- 7 Kasım 2013
- 2.373
- 1.117
- 148
ama hayatım benim bir çncekiş transferin 8. gününde lekelenmelerim başladığında her gün yapıldım... 12. gün sonuç pozitifti...
banada o igneyi transferin arkasindan kalkmadan yaptilar sonra besgun arayla devam ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama hayatım benim bir çncekiş transferin 8. gününde lekelenmelerim başladığında her gün yapıldım... 12. gün sonuç pozitifti...
kızlar hazırlanıp kan vermeye gidiyorum:18:dualarınızı bekliyorum canlarım
![]()
Çok heyecanlı, hayırlı sonuc alman dileğiyleKızlar hazırlanıp kan vermeye gidiyorum:18
ualarınızı bekliyorum canlarım
![]()
Kızlar hazırlanıp kan vermeye gidiyorum:18
![]()
Tüm dualarım seninle. sakin ol diyecem ama kızacaksın. hadi bekliyoruz güzel haberlerini.
![]()
kanda belli olmuşmuydu gebeliğin 8.günde baktırmışmıydın...
gebelik tespit edilince veriyorlar diye biliyorum ben..
mesela test gününü 12 gün sonraya verirler ama kanaman olsu diye erkenden 8.günde kanda gebeliğe bakılabilir gebelik varsa o zaman 12.gün beklemeden iğneye başlanır çünkü gebelik kesinleşmiştir..
kızlarrr testi aldım geldim... şimdi idrar bekliyoruz .... :))))
Canım bana o iğneyi transfer günü yapıyorlar ve 4 günde bir yaptır diyorlarkanda belli olmuşmuydu gebeliğin 8.günde baktırmışmıydın...
gebelik tespit edilince veriyorlar diye biliyorum ben..
mesela test gününü 12 gün sonraya verirler ama kanaman olsu diye erkenden 8.günde kanda gebeliğe bakılabilir gebelik varsa o zaman 12.gün beklemeden iğneye başlanır çünkü gebelik kesinleşmiştir..
![]()
Kızlarrr kısa protokolle başlıyorumm..Yarın ilk Gonal-f 187.5 ile başlıcamm
Allahımm inşallah bu sefer olurr![]()
daha toplanmadılar ki, haber opu gununden sonra gelir. Yarın toplanacak yani. Doktor blast transfer ederiz dedi.Öncekı denememde de blast transfer edilmişti
Ben gonal-f e 23 aralıkta başladım, yarın yanı 3 ocakta opum var. 10 gun kadar sürebiliyor
biliyorum canım ben toplandı okumuşum çok yorgundum yatağa yatınca aklıma geldi toplanmadıki yumişler dedim güldüm kendime gece gece![]()
Kızlar moralim cok bozulduKahverengi akıntı geldi ilaçla beraber sanırım Regli olucam
Saat 13:00 te kan vericem kendimi negatife hazırladım
![]()
![]()
rabbim.. hayırlı uğurlu etsin inşallah...