• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ama hayatım benim bir çncekiş transferin 8. gününde lekelenmelerim başladığında her gün yapıldım... 12. gün sonuç pozitifti...

banada o igneyi transferin arkasindan kalkmadan yaptilar sonra besgun arayla devam ettim

selam kızlarrr.....

herbirimizin gebiş olup, sağlıkla kucağımıza alacağımız bir yıl olur inşallahhhhh:16::16:

evimizden huzurn eksik olmadığı, sağlıklı ve sevdiklerimizle birlikte, her bir günümüzün diğerinden güzel geçtiği bir yıl olur inşallahhhh...

yaw yıl sonu falan derken gelemedim, gecikmeli de olsa bi kutlıyım dedimmmmm....

kanda belli olmuşmuydu gebeliğin 8.günde baktırmışmıydın...
gebelik tespit edilince veriyorlar diye biliyorum ben..
mesela test gününü 12 gün sonraya verirler ama kanaman olsu diye erkenden 8.günde kanda gebeliğe bakılabilir gebelik varsa o zaman 12.gün beklemeden iğneye başlanır çünkü gebelik kesinleşmiştir..

yok cnm baktırmamıştım..... yine iğneleri yaptılar.... test yaptım 12. gün pozitifti.

kanda belli olmuşmuydu gebeliğin 8.günde baktırmışmıydın...
gebelik tespit edilince veriyorlar diye biliyorum ben..
mesela test gününü 12 gün sonraya verirler ama kanaman olsu diye erkenden 8.günde kanda gebeliğe bakılabilir gebelik varsa o zaman 12.gün beklemeden iğneye başlanır çünkü gebelik kesinleşmiştir..
Canım bana o iğneyi transfer günü yapıyorlar ve 4 günde bir yaptır diyorlar

Kızlar hazırlanıp kan vermeye gidiyorum:10: :18:Dualarınızı bekliyorum canlarım:16:

Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin benim oğluşumda 8. gün kanamam oldu bende hüsran ile gidip kan verdim değerim 37.2 çıktı bence kanama iyi bir gelişme

Kızlarrr kısa protokolle başlıyorumm..Yarın ilk Gonal-f 187.5 ile başlıcamm :21::21:
Allahımm inşallah bu sefer olurr :43:

Canım seni çok merak ediyorum inşallah pozitif alırsın dualarım seninle

daha toplanmadılar ki, haber opu gununden sonra gelir. Yarın toplanacak yani. Doktor blast transfer ederiz dedi.Öncekı denememde de blast transfer edilmişti

Ben gonal-f e 23 aralıkta başladım, yarın yanı 3 ocakta opum var. 10 gun kadar sürebiliyor

biliyorum canım ben toplandı okumuşum çok yorgundum yatağa yatınca aklıma geldi toplanmadıki yumişler dedim güldüm kendime gece gece:1:

biliyorum canım ben toplandı okumuşum çok yorgundum yatağa yatınca aklıma geldi toplanmadıki yumişler dedim güldüm kendime gece gece:1:

:9: Olsun canım önemli değil, cok rahatsızım.Kasıklarım acıyor midem bulanıyor. Hiç keyfım yok :31:
Doktor bana salı gunu bır serum taktı, tutunmayı arttırması için katil hücreleri öldürüyormuş. lipid yumurta ve soya varmış içinde. Acaba o mu yaptı ki :44:
Yarın olsa da rahatlasam

Kızlar birşey soracağım gonal-f e ne zaman başladınız ben daha önceki tedavilerimde adetin 3. gün başladım şimdi kafama takıldı

narsude canım hamileymişsin tebrik ederim sonucun ne zaman belli oldu ben 5 gündür yoktum buralarda

Back
X