2014 '. den İstedikleriniz , Beklentileriniz , Yapacaklarimiz Neler ?

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
360
0
31
İngiltere
İyi. Kotu hepimizin yeni yilla ilgili istekleri dusunceleri vardir , olusmustur kafamizda.

2014ten ne istiyoruz ? :61:

Bu yil cokta iyi gecti sayilmaz umarim 2014 benim sizin hepimizin iyilerin yili olur :ssz:
:72:

hic bir beklentim yok. ve gercekten yok ama. hayırlısı ya. ne beklersem bekleyeyim hayat kendi istedigini sunuyor.
bu sene beklentisiz giriyorum. hayırlısı olsun
:ssz::ssz:

Yine beklentilerimin fazla olduğu bir yıl..
Bazen gerçekleşmeyeceğini bile bile umut ederiz sadece, çünkü o umutlardır bizi ayakta tutan..
Rabbim ne olursun istediğim bölüme geçeyim suanki bölümde mutlu olamayacağım biliyorum :14:
Allah'ım lütfen nişanlım daha az sinirli bi insan olsun, aramızdaki problemler geçsin. Eğer hayırsızsa geç olmadan bitsin :14:
Sağlıklı ,mutlu ve huzurlu bir yıl.. Ne dileyebilirm ki..

En basta tabiki saglik istiyorum sonrasinda,
Emeklerimin karşılığını istiyorum,
İş istiyorum,
Mutlu huzurlu bir evlilik istiyorum,
İstiyorum da istiyorum:9:

İlk önce sağlık ve huzurumuzun bozulmamasını diliyorum.
Onun dışında 2014 de en büyük isteğim,hayırlısıyla bir bebek sahibi olmak.:16:
2014,aşk isteyenlere aşk,para isteyene hayırlı kazançlar,eş isteyene hayırlı bir eş,atanma bekleyenlere atanma,çocuk sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat,hastalara acil şifalar diliyorum.
HERKESE MUTLU YILLAR :119:

öncelikle sağlık mutluluk huzur.
sonrasında üniversite üniversite üniversite:14:

Allahim sen biliyorsun icimi..

2013 hic iyi gecmedi..

2014 bana bize sevdiklerime tanidigim tanimadigim herkese uzunn mutluluklar getirsin

maddi olarak bol kazancli gecer umarim.. Sansimiz bu sene acilsim

saglik mutluluk para iliskimde huzur mutluluk istiyorum.

Allahim biliyorum bu yasadiklarim deneyim sinav.. Bana kotuyu gosteeren veren rabbim iyiyide gosterecek..
:17:

2014 gelir gelmez, Ocak ayının çabucak bitmesi ilk istediğim. :17:

Sonra Şubat gelsin, teskeremizi alalım :21:

Sonrasında herşeyin istediğim, dilediğim gibi olmasını.. Güzel ve huzurlu bi yuva kurmayı istiyorum! :69:

çok bir beklenti içinde olmayı ben de istemiyorum.bir kaç zorlu yolum var,hayırlısıyla üstesinden gelmek önemli benim için.

öncelikle sevdiklermn sağlığını istiyorum

ondan sonraki en büyük dileğim hamile olmak bebeğim olmasını istyrm sağlıklı hayırlı

okulu sınıfta klmdan bitirmek istyrm

eşimin işlerinn yolunda gitmesini istiyrm

memur olmak istiyrm

ailemn kardeşlermn annemn babamn eşimn mutluluğnu istyrm ve tüm insanların kısacası huzur isttyrm mutlulk istyrm

Back
X