• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin tatlım sende nasıl geçti tatil:KK54:
ben bişey anlamadım valla gurbette bi başımıza olunca
epey zamandır da pek ugrayamadım kk ya bi eşim grip oldu o iyileşti bayramın 2.günü ben grip oldum bgn iyiyim çok şükür
benden hbrler böyle

Hoşbulduk cnm
Geçmiş olsun cnm buaralar herkez hasta ben hasta olmamak için elimden geleneni yapıyorum allah korusun şifayı kaparsam yanarım benim biraz ağır oluyorda hastalık öksürüğe dönüşüyorda o da aylarsa sürüyor :KK43:
Tedavi varmı kısa zamanda cnm :KK68:

cnm merhaba, akıllı telefonu pek elime almıyorum artık zararlı olabiliyor çok sıkılırsam uzaktan lap topdan bakıyorum buraya.. proluton depot vuruldum yatıyorum.. oldukca riskli sanırım.. kan pıhtılaşması başıma dert oldu iğne vurulup coraspirin alıp yatıyorum..
Canım korkma buraya kadar geldin Allah seni yanlız bırakmayacak.

Selamm cnm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına maşallahhhhh:nazar::KK46::KK68:

Canım gozunaydinçok şükür hersey yolundaymis sağlıkla gelsin 4 boyutlu pipili:KK48::nazar:

OOOO kimler gelmiş :KK52:... Kaçaklar sizi:-)... Takip ediyorum resimlerinizi sosyal medyadan :KK19:

ben geldimmmm:KK25::KK25::KK25: kızlarrrrrr napıosunuzz :KK36::KK36::KK36:
kimler başladı tedaviye varmı güzel haberler:KK5:

Kız sen vallahi kaçaksın nerelerdesin özledik:KK50:

kızlar nasılsınız benim canım çok sıkkın buralar çok kötü yaaa akşamdan bu yana çatışma var 2 kişi ölmüş yaralılar var allahım korusun

Canım benim yüreğim kaldırmıyor yaa:cry: Bebeğin hareketleri değişiyor vallahi haber izleyince ya da okuyunca delircem valla:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

OOOO kimler gelmiş :KK52:... Kaçaklar sizi:-)... Takip ediyorum resimlerinizi sosyal medyadan :KK19:

Canım benim yüreğim kaldırmıyor yaa:cry: Bebeğin hareketleri değişiyor vallahi haber izleyince ya da okuyunca delircem valla:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
Bende seni takip ediyorum ki güzel anne:KK37::KK37:

:KK61::KK61::KK61:Evt canım özelde pahalıya çıkıyodu hem kürtaj hemde bebeğin genetik incelemesi onun için dünde sıra almıştık devletten bu sabhta aldılar cennet kokulu melek yüzlü cici bebeimi:cry::cry:canım araştırmaya gidecz kendimzi bi araştırmaya sokalım diyoruz gebelik olmadan yapın dedi doktor inş bu son üzntüm olur napim yapcak tek şey dua dua ve sabır allhım yardımcımz olsun inş ablacım bide bişey sorcam ilşki ne zmn yapılıyor onlar bişey demedi :KK42:ya sana sorayım dedim 1 ay sonra patoloji sonucunu alcakmışız
Canıııım Senin için dua edeceğim, Allah sana bu günleri unutturacak güzel günler yaşatsın inşallah

Sende keşke daha çok fotoğraf yüklesen mesela boydan olabilir : )

Hoşbulduk cnm
Geçmiş olsun cnm buaralar herkez hasta ben hasta olmamak için elimden geleneni yapıyorum allah korusun şifayı kaparsam yanarım benim biraz ağır oluyorda hastalık öksürüğe dönüşüyorda o da aylarsa sürüyor :KK43:
Tedavi varmı kısa zamanda cnm :KK68:
ayy aman olma canım Allah korusun
bende ya hamileysem diye ilaç milaç içmedim
azcık ıhlamur azcık zencefil bal derken iyileştim
ama boşuna agrı sızı çekmişim bgn regl lekesi geldi :mad:
bi de yok daha tedavi görünmüyor yakında:KK55:

bende ösledimmm bendeeeeee:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
bu arada 20 haftalık ultrason girmişsin çok şükür herşey yolundaymış:nazar::nazar::nazar::KK46:
bizede dua etmişsin Allah razı olsun canımmmm

ayy aman olma canım Allah korusun
bende ya hamileysem diye ilaç milaç içmedim
azcık ıhlamur azcık zencefil bal derken iyileştim
ama boşuna agrı sızı çekmişim bgn regl lekesi geldi :mad:
bi de yok daha tedavi görünmüyor yakında:KK55:

Gelmesin gitsin geri döverim ben onu :KK11: Üzülme sen cnm :KK48:

Olmazzzzz daha erken:KK53::KK53: yok tatlım yaa çekiniyorum... Etrafımda görmemişin bebeği olmuş diyebilecek insanlar var çünkü:KK51: Aslında bi bilseler neler çektim de geldi oğluşum:cry:

Haklısın cnm bakma ben şaka yapıyorum allah korusun nazarda değer boşver çekme en doğrusunu yapıyorsun :KK36:

ttalışşş güzel günlere az kaldıııııııııııııııı
sen nasılsın yoksun bayağıdır...

inşlh güzel haber alırız senden inşlh hamiş yazını okuruz....

cnm rabbim sabır versin... bu günlerini inşlh güzel günler görerek unutursun...
Canım telefondan girmek zor oluyor, iş yerinde de yanımda kız var yazamıyorum ama genede girmeye çalışıyorum

Back
X