• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar gelemedim topiğimize..
kk da yarışma vardı ona bişiler hazırladım yarışmaya katılayım dedim 50 kere yazdık hayde katılın diye katılmadınız bende bugün yemek bölümünde topiğimi açarım..az kaldı zaten oylama pazartesi başlıyor yetişritmem lazım...
Bolşans güldenim 1. Belli :21::16:

Kızlar bugün kırmızılar geldi sanırım hamile değilim:1::1:3. Deneme için bu Regli sayılıyormu yoksa Şubat reglisimi sayılacak :26:

bende geçen ay aşılama yaptım tutmadı reglide hemen tüpe başlayacağımı düşünüyordum ki dr. regli bitince gel şubata yaparız dedi.
araştırdığım kadarıyla uzun protokol oluyor sanırım gerçi burda daha tecrübeliler var

kızlar diyelim 2 yada 3 transfer edildi biri tuttu diğerlerine ne oluyor kanama gibimi atılıyor

birde bir şey duydum tüp bebek yapıştırıcısı varmı böyle bir şey gerçekten

2. yada3. deneme hemen ilk relgiden sonra oluyor mu yoksa belırlı bır zaman beklemen mı gerekıyor
Canım 1. Denemem negatifti doktor 3regli döneminden sonra tekrar başlarız dedi ben ertesi ay hamile kalınca sonrada bebek düşünce 1sene ara verdim salı günü doktorla görüşücez bende tam bilmiyorum canım salı günü tam bilgi veririm :16:

ben geldim bugün ilk kontrolümüz vardı ve çok şükür kesemizi gördük dr şuanda tek kese var eğer tek yumurta ikizi çıkmazsa tek gebelik görünüyor dedi olsun tek olsun sağlıklı olsun kucağıma alıymda hayırlısıyla haftaya cumartesi kalp atışını dinliycez kısmet olursa inş rabbimden dileğim burda bu hasretle yanan tüm bacılarıma tez zamanda bu duyguyu tatmayı nasip etsin her gün yalvaruyorum rabbime kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin

Hayirli olsunn canimm cok sevindiimm.. peki kalp atisi duymaya ne zaman cagirdi dr beni 15 gun sonra cagirdi da:12:

Kızlar bugün kırmızılar geldi sanırım hamile değilim:1::1:3. Deneme için bu Regli sayılıyormu yoksa Şubat reglisimi sayılacak :26:

darısı başıma cnm... :)) şimdi dr umla konuştumm.. dr bey bu istikrarlı başarısızlığımın sebebini bana açıklarmısın dedim... :)) adam çok güldü... psikolojik olarak yeni tedaviye hazırsın ancak... mart adetini beklemek zorundayız dedi... yani ocak şubat olcam.. martta başlıycam.. ama şubat adet bitimi çağırıyor histereskopi yapacak... çünkü bi öncekinde yapmıştım.. oldu.. sonra düştü.... hatta cok şaşırdı... ebriyo çok kaliteliydi.. blast olacak kadar ama bi tane diye riske atamadık ... bende bu sonucu beklemiyordum dedi....

ben geldim bugün ilk kontrolümüz vardı ve çok şükür kesemizi gördük dr şuanda tek kese var eğer tek yumurta ikizi çıkmazsa tek gebelik görünüyor dedi olsun tek olsun sağlıklı olsun kucağıma alıymda hayırlısıyla haftaya cumartesi kalp atışını dinliycez kısmet olursa inş rabbimden dileğim burda bu hasretle yanan tüm bacılarıma tez zamanda bu duyguyu tatmayı nasip etsin her gün yalvaruyorum rabbime kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin

tebrıkler canımmmm cok ama cok sevındım... ınsallh kalp atıslarınıda duyarsın canımcım... sendede hala kasıkda batmalar ve kramplar oluyomu merak ettım canım

darısı başıma cnm... :)) şimdi dr umla konuştumm.. dr bey bu istikrarlı başarısızlığımın sebebini bana açıklarmısın dedim... :)) adam çok güldü... psikolojik olarak yeni tedaviye hazırsın ancak... mart adetini beklemek zorundayız dedi... yani ocak şubat olcam.. martta başlıycam.. ama şubat adet bitimi çağırıyor histereskopi yapacak... çünkü bi öncekinde yapmıştım.. oldu.. sonra düştü.... hatta cok şaşırdı... ebriyo çok kaliteliydi.. blast olacak kadar ama bi tane diye riske atamadık ... bende bu sonucu beklemiyordum dedi....

hep aynı dr.damı yaptırdın tedavini

hep aynı dr.damı yaptırdın tedavini

cnm benim eşimde azosperm var yaniş dondurulmuş sperm ile tedavi olduğum için başka merkeze gidemiyorum... bu son tedavi ye başka merkezde başladım.. eşimde sperm bulunamayınca .. opu ve transfer eski merkezde oldu..

cnm benim eşimde azosperm var yaniş dondurulmuş sperm ile tedavi olduğum için başka merkeze gidemiyorum... bu son tedavi ye başka merkezde başladım.. eşimde sperm bulunamayınca .. opu ve transfer eski merkezde oldu..

anladım cnm hayırlısıyla bebişlerin gelir inşallah.

Arkadaşlar selam. Hayırlı haftasonları. Benim yumişler çok büyüdü. Birazcık rahatsız ediyor. Herhalde yarın son kez ilaç alacağım.

Canım az kalmış hayırlısı olsun inşşalaah rana hanım dı dini canım doktorun aramızda 8gün falan var sanırım inşallah kavuşursun bebeğine

gözün aydın canım sağlıkla devam etsin inşş

Back
X