablam yüzünden:37: ayy bide bugun kesemizi bi gorseydik saatler gecmiyoo yaa:31::31:

çok sessizsiniz bugün nispeten moralim iyi ama sizde iş yok azcık aktif olun yaw:21::21::21:

olmak istiyorummmm.... ama evde gün var ... sizde gelin buyurun... annem kayınvalidem görümceler babane....... oohhhhhhhh...... hep bereber bebek bekliyoruz................. :(((((

Kizlar monicigaller hala bisey yazmadi cok merak ediyorum insallah degeri kat kat artmistir.
Benimde bugun kasiklarimda hafif agri var inşallah iyiye isarettir.

bende merakla bekliyorum canım henüz birşey yazmaması olumsuz düşünmeme sebp oluyor..

Hee yaa hep o cadi ablam yüzünden:37: ayy bide bugun kesemizi bi gorseydik saatler gecmiyoo yaa:31::31:

randevu akşama dimi sanki öyle okudum..

olmak istiyorummmm.... ama evde gün var ... sizde gelin buyurun... annem kayınvalidem görümceler babane....... oohhhhhhhh...... hep bereber bebek bekliyoruz................. :(((((

haayy maşallah ne toplaşmışlar eve..
iyi yaptıklarını düşünüyorlar seni yalnız bırakmayarak ama bu konuda sen ne düşünüyorsun o önemli..

kan pıhtılaşması testi yaptırmalısın çok önemli düşüğe sebep olabilir.
anladığım kadarıyla kimyasal gebelik yaşamışsın bhcg yükselmediyse kimyasaldır..
buna düşük denmiyor kimyasal gebelik deniyor.
bir çok kadında rastlanılıyor buna ciddiye alınmayabilir ilkinde ama yinede gözardı edilmemeli tabii..
ayrıca yaşın 21 ve yaşına göre 9 yumurta az en önemlisi döllenen sayısı az olmuş.

kan pıhtılasma testi aklımda bulunsun yaptırayım. ben kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanmıstım oysaki:26:evet yumurta sayım neden azdı doktor bu konuda hiç bilgi vermedi acaba diyorum ilaçların dozu yüksek mi geldi.. gonal f 225 kullanıyodum . tüp bebek tedavisinde olan arkadaslarım 150 kullanmıslar hep bilgisiz oldugum için neye yoracagımı bilmiyorum :26:

kistim malesef tamamen kaybolmamış doktor perşembe tekrar çağırdı lucrine devam et dedi ama benim hiç umudum yok :14: 7 yıl oldu kist var yok ameliyatlar aşılamalar rahim filmleri bi kabusta yaşıyorum artık çokkk yoruldum

Back
X