• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar klinikten aradılar ( maşallah ) allahıma şükür olsun 5 gün embriyolarımız blastosist aşamasına gelmiş ve dondurulmuş. Gelecek ay inşallah transfer olacak. Bana önereceğiniz bişeyler varmı ben de pko var.
maşalah gözünaydın gelecek ay inşlh bebeklerin göbişinde olup can bulur inşlllllll

Evet canım tavsiye üzerine. Başka hiçbir yeri araştırmadık bile.
Ultra long protokol diye geçiyor. Endometriosis hastalarına yapıyorlar. Bakalım, inşallah bu defa olur.
Bana doktorun dediği şuydu ;bunalıma girip evde oturursan şansın %5-10 doktora gelirsen %50-60. Bir şekilde ne yapıp ne edip 4. denemeye başlamalısınız. O arada süprizin gelirse harika olur. En nihayetinde her şey kısmet ama biz de üstümüze düşüne yapmalıyız. Eşin bir an evvel atsın o adımı :)

Doktorun doğru demiş de bu iş çift kişilik tek kişilik olsa koşa koşa gitcem:KK48:

Evet canım tavsiye üzerine. Başka hiçbir yeri araştırmadık bile.
Ultra long protokol diye geçiyor. Endometriosis hastalarına yapıyorlar. Bakalım, inşallah bu defa olur.
Bana doktorun dediği şuydu ;bunalıma girip evde oturursan şansın %5-10 doktora gelirsen %50-60. Bir şekilde ne yapıp ne edip 4. denemeye başlamalısınız. O arada süprizin gelirse harika olur. En nihayetinde her şey kısmet ama biz de üstümüze düşüne yapmalıyız. Eşin bir an evvel atsın o adımı :)

Ameliyat oldum ama tekrarlıyor. Ben faydasını görmedim. Aksine ameliyat olduğum yumurtalıktan yumurta olmuyor :KK43: ikisinden de ameliyat etselermiş 28 yaşında menapoza girecekmişim.Eğer tüp bebek yapacaksan önermiyorlar. Benim doktorum endoyu ameliyatla temizleyelim sonra hemen tüp bebek demişti. Malesef üstündne 2 sene ve 4 tüp bebek geçti henüz olmadı. Bu endo çok gıcık bir hastalık. Bazılarda çok agresif olmuyor. Ben de iyi embriyo bile olsa endo tutunmasına engel oluyor olabilirmiş. Sana tavsiyem ameliyat olmaman ilaç tedavisi alman olacak.
Amin canım inşallah hepimiz...

Canım teşekkür ederim. Seninki de hayırlı olsun. Ben daha önce endo için ameliyattan başka tedavi almadım. İnşallah ihtiyacım olan şey gerçekten budur.
Ciddi misin ya bana doktorum ameliyat olmalisin demisti laparoskopi onermisti sonra bir kac ay bekleyelim olmazsa yine tup bebek olursun dedi ama ben illa tup bebek dedim cok sasirdim benim de sagda yumurta gelismiyor senin icin cok uzuldum Allah yardimcimiz olsun

Hem de ne güzel olur du..Hep diyorum zaten bebek işini halledeyim zor görürsün ...................:KK8::KK31:
Yıllardır yumurtlama günü yüzünden az mı peşinde koştum be yeter yani:63:[/QU

HIMMM o zaman şöyle oluyor BEBİŞ İÇERİYE ENİŞTE DIŞARIYA

HIMMM o zaman şöyle oluyor BEBİŞ İÇERİYE ENİŞTE DIŞARIYA

Aynen öyle oluyor
daisydonalder4.gif
:KK48:

Merhaba arkadaslar, iki gündür ugrayamiyorum ama cepten girip okuyorum.Herkesin isleri yolundadir insallah...
Benim de bugün yumislerim toplandi, Tam 20 denecik. Yarin sabah arayip bildirecekler ne durumda olduklarini ve ne zaman transfer olacagini. Ay sabahtan beridir öldüm agridan, agri kesici bi igne yaptilar o da fayda etmedi...Uyudum biraz yeni yeni azaldi, sizde de böyle olmus muydu???

Merhaba arkadaslar, iki gündür ugrayamiyorum ama cepten girip okuyorum.Herkesin isleri yolundadir insallah...
Benim de bugün yumislerim toplandi, Tam 20 denecik. Yarin sabah arayip bildirecekler ne durumda olduklarini ve ne zaman transfer olacagini. Ay sabahtan beridir öldüm agridan, agri kesici bi igne yaptilar o da fayda etmedi...Uyudum biraz yeni yeni azaldi, sizde de böyle olmus muydu???
inş hayırlı haberler alırısın canım

umarım güzel haberler alırsın ..
ben opuya girmediğim için bilgim yok
inşlh ağrıların hemen diner

Merhaba kızlaaaaar :KK54:

Hala izmirde tatildeyim, bi gelip ses edeyim dedim, uzun zaman geçerse aradan sonra egunal beni topa tutar diye korktum :KK53::KK48:

Hamiş olanları tebrik ediyorum, bekleyenlere bol şans..:nazar::nazar:

Ensu, hamişliğin iyi gidiyor bebişlerin tutunmuş, çok ama çok sevindim, sağlıkla sıhhatle kucağına alıp büyütmek nasip olsun..:nazar::nazar::nazar::nazar:

9ay, kuzum, yine aynı zamanlara denk gelecek galiba tedavimiz:D:KK19:

Ben kimyasaldan sonra dhea ya yeniden başladım, doktorumla da iletişime geçtim, bi aksilik olmazsa aralık ayında 3. tedaviye başlayacağız. Dhea ya ek olarak hayıt tohumu hapı, arginmax woman ve ginsenge de başladım.. Bakalım belki takviye güçlerle daha sağlıklı minnoşlar elde ederiz. ilki negatifti, ikincisi kimyasal belki ve inşallah 3 de tuttururuz diye umut ediyorum..

Ve hepinizi kocaman kocaman öpüyorum..:KK15::KK15:

Hayırlı uğurlu ve bebişli olsun tedavin:nazar::D
benim ilk opumda ağrım çok olmuştu ama ilk günden sonra azaldı, bir iki gün daha hafif kasıklarında ağrı olabilir, normal yani..
ikinci opumda ilkinde çok ağrım oldu dediğim için ağrı kesici iki iğne yapmışlardı hemen daha rahat geçmişti..

İnşallah ağrıların hamişlik ağrılarına dönüşür tez zamanda:KK15:

Teşekkür ederim:KK19:. Hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah:KK19:

Mas
aAaa masallah sayi super.
Bi sey sorcam toplama isini anesteli mi yaptirdin.
Merhaba kızlaaaaar :KK54:

Hala izmirde tatildeyim, bi gelip ses edeyim dedim, uzun zaman geçerse aradan sonra egunal beni topa tutar diye korktum :KK53::KK48:

Hamiş olanları tebrik ediyorum, bekleyenlere bol şans..:nazar::nazar:

Ensu, hamişliğin iyi gidiyor bebişlerin tutunmuş, çok ama çok sevindim, sağlıkla sıhhatle kucağına alıp büyütmek nasip olsun..:nazar::nazar::nazar::nazar:

9ay, kuzum, yine aynı zamanlara denk gelecek galiba tedavimiz:D:KK19:

Ben kimyasaldan sonra dhea ya yeniden başladım, doktorumla da iletişime geçtim, bi aksilik olmazsa aralık ayında 3. tedaviye başlayacağız. Dhea ya ek olarak hayıt tohumu hapı, arginmax woman ve ginsenge de başladım.. Bakalım belki takviye güçlerle daha sağlıklı minnoşlar elde ederiz. ilki negatifti, ikincisi kimyasal belki ve inşallah 3 de tuttururuz diye umut ediyorum..

Ve hepinizi kocaman kocaman öpüyorum..:KK15::KK15:

Back
X