piyango çıkan ankara ve izmirdeki hanımlar bende ikinizin birden akrabasıyım. :) :) :)
bak bu süperdi demek akrabamızsın
halamgiller tarafındanmı teyzemgiller tarafındanmı acaba:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
piyango çıkan ankara ve izmirdeki hanımlar bende ikinizin birden akrabasıyım. :) :) :)
kizlar herkese mutlu seneler huzurla insallah.benim yilbasi gunum tartismalar ve kavgalarla gecti.butun aile birbirine girdi yemekler hazirlanirken. bir kivilcimla yetti herkese evlere dagildik.megerse herkes ne kadar doluymus beee...sonrasindada devam.baba ve halalar arasinda .igrenc bi gundu.
İzmir'deki de benim canım![]()
bu topıkk ugurluuuu güldennnnn 2014 hepimizin yılı ınsallhhh
günaydııııııın
yeni yılın ilk gününden hepinize günaydın kızlar
inş 2014 yılında peşpeşe hamile kalırız
Allah büyük bizimde yüzümüzü güldürücektir bigün![]()
günaydınnn günaydın gününüz aydın olsun.
günaydınlarumarım 2014 tüm beklentilerimizi karşılar
![]()
Bu güzel yılın ilk sabahında herkese günaydınnn!!!!.
bak bu süperdi demek akrabamızsın
halamgiller tarafındanmı teyzemgiller tarafındanmı acaba:26:![]()
Gunaydınnnnnnnnnnnnnn topık kuslarrrııııEki Görüntüle 915779
Maşallah canım bebeklerin bu yumilerde olsuun inşallahArkadaşlar yeni yılınız kutlu olsun! İnşallah yeni yılda hepimiz bebeklerimize kavuşmuş oluruz!
Canım selam. Çok sağol iyiyim. Bugün muayenem vardı. 15 yumurta bekliyor doktor. Büyümüşler yumişler çok sevindim :) Perşembeye kadra davem. Muhtemelen haftaya çarşamda yumurta toplama olacak. Zaman çok çabuk geçiyor.Sen nasılsın?
canım sana bişey sormak istiyorumbu arada hepimizin yeni yılı kutlu olsun inşş rabbim yeni yılda kucaklarımızı bebişlerle doldurur
benim arkadaşım cuma günü 3. gün embriyosu transferi oldu dün de tahlil istemişler
e2 330
progesteron 44
bu durumda gebelik var mı kuzum :26:
Maşallah canım bebeklerin bu yumilerde olsuun inşallah
Bende kahvaltı hazırlıyorum krep
Gelin yiyelim![]()
herkese musmutlu sağlıklı bol bebişli bir yıl diliyorum hepinizi teker teker öpüyorum
merak ettiğim bişi var yumurta geliştirici iğneler ne kadar sürcek ne zaman toplancak yumişler kızlarr :26:
arkadaslar ben garip duygular içindeyim saçımı boyadım az önce en son kızım için tedaviye başlamadan önce ocakta boyamıştım sonra hamilelik oldu ve kızımı kaybettim 4 ay önce aynalara bakmadım uzun süre dün bir dükkanda aynaya baktım yaşlı gördüm kendimi. hemen o duygu ile aldık boya sabah düsünmeden boyadım bilmiyorum aynaya bakmaya korkuyorum kızımı unuttum acısı geçti sanmalarını istemiyorum yeni tedavime başladım 10 gün önce dondurulmuslarla... biraz kendimi toplamam lazım kendimi iyi görmem lazım ama ikilem içindeyim ne yapacağım bilemiyorum vicdan azabı cekiyorum![]()
merhaba arkadaslar ben 1 haftadır yazıyorum buraya dün aysegül arkadasımız kendini tanıtınca ben tanıtmadığımı farkettim :)
benim adım funda eskişehirdeyim 34 yasında öğretmenim 3 bucuk yıllık evliyim evliliğimin 6. ayında dr gidip cocuk istiyoruz dedik yastan dolayı ve 2. 3. düsünüyorduk (daha 1. ile uğraşıyorum) pco olduğumu söyledi gittiğim kadın öyle gıcık davranıyordu ki kendimi sorunlu hissetmeme neden oldu sonra simdiki druma gitmeye başladım (cok seviyorum onu :)) aşılama ile dış gebelik geçirdim ilaçla sonlandırıldı sonra hemen tüp bebek yaptık kötü idi çünkü psikolojim iyi değildi ama ısrar ettim negatifi gördüm rahatladım sonra tüplerden operasyon oldum... geçen ocakta tüp bebek yaptım 2.yi hersey iyi gitti 19 yumi oldu 13ü döllendi sonra 10 oldu 3. gün 8di drum 3. gün transfer yaptı 2tane kalan 6 taneden 3ü 5. güne kalmıştı 2si dondurulmaya değermiş simdi bu ay transfer olacak Allahın izniyle... benim ikisi de tutmuştu birinin kalbi atmadı diğeri de 31. haftada erken doğdu ve 10 gün sonra öldü
aralık adetinde vücudumun topladığını eğer ben de iyiysem yapalım dedi drum 4 aydır bunu bekliyordum aralık 24te ilk lucrini vurduk hala vuruyorum ctesi adet olmayı bekliyorum sonra bakalım deneyeceğiz sansımızı kızımın kardesleri iinsallah yüzümüzü güldürür
allahım hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin insallah :)
Amin! Ben de yumurtalarımı bebek olurlar belki diye seviyorum, iyi enerji göndermeye çalışıyorum
Aaay canım eline sağlık. Afiyet olsun. Yeni yılın kutlu olsun bu arada. Bu sene bebek senesi olsun inşallah![]()